.
Dimsabas έγραψε:Μου αρέσει που σήμερα βγήκα για ΜΤΒ σε λατρεμένο πιστάκι το πρωί (η πλάγια που πέφτει από το νεκροταφείο της Βούλας στη Βάρη) και μετά πήγα για καγιάκ στο Καβουρονήσι.
Δεν ξέρω πόσο σωστό είναι περιβαλλοντικά να κάνουμε μπάνιο Παραμονή Πρωτοχρονιάς, αλλά μου αρέσει πολύ.
Πώς έγινε μαζί και το ποδήλατο και το καγιάκ;
Το ΜΤΒ απλό ή ηλεκτρικό;
Εννοείται, τέλειος ο καιρός και μακάρι να συνεχίσει έτσι
Chris έγραψε:Ναι, μια χαρα. Αφου λεμε να καψουμε παραπανω στρεμματα φετος, περισσευουνδεν θυμάμαι να είχαν καεί τόσα δάση τότε ούτε στη γη γενικα δεν μίλαγαν για υπερθέρμανση, άρα γιατί συνέβαινε αυτό...???
.
Anonymous Founder έγραψε:Δεν έγιναν μαζί, απείχαν κάνα τετράωρο. Είχα ηλεκτρικό ΜΤΒ μονής ανάρτησης αλλά επέστρεψα σε μηχανικό διπλής.Dimsabas έγραψε:Μου αρέσει που σήμερα βγήκα για ΜΤΒ σε λατρεμένο πιστάκι το πρωί (η πλάγια που πέφτει από το νεκροταφείο της Βούλας στη Βάρη) και μετά πήγα για καγιάκ στο Καβουρονήσι.
Δεν ξέρω πόσο σωστό είναι περιβαλλοντικά να κάνουμε μπάνιο Παραμονή Πρωτοχρονιάς, αλλά μου αρέσει πολύ.
Το ΜΤΒ απλό ή ηλεκτρικό;
Anonymous Founder έγραψε:Dimsabas έγραψε:Μου αρέσει που σήμερα βγήκα για ΜΤΒ σε λατρεμένο πιστάκι το πρωί (η πλάγια που πέφτει από το νεκροταφείο της Βούλας στη Βάρη) και μετά πήγα για καγιάκ στο Καβουρονήσι.
Το ΜΤΒ απλό ή ηλεκτρικό;
Αποκλείεται να συνεχίσει έτσι. Δεν θα γίνουμε Αφροδίτη με τους 400-500 βαθμούς Κελσίου μέσα σε μια δεκαετία
Same_old_story έγραψε:Αποκλείεται να συνεχίσει έτσι. Δεν θα γίνουμε Αφροδίτη με τους 400-500 βαθμούς Κελσίου μέσα σε μια δεκαετία
Σωστος! Απο τη μια χαιρομαι που γλυτωνουμε τη θερμανση κι απο την αλλη προβληματιζομαι για το που διαολο πηγαινει ο πλανητης μας...
Σαλτα και γαμησου 2022
Κορωπι Ζαμε. Μερσι. Ζινταν.

Της λέω μπορώ να το βγάλω καμία φωτογραφία να το δείξω στους φίλους μου; Βεβαίως μου απάντησε καταφατικά.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
drdino έγραψε:Άσχετο αλλά επειδή το είδα πολύ Ελλάδα (και σε περιπολικά), επιτρέπεται τόσο φιμε μπροστά;Όχι, αλλά ποιός θα σε γράψει;
Fiat Panda 7,6l/100km
, αυτό ήταν το αποκορύφωμα κι είπα να ρωτήσω.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.