Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chris
#799936 Μηδεν στο συντακτικο ο σαμπας. Εννοει πως το περιβαλλον ειναι τα χαλια του τα μαυρα αν ο καιρος ειναι για μπανιο τελος δεκεμβρη
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Dimsabas έγραψε:Μου αρέσει που σήμερα βγήκα για ΜΤΒ σε λατρεμένο πιστάκι το πρωί (η πλάγια που πέφτει από το νεκροταφείο της Βούλας στη Βάρη) και μετά πήγα για καγιάκ στο Καβουρονήσι.
Δεν ξέρω πόσο σωστό είναι περιβαλλοντικά να κάνουμε μπάνιο Παραμονή Πρωτοχρονιάς, αλλά μου αρέσει πολύ.ΕικόναΕικόνα

Πώς έγινε μαζί και το ποδήλατο και το καγιάκ;
Το ΜΤΒ απλό ή ηλεκτρικό;

Εννοείται, τέλειος ο καιρός και μακάρι να συνεχίσει έτσι
Άβαταρ μέλους
By 224v
Chris έγραψε:Ναι, μια χαρα. Αφου λεμε να καψουμε παραπανω στρεμματα φετος, περισσευουν :s_thumbsup
δεν θυμάμαι να είχαν καεί τόσα δάση τότε ούτε στη γη γενικα δεν μίλαγαν για υπερθέρμανση, άρα γιατί συνέβαινε αυτό...???

.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
Anonymous Founder έγραψε:
Dimsabas έγραψε:Μου αρέσει που σήμερα βγήκα για ΜΤΒ σε λατρεμένο πιστάκι το πρωί (η πλάγια που πέφτει από το νεκροταφείο της Βούλας στη Βάρη) και μετά πήγα για καγιάκ στο Καβουρονήσι.
Δεν ξέρω πόσο σωστό είναι περιβαλλοντικά να κάνουμε μπάνιο Παραμονή Πρωτοχρονιάς, αλλά μου αρέσει πολύ.ΕικόναΕικόνα

Το ΜΤΒ απλό ή ηλεκτρικό;

Δεν έγιναν μαζί, απείχαν κάνα τετράωρο. Είχα ηλεκτρικό ΜΤΒ μονής ανάρτησης αλλά επέστρεψα σε μηχανικό διπλής.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
Anonymous Founder έγραψε:

Το ΜΤΒ απλό ή ηλεκτρικό;

Αποκλείεται να συνεχίσει έτσι. Δεν θα γίνουμε Αφροδίτη με τους 400-500 βαθμούς Κελσίου μέσα σε μια δεκαετία :(
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Same_old_story έγραψε:Αποκλείεται να συνεχίσει έτσι. Δεν θα γίνουμε Αφροδίτη με τους 400-500 βαθμούς Κελσίου μέσα σε μια δεκαετία :(

Σωστος! Απο τη μια χαιρομαι που γλυτωνουμε τη θερμανση κι απο την αλλη προβληματιζομαι για το που διαολο πηγαινει ο πλανητης μας...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#799974 Πάσχα με χιόνια θα κάνουμε. Δεν είναι σωστός αυτός ο καιρός, αν και ωραίος και οικονομικός
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#801028 Ήρθε τις προάλλες πελάτισσα με το παρακάτω Tesla. Μου άρεσε πολύ για να είμαι ειλικρινής.

Εικόνα

Εικόνα

Της λέω μπορώ να το βγάλω καμία φωτογραφία να το δείξω στους φίλους μου; Βεβαίως μου απάντησε καταφατικά.

ΥΓ: αν θέλετε να τα βρείτε, στο Athens Metro Mall
Άβαταρ μέλους
By drdino
#801033 Άσχετο αλλά επειδή το είδα πολύ Ελλάδα (και σε περιπολικά), επιτρέπεται τόσο φιμε μπροστά;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
drdino έγραψε:Άσχετο αλλά επειδή το είδα πολύ Ελλάδα (και σε περιπολικά), επιτρέπεται τόσο φιμε μπροστά;
Όχι, αλλά ποιός θα σε γράψει;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#801036 Εντωμεταξύ, τόσο φιμέ, είναι πραγματικά δυσάρεστο, απορώ πώς τους αρέσει και τα βάζουν. Καλά, ειδικά όταν νυχτώνει, για να κάνεις μανούβρα θα πρέπει ν'ανοίγεις παράθυρο!
Άβαταρ μέλους
By drdino
#801037 Έτσι ήξερα κι εγώ, αλλά είδα κάτι καινούρια 308 της ΕΛΑΣ και ήταν κατράμι , αυτό ήταν το αποκορύφωμα κι είπα να ρωτήσω.