Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#799802 Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα.

< >
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Scotch έγραψε:Εγώ θα ανέβω Σέρρες την άλλη εβδομάδα. Όποιος επιθυμεί "κόντρα", μπορεί να ακολουθήσει

< >
Θα το βάλεις πίστα;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
BARHonda έγραψε:
Scotch έγραψε:Εγώ θα ανέβω Σέρρες την άλλη εβδομάδα. Όποιος επιθυμεί "κόντρα", μπορεί να ακολουθήσει

< >
Θα το βάλεις πίστα;
Μπα, δεν κάνω τέτοια (με δικό μου αυτοκίνητο).

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:Ε λοιπον αυτα τα 0-100 που εχουνε τα Τεζλα, ειναι σα να εχεις το τρενακι κατω απο το δεξι σου ποδι 24/7 :rtfm:

Γιατι ποιο αυτοκινητο των 150 χιλιαδων δεν εχει γκαζια; Ποιο απο αυτα δεν θα χαιροσουν 24/7 και μαλιστα χωρις περιορισμους αυτονομιας; Τι λεμε τωρα, αμαξαρες ειναι ολα αυτα.
Ομως εγω θα ηθελα να παω απο Μοναχο - Αμβουργο αν ημουν στην Γερμανια, απο δρομους χωρις οριο με 250ρες και αυτο θα το εκανα καλυτερα με ενα GT-R, με μια 911, με μια BMW M3, ενα RS4, κλπ ,γιατι μολις ξεμενε απο καυσιμο σε 5 λεπτα ξανα φουλαρισμενα στον δρομο θα ηταν.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#799831 https://www.iefimerida.gr/kosmos/bretan ... nita-tesla

Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων της Tesla καταγγέλλουν το χάος στη φόρτιση αυτοκινήτων σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων.

Δεκάδες οδηγοί ηλεκτρικών οχημάτων αναγκάστηκαν να περιμένουν σε ουρές επί ώρες ώστε να φορτίσουν σε διάφορα σημεία της χώρας.

Οι τεράστιες ουρές προέκυψαν καθώς οι απεργίες των σιδηροδρομικών αναγκάζουν εκατομμύρια ανθρώπους να αναγκαστούν να βγουν στους δρόμους με τα αυτοκίνητα για την εορταστική περίοδο. Άλλα 12 εκατομμύρια αυτοκίνητα επιπλέον αναμενόταν επίσης να βρίσκονται σήμερα στο πιεσμένο οδικό δίκτυο του Ηνωμένου Βασιλείου εν μέσω των συνεχιζόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων που σαρώνουν τη χώρα.

Ένας χρήστης του TikTok υποστήριξε ότι η αναμονή στο σταθμό ήταν περίπου μία ώρα, λέγοντας: «Εδώ όλοι περιμένουν στην ουρά, περιμένοντας μία ώρα και παραπάνω για τη φόρτιση τους. Συμβαίνει παντού»

Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων της Tesla καταγγέλλουν το χάος στη φόρτιση αυτοκινήτων σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων.

Δεκάδες οδηγοί ηλεκτρικών οχημάτων αναγκάστηκαν να περιμένουν σε ουρές επί ώρες ώστε να φορτίσουν σε διάφορα σημεία της χώρας.

Οι τεράστιες ουρές προέκυψαν καθώς οι απεργίες των σιδηροδρομικών αναγκάζουν εκατομμύρια ανθρώπους να αναγκαστούν να βγουν στους δρόμους με τα αυτοκίνητα για την εορταστική περίοδο. Άλλα 12 εκατομμύρια αυτοκίνητα επιπλέον αναμενόταν επίσης να βρίσκονται σήμερα στο πιεσμένο οδικό δίκτυο του Ηνωμένου Βασιλείου εν μέσω των συνεχιζόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων που σαρώνουν τη χώρα.

Ένας χρήστης του TikTok υποστήριξε ότι η αναμονή στο σταθμό ήταν περίπου μία ώρα, λέγοντας: «Εδώ όλοι περιμένουν στην ουρά, περιμένοντας μία ώρα και παραπάνω για τη φόρτιση τους. Συμβαίνει παντού».

Σκεφτειτε οτι αν εχουν τετοια θεματα οι Βρετανοι που ειναι καμποσο μπροστα απο εμας, τι ομορφα πραγματα θα ζησουμε εμεις που και πισω ειμαστε και σταθερο δικτυο δεν εχουμε, οι διακοπες ρευματος ειναι καθημερινες σε πολλα σημεια.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#799834 τώρα στη Κηφισίας λίγο πιο κάτω από το Υγεια, οδικη μαζευε ένα άσπρο Tesla!!! λέτε να έμεινε από μπαταρία!!!???

.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#799840 Μήπως έπεσε κανένα από την αυτοκινητάμαξα με τα plaidόπουλα;
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#799842 Ώρες ώρες οι συζητήσεις με τα τσάγια μου θυμίζουν παλιότερες δεκαετίες, τότε που ένα κωλοφτιαγμένο saxo έριχνε σε Porsche και ο ιδιοκτήτης νόμιζε ότι θα γ......σε καί τή Bellucci.
Τα νούμερα είναι για τα υπερατου, άντε και κάνει ένα Tesla 5" για τα 100, ή τα όντως ασύλληπτα κάτω από 2.5 το plaid. Αυτό τι έχει να λέει με την καθημερινή χρηστικότητα του.
Ένας που χαζοχαιρεται ότι το ηλεκτρικό του τσαγιαζει supercars δεν απέχει πολύ σε νοημοσύνη από τον μέσο καγκουρα με το saxo των 400 αλόγων.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#799843 Γι αυτά τα Plaid παιζουν τα ιδια φορολογικά perks κλπ όπως και για τα αλλα ηλεκτρικα;
Άβαταρ μέλους
By Serf
#799845 Το κινούμαι ηλεκτρικά 2 νομίζω δεν έχει όριο ΛΤΠΦ για την επιδότηση αγοράς ηλεκτρικού.

Για υπεραποσβεσεις και μη φορολόγηση ως παροχή νομίζω ισχύουν όρια ΛΤΠΦ.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#800065 Φαίνεται να μην επηρεάζεται από θέματα εφοδιαστικής αλυσίδας, ειδικά σε πρωτες ύλες σχετικές με μπαταρίες.

Tesla announces record 405,000 vehicles delivered in Q4 2022

In 2022, vehicle deliveries grew 40% YoY to 1.31 million while production grew 47% YoY to 1.37 million.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By drdino
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#800337 Συγνώμη πάντως, θα μπορούσε αυτό να συμβεί και χωρίς το Autopilot, το σημείο ήταν πολύ επικίνδυνο και εννοείται κακώς καθόταν ο οδηγός στο σημείο.