Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By skous
#799157 Γιαυτο ρωταγα και εγω… :)
Ειδικά οταν αρχιζουν οι βροχες μου λενε κατι φιλοι γινεται χαμος.

Ενας που ξερω πηγε και βρηκε 2 που καναν την μλκια και δεν επαιρναν απο λογια και απλα τους γυρισε την εξοδο της σωληνας πίσω, προς το γκαραζ τους…. Ισως το ξανασκεφτουν αυτοι…

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#799233 Δε μου αρεσει που εχουμε γινει Φαρ Ουεστ και δε βγαινουνε τα παιδακια να πουνε τα καλαντα. Εδω στο σπιτι που μενω καμια 15αρια χρονια, συνεχως μειωνονταν τα παιδακια/παρεες οσο περνουσαν τα χρονια. Παλιοτερα μας τα λεγανε τουλαχιστον καμια 10αρια διαφορετικοι... και περσι τα ειπε μονο ενα γειτονοπουλο.

Φετος δε χτυπησε καν το κουδουνι και μου κακοφανηκε πραγματικα πολυ :s_sad
Άβαταρ μέλους
By ambient
#799236 Ίσως επειδή δεν υπάρχουν πλέον γειτονιές; :(
Παλαιότερα ξέραμε όλα τα παιδιά της περιοχής, δεν φοβόσουν να τα βάλεις στο σπίτι σου.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:Εμένα ήρθανε φέτος 6 παρέες, ξεμειναμε από ψιλά! Η τελευταία παρέα πήρε μόνον 50 λεπτά!
:s_sorry

τα πιτσιρικια χαλανε εχουν πολλα ψιλα :shifty:

σε εμας μονο 2 παρεες ηρθαν.Σημαντικα λιγοτερες απο περσυ.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Εμένα ήρθανε φέτος 6 παρέες, ξεμειναμε από ψιλά! Η τελευταία παρέα πήρε μόνον 50 λεπτά!
:s_sorry
Οι τελευταίοι δεν θα ξανάρθουν. Ούτε οι φίλοι τους.

Στο μαγαζί ήρθαν 4 παιδιά.
Θα έρθουν περισσότερα την άλλη βδομάδα όμως όπως κάθε χρόνο.

Στο σπίτι 2 μόνο.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
George_Prix έγραψε:Δε μου αρεσει που εχουμε γινει Φαρ Ουεστ και δε βγαινουνε τα παιδακια να πουνε τα καλαντα. Εδω στο σπιτι που μενω καμια 15αρια χρονια, συνεχως μειωνονταν τα παιδακια/παρεες οσο περνουσαν τα χρονια. Παλιοτερα μας τα λεγανε τουλαχιστον καμια 10αρια διαφορετικοι... και περσι τα ειπε μονο ενα γειτονοπουλο.

Φετος δε χτυπησε καν το κουδουνι και μου κακοφανηκε πραγματικα πολυ :s_sad

Φέτος και σε μας πρώτη χρονιά τίποτα. Νομίζω πλέον τα πολύ μικρά πάνε σε παππούδες γιαγιάδες θείους και τα λίγο πιο μεγάλα κυρίως σε μαγαζιά.
Άβαταρ μέλους
By elvet
#799318 Σε μας εφέτος περισσότερα παιδάκια για κάλαντα από κάθε άλλη φορά. Ισως επειδή είμαστε σαν χωριό στη γειτονιά, ίσως μας γνωρίζυν από τα παιδιά στο δημοτικό. Ευτυχώς είχα κάνει πολλά ψιλά, αλλά τελειώσαν όλα :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#799928 Μου αρέσει που σήμερα βγήκα για ΜΤΒ σε λατρεμένο πιστάκι το πρωί (η πλάγια που πέφτει από το νεκροταφείο της Βούλας στη Βάρη) και μετά πήγα για καγιάκ στο Καβουρονήσι.
Δεν ξέρω πόσο σωστό είναι περιβαλλοντικά να κάνουμε μπάνιο Παραμονή Πρωτοχρονιάς, αλλά μου αρέσει πολύ.ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Dimsabas έγραψε:Δεν ξέρω πόσο σωστό είναι περιβαλλοντικά να κάνουμε μπάνιο Παραμονή Πρωτοχρονιάς, αλλά μου αρέσει πολύ.

Το περιβάλλον δε νομίζω να γνωρίζει ότι είναι παραμονή πρωτοχρονιάς οπότε δεν καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου. Εκτός αν εννοείς το "είθισται", οπότε εκεί τους γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια και κάνεις αυτό που σε ικανοποιεί :iconcool: