Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#79859 Το πήγα σε δικό μου συνεργείο και του κάναμε έλεγχο στα πάντα.
Το αμάξι πεντακάθαρο απο όλες τις απόψεις.
Απλά το ¨ατού¨ του Sirion τα κ.εκ του που τραβάνε τον άλλον αυτές τις μέρες, εξού και η ανταλλαγή.
Άβαταρ μέλους
By corsair
htanso21 έγραψε:Το να σοκάρω τον κόσμο είναι η ειδικότητα μου!

Ποίο είναι το νόημα να μου θυμίζεις τι είχα πριν πέντε χρόνια;

Και εν τέλη ποια είναι η ένσταση σου στο 308 ; Ότι είναι 1.4 με 95 άλογα;

τιποτα... απλα δεν μπορω να το χωνεψω οτι αμαξι ειχες, το σπρωξες με διαφορες αιτιολογιες και απο τοτε ουσιαστικα δεν ξαναχες. Εχεις δωσει εν τω μεταξυ ενα σκασμο λεφτα.... και πεφτεις απο γκιελα σε γκιελα.

Προσεξε τωρα. Εδωσες το Sirion... και πηρες 308. Ανταλλαγή. Αυτό απο μονο του βρωμάει αρκετά. Δεν ξερω αν σε προβληματισε εσενα, αλλα ολοι το βρισκουμε λιγο καπως.... Για τον κινητηρα, νταξει... επιταφιος σε αυτό το σασι. Δεν υπάρχει θεμα. Σιγουρα θα πηγαινει απο το Α στο Β... και δεν θα βρέχεσε.
Άβαταρ μέλους
By htanso21
corsair έγραψε:
htanso21 έγραψε:Το να σοκάρω τον κόσμο είναι η ειδικότητα μου!

Ποίο είναι το νόημα να μου θυμίζεις τι είχα πριν πέντε χρόνια;

Και εν τέλη ποια είναι η ένσταση σου στο 308 ; Ότι είναι 1.4 με 95 άλογα;

τιποτα... απλα δεν μπορω να το χωνεψω οτι αμαξι ειχες, το σπρωξες με διαφορες αιτιολογιες και απο τοτε ουσιαστικα δεν ξαναχες. Εχεις δωσει εν τω μεταξυ ενα σκασμο λεφτα.... και πεφτεις απο γκιελα σε γκιελα.

Προσεξε τωρα. Εδωσες το Sirion... και πηρες 308. Ανταλλαγή. Αυτό απο μονο του βρωμάει αρκετά. Δεν ξερω αν σε προβληματισε εσενα, αλλα ολοι το βρισκουμε λιγο καπως.... Για τον κινητηρα, νταξει... επιταφιος σε αυτό το σασι. Δεν υπάρχει θεμα. Σιγουρα θα πηγαινει απο το Α στο Β... και δεν θα βρέχεσε.

Το έχω απο την δευτέρα και του έχω κάνει 200 χιλιόμετρα. Δεν βάζει φωτιά στον δρόμο, αλλα πηγαίνει μια χαρα. Όπως είπα στο προηγουμενο post μου, πριν το πάρω, το πήγα και το έλεγξαν δικοί μου άνθρωποι.
Αν είχε το παραμικρό, εννοείται οτι δεν θα έκανα την κίνηση.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#79874 Καλοτάξιδο να είναι. :thumbsup:

ΥΓ. Τους ξέρεις τώρα τους θαμώνες. Μη περιμένεις να ακούσεις καλό λόγο... :lol:
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#79877 Οχι δεν έδωσα.
Είχα βάλει αγγελία το δικό μου στα 5.400€
Μετά χάζευα τι μπορώ να πάρω με αυτά. Πέρασα απο μερικές μαντρες και είδα κάποια αμάξια (μόνο 308).
Είδα αυτό το 308 σε μια μάντρα κοντά σε εμένα, στα 5.200€.
Πάω απο εκεί με την κοπέλα μου και αρχίζουμε οτι μας αρέσει κτλ κτλ κτλ αλλα δεν υπάρχουν λεφτά αλλά μόνο ένα αμάξι για ανταλλαγή και δείνχω το σκατουλάκι.
Μου λέει μίσο να δω πόσο πάνε στο car... όπου εκεί είχα και το δικό μου.
Έρχετε μετά απο λίγο και μου λέει, στο κάνω ανταλλαγή αλλά θέλω και 800€ συν μεταβίβαση.
Οκ λεω, αλλα το αμάξι πέρα απο τον έλεγχο που θα το πάμε πριν το πάρω, θελει πίσω αριστερό φανάρι, αριστερό καθρέπτη και καινουριο κλειδι σουγια.
Τεσπα μην τα πολυλογώ, μπηκε το μπλα μπλα στην μέση απο εμένα και την κοπέλα μου και μετά τον έλεγχο, το πήρα έτσι χωρίς τα + 800€ που ήθελε.
Τον καθρέπτη τον έφτιαξα μόνος μου, το φανάρι κάποια άλλη στιγμή που απλά είναι ραγισμένο και κλειδί έφτιαξα καινούριο με 30€.
Άβαταρ μέλους
By htanso21
Pitt έγραψε:Καλοτάξιδο να είναι. :thumbsup:

ΥΓ. Τους ξέρεις τώρα τους θαμώνες. Μη περιμένεις να ακούσεις καλό λόγο... :lol:

Σε ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
By drdino
#79879 Καλά χιλιόμετρα! Έκδοση, χρώμα, φωτο :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By htanso21
drdino έγραψε:Καλά χιλιόμετρα! Έκδοση, χρώμα, φωτο :rtfm:

Σε ευχαριστώ Ντίνο μου!
Εκδοσή ακριβώς δεν ξέρω, sport πρέπει να είναι γιατί εναι με βαμμένα πλαστικά και ζάντες. Χρώμα αυτό το σκούρο μπλέ που το βράδυ ειναι σαν γκρί, φώτο όταν το πλύνω γιατί με τα νερά και τα χίονια έγινε χάλια.

Μέσα φοράει την απλή οθονούλα (θα του βάλω την καλή κάααποια στιγμή), 6 αερόσακοι, εμπρός πίσω ηλ.παράθυρα κτλ.

Κατανάλωση παίζει κάπου στα 9.5.
Άβαταρ μέλους
By htanso21
Anonymous Founder έγραψε:Καλοτάξιδο και καλότυχο να είναι λοιπόν !

Σε ευχαριστώ πολύ αγορίνα μου!