Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#798030 Και να το καταφέρω αυτό όμως, αφού δεν θα μπορέσω να εκμεταλλευτώ την καλωδίωση του σπιτιού (χαλκός), τι νόημα θα έχει; Καθαρά από αισθητικούς λόγους;

Τώρα είναι έτσι (χωρίς το καπάκι, για τη φωτογράφηση):Εικόνα
Δηλαδή, μάλλον όφελος θα έχω (από αισθητικής απόψεως) να φύγει από εκεί.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#798032 Την Παρασκευη θα ερθει το συνεργειο για την εγκατασταση της οπτικης εξω απο το καταστημα. Απο αυτα που ξερω θα ερθει αλλο για να την βαλει μεσα.

Επισης 20 του μηνα θα ερθει τεχνικος να μου συνδεσει το νεο ρουτερ της Κοσμοτε στο σπιτι μιας και μου εκαναν μια προταση που δεν μπορουσαν να πω οχι και υπαναχωρησα απο την wind.

Ακριβες ή οχι οι εταιριες "ξεβρακωνονται", σε εισαγωγικα μιας και παλι κερδιζουν, για να μεινεις σε αυτους αφου κανεις αιτηση φορητοτητας.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#798056 Για πείτε τι τιμές παίζουν γενικά για τηλέφωνο και ίντερνετ 50-100αρι.
Λήγει το συμβόλαιο μου και με έχουν ζαλίσει να ανανεώσω.
Έχω 50αρι με 26 ευρώ το μήνα και δεν ψήνομαι να ανέβω σε τιμή, μια χαρά είναι η ταχύτητα. Με τηλέφωνο απεριόριστα εννοείται.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
kovathe έγραψε:Για πείτε τι τιμές παίζουν γενικά για τηλέφωνο και ίντερνετ 50-100αρι.
Έχω 50αρι με 26 ευρώ το μήνα και δεν ψήνομαι να ανέβω σε τιμή, μια χαρά είναι η ταχύτητα. Με τηλέφωνο απεριόριστα εννοείται.
Καλά είσαι .μόλις μεταπήδησα στη wind ...26 ευρώ το 100αρι
Για άλλες δεν ξέρω
Απεριόριστα σταθερά κινητά

< >
Τελευταία επεξεργασία από bujinkan και 15 Δεκ 2022, 13:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#798162 Σε άλλα νέα μου ήρθε σμς ότι αύριο θα γίνει η ενεργοποίηση της wind ...για να δούμε ....

< >
Άβαταρ μέλους
By babakos
kovathe έγραψε:Για πείτε τι τιμές παίζουν γενικά για τηλέφωνο και ίντερνετ 50-100αρι.

23-24 Eυρω/μήνα δινει η Vodafone 100άρα με απεριόριστα αστικά-υπεραστικά και 360 λεπτά σε κινητά
26-27 Ευρώ/μήνα το ιδιο πακέτο με Vodafone TV (+ Disney αν δεν κανω λαθος)
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#798331 Καλη φάση.. από αξιοπιστία σύνδεσης πως παει η βοντα?
Ή λιγο πολυ όλοι τα ίδια είναι αφού χρησιμοποιούν τα ίδια καλώδια??
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
kovathe έγραψε:Καλη φάση.. από αξιοπιστία σύνδεσης πως παει η βοντα?

Μαύρη είν' η νύχτα στα βουνά...

< g(9) plus >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
kovathe έγραψε:Καλη φάση.. από αξιοπιστία σύνδεσης πως παει η βοντα?
Ή λιγο πολυ όλοι τα ίδια είναι αφού χρησιμοποιούν τα ίδια καλώδια??

Cosmote, wind (forthnet, nova, μια εταιρια ειναι και οι 3 πια) και voda με διαφορα τριτη.

Θα σου ελεγα να μην αλλαξεις παροχο αν εισαι ευχαριστημενος. Μπορεις να κανεις αιτηση φορητοτητας τηλεφωνικα σε αλλη εταιρια και να περιμενεις προσφορα απο την δικη σου. Στην δικη μου περιπτωση κατεβηκαν απο τα 40 στα 33 με 4 παγια δωρο και 180€ δωροεπιταγη για τον Γερμανο. ( αφορα 100ρα με δωρεαν αστικα και 5 ωρες κινητα ).

Επισης αν εχεις αποσυνδεσεις, ασταθειες κλπ, αν αλλαξεις παροχο ο ενας θα τα ριχνει στον αλλον ( η εταιρια σου στην Κοσμοτε και τουμπαλιν ) και αν πας στην Βοντα, θα εισαι πολυ τυχερος αν βρεις να μιλησεις με μονο μιση ωρα αναμονης :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By glf
#798434 Cosmote ακλόνητη, μηδέν προβλήματα εδώ πάνω
Άβαταρ μέλους
By fokion
glf έγραψε:Cosmote ακλόνητη, μηδέν προβλήματα εδώ πάνω

Θα συμφωνησω απολυτα. Ειδικά τωρα με την οπτική ινα.
και "βριζεις" εναν....

Οταν ημουν σε αλλη εταιρεία παντα με ειχαν μπαλακι απο τον ενα στον αλλο για οποιοδήποτε τεχνικό προβλημα
κι επικοινωνια ποτέ με τηλεφωνο.

Οσο αστειο κι αν ακουγεται η καλυτερη εξυπηρετηση ηταν μεσω ..... Messenger στο FB :lol: :lol: :lol:
το δευτερο καλυτερο ηταν η επιλογή οταν επαιρνες τηλεφωνο και ειχε μεγαλη αναμονή, να αφησεις νουμερο και να σε παρουν αυτοι - κι επαιρναν.
Άβαταρ μέλους
By glf
#798771 Α ναι!! Και twitter support από cosmote!! Χωρίς πλάκα εκεί πρέπει να έχουν και ένα κλικ πιο σοβαρό support.
Είχα στείλει dm και σε 10 λεπτά είχαν ανοίξει ticket.
Άβαταρ μέλους
By babakos
#798777 Πριν κανουμε οποιεσδήποτε συγκρισεις θα πρέπει να δούμε το context που συζητάμε. Σε VDSL/FTTC συνδέσεις η Cosmote εχει το μαχαίρι και το καρπούζι (ή οποιο άλλο φρούτο θέλετε) οπότε κάνει ότι θελει - κυρίως ομως κάνει την ζωή δύσκολη στους άλλους δύο στις φορητότητες. Αρα η απόφαση για σύνδεση VDSL/FTTC με Vodafone ή Wind ειναι hit or miss.

Σε σωστές υλοποιήσεις FTTH δεν θα πρέπει να υπάρχουν διαφορές μεταξύ των τριών παρόχων στην ποιότητα της υπηρεσίας και το παιχνίδι θα παιχτεί σε ενοποιημένες υπηρεσίες.
Δυστυxώς κάποιοι ήρθαν αργά στο πάρτυ (και δεν έφεραν ούτε ένα ουίσκι) με αποτέλεσμα να τρέχουν και να μην φτάνουν τώρα ή να έχουν υπαρξιακά διλήμματα : Να σκάψω ή να μην σκάψω ; (ή να αγοράσω χονδρική). To ρολόι τρέχει όμως...

Την ιδια ώρα η Cosmote κατάλαβε οτι οι υποδομές θα ειναι commodity (και στην Ελλάδα) σε 5 χρονια από τώρα και ανοίγει το μαγαζί (υπηρεσίες, delivery, e-wallet) φτιάχνοντας σταδιακά ενα βιώσιμο οικοσύστημα

Strategic planning is tough...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#798783 Σημερα το πρωι, 10 λεπτα πριν το ραντεβου ηρθε ο τεχνικος της Κοσμοτε και ολοκληρωσε με την τοποθετηση του νεου εξοπλισμου ποου εφερε αυτος, την επιστροφη μου σε αυτους. Μπραβο για την συνεπεια και την ταχυτητα! Ηρθαν απο κοντα βεβαια αλλα και παλι.

Εβαλα την συζυγο να κανει ενα speedtest και επιβεβαιωθηκε αυτο που μου ειχαν πει, οτι δινουν ενα τσικ παραπανω ρευμα στους δικους τους συνδρομητες. Ειχα 105-107 mbps πριν, πηγα στα 93-95 για τις 20 μερες που ημουν στην wind και ξαναγυρισα στα 105 τωρα. Σιγα την διαφορα βεβαια.

Στο μαγαζι περιμενω να ολοκληρωθει η εκτιμηση για την εγκατασταση της οπτικης για να προχωρησουμε στην επομενη φαση.