Τους έχω ικανούς να προτείνουν |λογοκρισία| τη Δευτέρα πάντως.
Nikos! έγραψε:Δυο προβλέψεις.
1. Ο Λαφαζάνης παίζει μέχρι το τέλος του χρόνου να τη κάνει
2. Αν όλα πάνε καλά, σε δυο χρόνια εκλογές...ξεφορτώνεται Καμμένο (αν δεν έχει φύγει μόνος του) και πάει για εκλογές με 70%.
Καλώς το νέο ΠΑΣΟΚ!
Anonymous Founder έγραψε:Εδώ μας κυβέρνησαν τόσα χρόνια ο Άδωνις, ο Βορίδης και όλα τα μπουμπούκια των Σαμαροβενιζέλων...
Μπροστά στους προηγούμενους, ετούτοι εδώ είναι πολύ καλύτεροι, εύκολα κιόλας.
j.marr έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Εδώ μας κυβέρνησαν τόσα χρόνια ο Άδωνις, ο Βορίδης και όλα τα μπουμπούκια των Σαμαροβενιζέλων...
Το οτι βγήκαν με τρελές παπαριές και -κυρίως- ψέματα δεν σε προβληματίζει.
Mercyful_Fate έγραψε:Αν φέρουν καλύτερα αποτελέσματα από τους προηγούμενους, ειδικά στα θέματα των ιερών αγελάδων, τοτε μου είναι αδιάφορο αυτό που λες.
Αν όμως συνεχίσουν να "τρέχουν" την χώρα σε μηχανική υποστήριξη (δεν πειράζουμε ιερές αγελάδες, γαμάμε όλους τους υπόλοιπους σε φόρους, και πάμε τις δόσεις από 6-μηνο σε 6-μηνο), τότε ειναι το ίδιο ψεύτες και καραγκιόζιδες με τους προηγούμενους.
j.marr έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Εδώ μας κυβέρνησαν τόσα χρόνια ο Άδωνις, ο Βορίδης και όλα τα μπουμπούκια των Σαμαροβενιζέλων...
j.marr έγραψε:Mercyful_Fate έγραψε:Αν φέρουν καλύτερα αποτελέσματα από τους προηγούμενους, ειδικά στα θέματα των ιερών αγελάδων, τοτε μου είναι αδιάφορο αυτό που λες.
Αν όμως συνεχίσουν να "τρέχουν" την χώρα σε μηχανική υποστήριξη (δεν πειράζουμε ιερές αγελάδες, γαμάμε όλους τους υπόλοιπους σε φόρους, και πάμε τις δόσεις από 6-μηνο σε 6-μηνο), τότε ειναι το ίδιο ψεύτες και καραγκιόζιδες με τους προηγούμενους.
Να το δεχτώ -για το αποτέλεσμα- αλλα πιστεύεις οτι αυτός ο βόθρος πασόκων που λέγετε Συριζα θα βάλει χέρι στον πασοκικό καρκίνο. Χλωμό το κόβω.
j.marr έγραψε:
j.marr έγραψε:Α.. Είπα μην είναι καμιά τρόικα και πάνε να μας το φέρουν απ'οξω απ'οξω.![]()
j.marr έγραψε:Τους έχω ικανούς να προτείνουν |λογοκρισία| τη Δευτέρα πάντως.
j.marr έγραψε:Mercyful_Fate έγραψε:Αν φέρουν καλύτερα αποτελέσματα από τους προηγούμενους, ειδικά στα θέματα των ιερών αγελάδων, τοτε μου είναι αδιάφορο αυτό που λες.
Να το δεχτώ -για το αποτέλεσμα- αλλα πιστεύεις οτι αυτός ο βόθρος πασόκων που λέγετε Συριζα θα βάλει χέρι στον πασοκικό καρκίνο. Χλωμό το κόβω.
Το ότι η Ελλάδα θα πρέπει να εφαρμόσει ένα πλαίσιο μεταρρυθμίσεων και μέτρων για να συνεχίσει να δέχεται βοήθεια από τον μηχανισμό στήριξης δεν το λέμε μνημόνιο αλλά whatever. Όχι Γιώργος, αλλά Γιωργάκης.
Κοροϊδευόμαστε...
Τίποτα δεν θα γίνει Νίκο. Η σφαγή έγινε σήμερα, κα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]