Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
Chris έγραψε:Το υποβραχιονιο ειναι αυτη η στενη βλακεια που βιδωνει στο πλάι του καθισματος του οδηγου, ή κανονικο, που ξεκιναει απο το πατωμα?

το δεύτερο ...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Chris έγραψε:Το υποβραχιονιο ειναι αυτη η στενη βλακεια που βιδωνει στο πλάι του καθισματος του οδηγου

τετοιο εχουν τα κλιο(εργοστασιακο) και ειναι μια χαρα.Εχουν αποθηκευτικο χωρο,ρυθμιζουν ως προς την κληση που βολεβει τον καθε οδηγο,και αφου ειναι πανω στο καθισμα ειναι παντα στο σωστο σημειο.Το μονο μειον ειναι ο μικρος αποθηκευτικος χωρις σε συγκριση με τα σταθερα στο πατωμα.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#798236 Του γιαρις του προηγουμενου ειναι χαλια παντως. 3-4εκ φαρδυ, και πολυ ψηλα κατα τη γνωμη μου, βρισκει ο ωμος μου στο μαγουλο αν προσπαθησω να ακουμπησω το χερι μου πανω του
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#798238 στο κλιο εχει κανονικο μεγεθος

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By edmond
#798241 Το γιάρις δεν έχει τέτοιο. Μακάρι να είχε :lol: Έχει ένα τσουτσούνι που μαζεύει και εφάπτεται με το πλαϊνό του καθίσματος. Σε μένα δεν έχει :thumbsdown:

Καλορίζικο και απο μένα. :s_thumbsup
Αύριο κιόλας πας και το πουλάς ενα 30άρι :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dikastis
saxon_747 έγραψε:Και τα ford fiesta νομίζω τέτοιο έχουν.
Τα mk7.5 και mk8 έχουν το κλασσικό που είναι στερεωμένο στην κονσόλα πίσω από το χειρόφρενο.
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#798607 Καλό είναι μωρέ :innocent:
Εικόνα
εχει και χώρο μέσα για τα ψιλά ... αφού πρώτα βέβαια πέσει πατέντα για να μην κουδουνάνε :lol:
Εικόνα
Χώρος αποσκευών με 100€ σε λαστιχένια προστατευτικά , αξεσουάρ της Τουοτα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#814847 Μετά απο την δημοσίευση στο ''οδήγησα" να γράψω κάτι και εγώ

Εικόνα

εμένα μου αρέσει στην γυναίκα αρέσει όλα καλά :yahoo:
Το οικονομικότερο αυτοκίνητο που είχα μεχρι τώρα με μέτρηση στην αντλία (οχι απο την εφαρμογή) ακριβώς 4,8 για τα πρώτα 5000 χλμ ,οικονομικότερο ακόμη και απο αυτά τα δυο το yaris diesel του ΄14 (το εχω ακόμη ) και το iQ το χιλιάρι (πουλήθηκε) ... είναι μισό λίτρο κάτω απο το ντίζελ και 1,5 λίτρο απο το IQ με εμένα οδηγό.

Εικόνα

0-60 χλμ/ώρα σαν να εχει πολύ παραπάνω απο 116 άλογα , μαζί με την ακαριαία απόκριση στα φανάρια κάνει τα μεγάλα σκούτερ να αναρωτιούνται ...

Πολύ άνετο και στα μεγάλα ταξίδια δεν βγάζει θορύβους απο κινητήρα μετάδοση λάστιχα , βοηθά μάλλον το 205/65 16 , αεροδυναμικό θόρυβο νύκτα χωρίς αέρα ακόμα στα 150 καλό ήταν. Την άλλη μέρα όμως είχα πολύ πλάγιο άνεμο και ακουγόταν ο αέρας απο τα 120. Στα μείον ...

Πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά δεν γέρνει καθόλου και το esp δεν είναι πολύ παρεμβατικό .

Παρεμβατικά δεν είναι και τα βοηθήματα οδήγησης που εχει γιαυτό και δεν τα κλείνω ποτέ .

Πολύ αμάξι για σκάρτα 21 χιλιάρικα...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#861176 Το έκανα τεστ drive χθες, τι αμαξάρα. Απόκριση άμεση, άνετη οδήγηση μέσα στα στενάκια. Λίγο η μούρη με ενοχλούσε που την έβλεπα αλλά τη συνήθισα γρήγορα.

Ο όγκος του είναι οκ για καθημερινή χρήση στην πόλη; Σαν μήκος είναι λίγο πιο μικρό από το civic. Αυτό σκέφτομαι συν τη μεγάλη αναμονή (8 μήνες).

Οι παραγγελίες γίνονται για το νέο μοντέλο. Ξέρουμε διαφορές που θα έχει στην Ελληνική αγορά, τι ακριβώς θα έρθει δηλαδή;

Πωωω :inlove:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#861177 Για το υβριδικό μιλάς έτσι;
Φαντάσου πως στο πικ των προβλημάτων ανεφοδιασμού κτλ, η αναμονή έφτανε τους 14 μήνες!!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimitris_P έγραψε:Το έκανα τεστ drive χθες, τι αμαξάρα. Απόκριση άμεση, άνετη οδήγηση μέσα στα στενάκια. Λίγο η μούρη με ενοχλούσε που την έβλεπα αλλά τη συνήθισα γρήγορα.

Ο όγκος του είναι οκ για καθημερινή χρήση στην πόλη; Σαν μήκος είναι λίγο πιο μικρό από το civic. Αυτό σκέφτομαι συν τη μεγάλη αναμονή (8 μήνες).

Οι παραγγελίες γίνονται για το νέο μοντέλο. Ξέρουμε διαφορές που θα έχει στην Ελληνική αγορά, τι ακριβώς θα έρθει δηλαδή;

Πωωω :inlove:
Αρχικα θα πωλουνται και τα το, το παλιο μετα 115 αλογα και το νεο με τα 130.

Στην σελιδα της ΤΟΥΟΤΑ το νεο ξεκιναει απο τα σχεδον 24Κ και αυτο με τα 130 απο τα σχεδον 30Κ!!!!
https://www.toyota.gr/new-cars/neo-yaris-cross

Πολλα λεφτα για B-SUV
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#861181 Από 18+ ξεκινάνε τα απλά μη υβριδικά (mg zs, kia stonic, kamiq κλπ ). Σύμφωνα με τις τιμές των ανταγωνιστών και τις αυξήσεις που ήδη έχουν πάρει όλα τα αυτοκίνητα, μια χαρά είναι το 24ρι για υβριδικό cross και με αξιοπιστία Τουότα.