Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#798156 Το σκέφτομαι για τους δικούς μου, αλλά περιμένω να τελειώσουν οι εργασίες και να ενεργοποιηθεί η οπτική μήπως τους βάλω καμια cosmote tv
Άβαταρ μέλους
By glf
#798277 Παρήγγειλα ένα κινέζικο H96 max media player που είναι τώρα της σειράς με quad core A53 cpu για 42€ στα 4/32GB.
Απο ali
Άβαταρ μέλους
By glf
#798345 Α εγώ κατευθείαν βάζω νέο λειτουργικό, δε κάθομαι με το stock του Κινέζου.
Τώρα βέβαια διαβάζω ότι μπορεί να τρέχουν android TV λειτουργικό (stock δηλαδή firmware της Google).

FreeElec ή CoreElec έχω μέχρι σήμερα για kodi , ανάλογα με τη cpu πάει αυτό.

Το Kodi με καλύπτει αλλά έχει σχεδόν ένα χρόνο που δε παίζει το ertflix plugin , αλλιώς δε μου λείπει κάτι άλλο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#798346 Αν το θέλεις για Kodi, αλλάζει το πράγμα. Αλλά για άλλα όπως το Stremio, Netflix, Ertflix κλπ, ένα Mi Box S ακόμη και με τους περιορισμούς του, είναι νομίζω καλύτερη επιλογή.
Άβαταρ μέλους
By antonis78
egobrain έγραψε:
antonis78 έγραψε:Αν θέλεις να παίζει Neflix & Disney+ θα πρέπει να φροντίσεις να είναι certified για αυτά.
Καλή περίπτωση είναι αυτό Nokia TV Box 8000

:s_thumbsup

τελικά με πήρε εκπρόσωπος της Xiaomi / γνωστός φορουμάς και μου 'ριξε γλυκόλογα για το Mi box S. :ninja:
οπότε πήρα αυτό και θα δω τι θα γίνει με τις ταχύτητες του ασύρματου.
Dimitris_P έγραψε:
antonis78 έγραψε:
Καλή περίπτωση είναι αυτό Nokia TV Box 8000

Καλό φαίνεται αλλά τσιμπάει.
Το γνωρίζω, το πρότεινα λόγω ethernet, αλλιώς και εγώ το Mi Box θα έπαιρνα. Βασικά όταν έψαχνα ήθελα και εγώ ethernet και το Nokia ήταν η πρώτη επιλογή μου, αλλά τελικά αποφάσισα ότι δεν αξίζει το ethernet τόση διαφορά και κατέληξα στο amazon stick λόγω χώρου.
Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
KiloMeater έγραψε:καινουργιο παλαβο απο το PC μου
το χρησιμοποιω αρκετα να ακουω μουσικη οταν δουλευω, τελευταια η ποιοτητα του ηχου χαλασε σε σημειο που το αντιλαμβανεσαι ευκολα ειδικα σε μπασα
Αρχικα λεω τα ηχεια θα ειναι , μου θυμιζε παραμορφωσεις απο ηχεια της πλακας
Με διαφορετικη πηγη ομως, πχ Bluetooth απο κινητο, τα ηχεια παιζουν τα ιδια αρχεια μια χαρα οπως πριν
Εχω PCI καρτα ηχου δοκιμασα ολες τις εξοδους, της καρτας, της mobo και το front panel, δοκιμασα ακομα και με USB συνδεση και με bt σε διαφορετικα ηχεια headset .. παντα ο ηχος ερχεται το ιδιο χαλια ...
Αρα λεω drivers ... απεγκατασταση , ξανα περασμα οι κλασσικοι realtek audio ... τιποτα τα ιδια....

καμια ιδεα ;

τελικα μονο στο Youtube παιζει χαλια ποιοτητα ηχου, αλλου ειναι οκ
υποτιθεται εχει καπου μια επιλογη στο desktop youtube για ποιοτητα ηχου αλλα δε βλεπω κατι στα settings , μονο video quality το οποιο και στο highest απο ηχο παραμενι μαπα
Άβαταρ μέλους
By georgetz
KiloMeater έγραψε:
KiloMeater έγραψε:καινουργιο παλαβο απο το PC μου
το χρησιμοποιω αρκετα να ακουω μουσικη οταν δουλευω, τελευταια η ποιοτητα του ηχου χαλασε σε σημειο που το αντιλαμβανεσαι ευκολα ειδικα σε μπασα
Αρχικα λεω τα ηχεια θα ειναι , μου θυμιζε παραμορφωσεις απο ηχεια της πλακας
Με διαφορετικη πηγη ομως, πχ Bluetooth απο κινητο, τα ηχεια παιζουν τα ιδια αρχεια μια χαρα οπως πριν
Εχω PCI καρτα ηχου δοκιμασα ολες τις εξοδους, της καρτας, της mobo και το front panel, δοκιμασα ακομα και με USB συνδεση και με bt σε διαφορετικα ηχεια headset .. παντα ο ηχος ερχεται το ιδιο χαλια ...
Αρα λεω drivers ... απεγκατασταση , ξανα περασμα οι κλασσικοι realtek audio ... τιποτα τα ιδια....

καμια ιδεα ;

τελικα μονο στο Youtube παιζει χαλια ποιοτητα ηχου, αλλου ειναι οκ
υποτιθεται εχει καπου μια επιλογη στο desktop youtube για ποιοτητα ηχου αλλα δε βλεπω κατι στα settings , μονο video quality το οποιο και στο highest απο ηχο παραμενι μαπα

-Βασικά όταν απεγκαθιστάς και εγκαθιστάς ξανά drivers της κάρτας ήχου , δοκίμασε και ένα disable - enable device , στο device manager.

-Στο Volume Mixer , ποια συσκευή γράφει ?

Επίσης, αν παίζει μέσω Chrome πχ, παίξε λίγο και με το hardware acceleration στις ρυθμίσεις. Ναι, για video είναι κυρίως αλλά παίζουν κατι μπαρεμακωλο μέσω HDMI και μπορεί να επηρρεάσει.

Στη τελική, δες και κάποιο BIOS-UEFI update της mobo σου.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#798461 Αυτο το hardware acceleration μου εκανε ζημια εμενα και στο Firefox. Ειχα προσεξει οτι αν αφησω ανοιχτη καρτελα με συγκεκριμενα sites, κρασαρει μετα απο ωρες ολο το PC. Μετα απο απιστευτο ψαξιμο και δοκιμες, καταλαβα οτι με το hardware acceleration απενεργοποιημενο δεν εχω πλεον προβλημα.

Βεβαια μιλαμε για ΤΟ χρεπι με καρτα γραφικων που ζοριζεται να ανοιξει ακομα και τιποτα βαρια sites...