Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Scotch έγραψε:Άλλο μπλέξιμο. Κάτι μπιφτέκια που είχα φάει στα Κουφάλια, κεφτέδες τα έλεγαν
Ο κεφτές έχει δυόσμο και είναι μικρό. Το σουτζουκάκι έχει κύμινο και είναι μακρόστενο αλλά μικρό.
Το μπιφτέκι τίποτα από τα δύο και είναι μεγάλο
Το κεμπάπ έχει πιπέρια και είναι μακρύ.

Στην Θεσσαλονίκη πες κρέας, μην τους βάζεις δύσκολα.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Scotch έγραψε:Άλλο μπλέξιμο. Κάτι μπιφτέκια που είχα φάει στα Κουφάλια, κεφτέδες τα έλεγαν
Ε στο "Ετσυ" μπιφτέκια τα γράφει ο κατάλογος.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Νίκος Παππάς έγραψε:
Ο κεφτές έχει δυόσμο και είναι μικρό. Το σουτζουκάκι έχει κύμινο και είναι μακρόστενο αλλά μικρό.

Σωστός, έτσι τα ξέρουμε και εδώ ρε φίλε. (Επίσης, ο κεφτές είναι τηγανητός)
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
saxon_747 έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

Το ξέρω. Έχω έρθει πολλές φορές επάνω και ποτέ δεν έφαγα άσχημα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
saxon_747 έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

Κι εγώ έτσι τα ξέρω. Ωστόσο ο συγκεκριμένος "κεφτές" είχε μέγεθος μπιφτεκιού και δεν ήταν τηγανητός. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimviii έγραψε:
mirage έγραψε:Εχει γύρο Το Ετση; Από όσο θυμάμαι είχε μόνο σουβλάκια κλπ.

ο γυρος δεν ειναι σουβλακι? :shifty:

Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ζήτησε σουβλάκι. Όταν το παιδί πήγε να πιάσει τα σουβλάκια, του είπε όχι σουβλάκι, γύρο βάζουμε στο σουβλάκι, γ@μώ τον ΜΠΑΟΚ μου.

Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε... :s_cry Ήταν πολύ νέος για να πάει έτσι... :s_cry
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#798232 Να αλλάξεις πηγές :shifty:
Πήρα μπιφτέκι σε αραβική πίτα με σος πάπρικα και διάφορα λαχανικά. Αξιόλογο το Ετση.
Αύριο θα πάω στο Λίγα και καλά.
Πήγα και σε ένα μικρό ζαχαροπλαστειο ονόματι Ζάχαρη, ακριβώς απέναντι από το Ανάκτορο του Γαλέριου. Είχε πολύ καλά πράγματα.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#798288 ακριβώς απέναντι από το Ανάκτορο του Γαλέριου
πανάθεμά σε αν καταλάβαινε κάποιος Σαλονικιός πού εννοείς. :lol: Ναι καλό είναι έχω δοκιμάσει κάποιες φορές, καλός είναι. Αν σε ενδιαφέρουν και τα γλυκά, κάνε ένα πέρασμα από Ισλί και Δεληγιωργάκη στην Αχειροποίητο. Ειδικά ο δεύτερος έχει κάτι οργασμικά σιροπιαστά με σοκολάτα.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Corto Maltese έγραψε:ακριβώς απέναντι από το Ανάκτορο του Γαλέριου
πανάθεμά σε αν καταλάβαινε κάποιος Σαλονικιός πού εννοείς. Ναι καλό είναι έχω δοκιμάσει κάποιες φορές, καλός είναι. Αν σε ενδιαφέρουν και τα γλυκά, κάνε ένα πέρασμα από Ισλί και Δεληγιωργάκη στην Αχειροποίητο. Ειδικά ο δεύτερος έχει κάτι οργασμικά σιροπιαστά με σοκολάτα.
Το λένε αλλιώς το μέρος οι σαλονικιοι;

Σήμερα θα είμαι όλη τη μέρα στο ΑΠΘ οπότε μπορεί και να πάω εκεί που λες
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#798293 Όχι πως θέλω να είμαι προσβλητικός, αλλά να θυμίσω στο φιλοθεάμον κοινό πως ο Asimov δεν τρώει τίποτε που κολυμπάει. Αυτό δείχνει και το πόσο σοβαρά πρέπει να παίρνουμε τη γνώμη του σε θέματα φαγητού.
:lipsealead:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Όχι πως θέλω να είμαι προσβλητικός, αλλά να θυμίσω στο φιλοθεάμον κοινό πως ο Asimov δεν τρώει τίποτε που κολυμπάει. Αυτό δείχνει και το πόσο σοβαρά πρέπει να παίρνουμε τη γνώμη του σε θέματα φαγητού.
:lipsealead:

Οπως και οτι το αγαπημενο του κρεας ειναι το.................μπιφτεκι :s_whiteflag

:s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Asimov έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:ακριβώς απέναντι από το Ανάκτορο του Γαλέριου
πανάθεμά σε αν καταλάβαινε κάποιος Σαλονικιός πού εννοείς. Ναι καλό είναι έχω δοκιμάσει κάποιες φορές, καλός είναι. Αν σε ενδιαφέρουν και τα γλυκά, κάνε ένα πέρασμα από Ισλί και Δεληγιωργάκη στην Αχειροποίητο. Ειδικά ο δεύτερος έχει κάτι οργασμικά σιροπιαστά με σοκολάτα.
Το λένε αλλιώς το μέρος οι σαλονικιοι;

Σήμερα θα είμαι όλη τη μέρα στο ΑΠΘ οπότε μπορεί και να πάω εκεί που λες

Θα έλεγα Ναυαρίνο στο στενό του Παπαγάλου αλλά αν δεν ήξερα που είναι θα ζοριζόμουν να καταλάβω. Αν περάσεις από τη ΣΘΕ μεσημεράκι που θα έχω τελειώσει το Τμήμα πέρνα για καφέ. Για σνακ έχει και ένα τούρκικο/κούρδικο (δεν ξέρω) στην Καμάρα με πεϊνιρλιά και λαχματζούν. Δεν έχω καταφέρει να πάω και ψάχνω πειραματόζωο :s_cool
Άβαταρ μέλους
By 224v
#798353 στη Φωκίωνος Νεγρη 18 ανοιξε ενα νέο μαγαζί μέ σαντουιτσ μπεργκερ κλπ.
Jackaroo λέγεται, πολύς κόσμος στην ουρά!!!
αυτά με το κοτόπουλο πολύ νόστιμα,....

.