Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By leonp
#57627 Εγώ την βίδα που συγκρατεί τον δίσκο την κατήργησα γιατί ήταν πολύ σκουριασμένη.

Τώρα όμως θέλει προσοχή αν βγάλεις τους τροχούς γιατί φεύγουν και οι δίσκοι από τη θέση τους - μόνο αν τους χτυπήσεις γιατί με τη σκουριά κόλλησαν στα μουαγιέ. :)

Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By TakisB
leonp έγραψε:Εγώ την βίδα που συγκρατεί τον δίσκο την κατήργησα γιατί ήταν πολύ σκουριασμένη.

Τώρα όμως θέλει προσοχή αν βγάλεις τους τροχούς γιατί φεύγουν και οι δίσκοι από τη θέση τους - μόνο αν τους χτυπήσεις γιατί με τη σκουριά κόλλησαν στα μουαγιέ. :)

Tapatalk

Λεωνίδα μου γύρισαν τα μάτια από ανασφάλεια και μόνο που σκέφτηκα να λείπει βίδα! :lol:
Άβαταρ μέλους
By leonp
#57970 Τάκη είναι μια μικρή βίδα που συγκρατεί τον δίσκο στη θέση του όταν βγάζεις την ζάντα.
Τίποτε άλλο δεν κάνει.

Εξάλλου τώρα οι δίσκοι κάθονται στην θέση τους ακόμα κι όταν βγάζεις τις ζάντες γιατί "κόλλησαν" από την σκουριά.
Αν τους χτυπήσεις λίγο - χωρίς την ζάντα - θα φύγουν από τη θέση τους αλλά μετά θα πρέπει να τους βγάλω εντελώς και να τρίψω όλες τις επιφάνειες με συρματόβουρτσα για να ξαναπατήσουν σωστά και ίσια.

Δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας, μόνο κακού μάστορα. :)

Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
TakisB έγραψε:
leonp έγραψε:Εγώ την βίδα που συγκρατεί τον δίσκο την κατήργησα γιατί ήταν πολύ σκουριασμένη.

Tapatalk

Λεωνίδα μου γύρισαν τα μάτια από ανασφάλεια και μόνο που σκέφτηκα να λείπει βίδα! :lol:

Αυτο που λεει και ο Λεω, αυτες οι δυο βιδες απλως συγκρατουν τους δισκους. Το ζορι το τρωνε τα μπουλονια των ζαντων, αν δεν κανω λαθος.

Ασε που δεν πουλιουνται μαζι με τους δισκους, εψαχνα να βρω και δεν ειχε. Μου λειπει και μενα μια απο τις 2 στον πισω δισκο
Τελικα μου εφερε φιλος απο μεταχειρισμενα.
Άβαταρ μέλους
By glf
#58052 Χα εγώ είχα πάρει 4-5 τέτοιες για να έχω να αλλάζω. Τελικά τις πηρα πιο μακριές απο όσο πρέπει. .
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#58687 φωτο ψαρεμενη απο το τουιτερ. Λες και βγαζει μαλια το λιονταρι αποτον παγο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
dimviii έγραψε:φωτο ψαρεμενη απο το τουιτερ. Λες και βγαζει μαλια το λιονταρι αποτον παγο.
[

:iconcool: :thumbsup:

για τους αλητες με τα μπλε

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mirage
#58862 Ω θεοι, γιατι;;;;
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
mirage έγραψε:Ω θεοι, γιατι;;;;

οχι εγω εγω, καποια εκει εξω...

υπαρχουν και αυτα τα θηλυκα :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#77055 Έβγαλα την μπαταρία από το 308 να την φορτίσω σήμερα. Το BMS του αμαξιού την είχε κάπου στο 58-60 τοις εκατό, το πολύμετρο δείχνει 12.3v χωρίς φορτίο και σύμφωνα με αυτόν τον υπολογιστή όντως παίζει εκεί.

Εικόνα

Fiamm 60αρα φοράει, το οποίο συμφωνεί και με την μπαταρία που δίνει το servicebox.

Εικόνα

10/2010 λέει πάνω, οπότε είναι σίγουρα η εργοστασιακή. Ίσως πρέπει να ετοιμαστώ για καινούρια κάποια στιγμή. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#77373 Mπήκε η μπαταρία πάνω πάλι, μετά από μια μέρα φόρτισης. Ανέβηκε στο 12,8V κι έμεινε εκεί. Τώρα την έχω αφήσει στο αμάξι, θα περιμένω ένα 2ωρο να προσαρμοστεί το BMS και θα δω τι λέει.

Με την ευκαιρία έκανα μερικές ανασκαφές στο μηχανοστάσιο.

Εικόνα

Φτου φτου μηδενικός τζόγος :lol:

Εικόνα

Έλεγα να προσπαθήσω να καταλάβω τι μέγεθος είναι και να βρω κανέναν χάρτη, αλλά το site της Borg Warner δεν βοηθάει.
Άβαταρ μέλους
By Nikolaos106
#77383 Έχεις την καλύτερη ασχολία για σαββατοκύριακο μπράβο που έχεις τον χρόνο! Εμάς εδώ μας τρώει ο ήλιος και ο φρεντο!
Άβαταρ μέλους
By corsair
htanso21 έγραψε:Επιστροφή στην Peugeot μετα από 5 χρονια χεχε

πηρα μια βαθια ανασα... καθησα κιολας.... αντε ριχτο.... Μια ψυχη που ναι να βγει ας βγει. :s_omg