Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
popolaros έγραψε:
saxon_747 έγραψε:
popolaros έγραψε:Στο duck τρως με 50 ευρώ το κεφάλι, στην καλύτερη.

< >
Να μαζευτούμε να πάτε
Αξίζει

< >
Δίνω κάτι παραπάνω και πάω εδώ πριβέ

http://uma-chefshome.gr/
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#797533 Παντως οσες φορες εχω παει σε τετοια τσιμπημενα μαγαζια δεν το εχω μετανοιωσει. Ηξερα απο πριν οτι θα με κωλοπιασουν και το ζητουμενο ηταν να παρω 2-3 νεες γευσεις-πιατα που δεν ειχα δοκιμασει πριν. Στις περισσοτερες περιπτωσεις πραγματι εφαγα πιατα με πολυ ξεχωριστη γευση, οποτε χαλαλι τους για την εμπειρια που μου προσεφεραν.

Εκει που ξενερωνω απιστευτα ειναι οταν παω σε καμια χασαποταβερνα να φαω τα γνωστα/απλα/φθηνα πιατα και τα μισα δεν τρωγονται ουτε απο τα σκλια. Ακομα και 20 Ευρω το ατομο να βγει, τα κλαιω αν δε μπορουν να ψησουν ενα καλο κοματι κρεας και μια τηγανια τραγανες πατατες.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
George_Prix έγραψε:Παντως οσες φορες εχω παει σε τετοια τσιμπημενα μαγαζια δεν το εχω μετανοιωσει. Ηξερα απο πριν οτι θα με κωλοπιασουν και το ζητουμενο ηταν να παρω 2-3 νεες γευσεις-πιατα που δεν ειχα δοκιμασει πριν. Στις περισσοτερες περιπτωσεις πραγματι εφαγα πιατα με πολυ ξεχωριστη γευση, οποτε χαλαλι τους για την εμπειρια που μου προσεφεραν.

Εκει που ξενερωνω απιστευτα ειναι οταν παω σε καμια χασαποταβερνα να φαω τα γνωστα/απλα/φθηνα πιατα και τα μισα δεν τρωγονται ουτε απο τα σκλια. Ακομα και 20 Ευρω το ατομο να βγει, τα κλαιω αν δε μπορουν να ψησουν ενα καλο κοματι κρεας και μια τηγανια τραγανες πατατες.

Tο ίδιο πιστεύω και εγώ.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#797567 Ρε παιδιά, εδώ ή δίπλα ήταν ένα παλικάρι που έλεγε ότι πάει μια φορά το χρόνο με τη σύζυγο και τρώνε σε πολύ ακριβό εστιατόριο; Του στιλ 500-600 ευρώ συνολικά.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Dimsabas έγραψε:Ρε παιδιά, εδώ ή δίπλα ήταν ένα παλικάρι που έλεγε ότι πάει μια φορά το χρόνο με τη σύζυγο και τρώνε σε πολύ ακριβό εστιατόριο; Του στιλ 500-600 ευρώ συνολικά.

Αυτο λογικα συμπεριλαμβανει και 2 καλα μπουκαλια κρασι μεσα...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
skous έγραψε:Παντως σε εστιατοριο με αστερια, με 1 καλο κρασι φτανεις 300-350.
Για 500 μιλαμε οτι μαλλον πας σε 2-3 κρασιά.

< >

Οχι πως εχω παει και σε πολλα πανακριβα ωστε να ειμαι σιγουρος, αλλα κι εγω καπως ετσι το σκεφτηκα. Θελει και καμποσο αλκοολ για να γραψει τοσα πολλα το κοντερ!
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#798010 Για Θεσσαλονίκη κέντρο και πέριξ ΑΠΘ κάνα καλό γυράδικο έχουμε;
Άβαταρ μέλους
By danso
Asimov έγραψε:Για Θεσσαλονίκη κέντρο και πέριξ ΑΠΘ κάνα καλό γυράδικο έχουμε;

Για πείτε, γιατί προβλέπεται οικογενειακή εξόρμηση στην περιοχή μέσα στις γιορτες....