Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By danso
Anonymous Founder έγραψε:Ρε συ, εκεί πάνω είναι τίγκα στα αυθαίρετα. Υπάρχουν 100άδες. Λες να μην ξέρουν τι γίνεται; Προφανώς και ξέρουν και κάνουν τα στραβά μάτια. Άσε που κινδυνεύεις να μπλέξεις και να τρέχεις και να μην φτάνεις.

Μόνο να ακούσεις τις μπαλωθιές που πέφτουν από εκεί κάποια καλοκαιρινά βράδια, αρκει.... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#796815 Παντως έχω παράδειγμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ αναψυκτηριου ΠΆΝΩ σε πλατεία (ουσιαστικά ένα περίπτερο) που έχει μισθώσει ιδιώτης εδώ και 30 χρόνια και το οποίο έχει επεκτείνει με πρόχειρες (τσιμεντολιθους, ελενιτ κλπ) και λιγότερο πρόχειρες κατασκευές και το έχει μετατρέψει σε χασαποταβερνα - ψαροταβέρνα - σουβλακερι-ουζερι τα πάντα όλα
Κανονικά σε κατοικημενη και πολυσύχναστη γειτονιά, όχι στο βουνό.
Ο ιδιώτης έχει διάφορες καταδίκες και κάθε φορά που λήγει η μίσθωση εμφανίζεται άλλος μπροστινός και φυσικά πάντα ανανεώνει.
Ο τύπος είναι τόσο ασυδοτος που κάθε καλοκαίρι έβγαζε κανονικά υπαίθρια ψησταριά ΠΆΝΩ στην πλατεία, ανάμεσα στα δέντρα και έψηνε κρέατα με συνέπεια η τσίκνα να φλομωνει 2 οικοδομικά τετράγωνα. Αυτό σταμάτησε μετά από χοντρό τσαμπουκά εκ μέρους μου στον δήμαρχο (γνωστός μου δημοτικός σύμβουλος με παρότρυνε να μην ασχοληθώ γιατί πρόκειται για μαφιόζο και συμβαίνουν ζημιές...), αλλά τα υπόλοιπα έμειναν ως είχαν και θα μείνουν για όσο ταΐζει το μισό δημοτικό συμβούλιο (κυριολεκτικά και μεταφορικά)
Εννοείται ότι πολεοδομίες, αστυνομίες και υγειονομικά δεν ασχολούνται (πιθανολογώ για τους ίδιους λόγους)
Ο δε δήμαρχος μου είπε επί λέξει : αυτά τα έκαναν οι προηγούμενοι, τι θες από μένα (ένα περίεργο πράγμα, συμπληρώνει δεύτερη τετραετία και πριν υπήρξε "στέλεχος" στο δημαρχείο άλλα 20 χρόνια)

Προφανώς τα πάντα είναι αυθαίρετα (μια επιφύλαξη έχω για το αρχικό περίπτερο - αναψυκτήριο, αλλά τα τελευταία... τρία χρόνια περιμένω από τον συμπαραστατη του δημότη να μου χορηγήσει τα σχετικά έγγραφα, όπως έχω αιτηθεί)

ΓΙΔΟΤΟΠΟΣ
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#796818 Σαφώς.
Θα έχει λιγότερα γίδια ίσως, καθώς είναι πιο αραιοκατοικημενη
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#796820 Μπα, είμαι πεπεισμένος πως παντού υπάρχει ένας μλκς, και στην άκρη του κόσμου να πας
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Asimov έγραψε:Σαφώς.
Θα έχει λιγότερα γίδια ίσως, καθώς είναι πιο αραιοκατοικημενη

Αν μείνεις μόνος σου κάπου, ίσως. Ο κανόνας είναι απλός πάντως: όσο μικρότερος ο οικισμός, τόσο χειροτερεύει ο λόγος γιδιών με νορμάλ ανθρώπους.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Dimitris_P έγραψε:Μπα, είμαι πεπεισμένος πως παντού υπάρχει ένας μλκς, και στην άκρη του κόσμου να πας

Απλά όσο μεγαλύτερη η πόλη, τόσο μεγαλύτερη και η πυκνότητά τους, μιας και η αναλογία στον πληθυσμό μένει πάνω κάτω ίδια...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#797480 Για Πάτρα τι προτάσεις έχουμε για φαγητό; Οχι κάτι εξεζητημένο, ταβέρνα, ψητοπωλειο δηλαδή. Ιδανικά πολύ εύκολο πάρκινγκ βραδυνή ώρα γιατί μάλλον θα είμαι με van.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#797517 Παίδες το θέμα μπορεί να κλειδωθεί. Ειδικά στην κατηγορία αναψυκτήρια για χυμούς.

Εναλλακτικά η παρακάτω λίστα να γίνει sticky Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#797518 Στο Duck (1ο στην λίστα) καλησπέρα του λες και η απάντηση είναι: Καλησπέρα, 20 Ευρώ... :svivhaha: Και είναι στην Πυλαία για την ακρίβεια, όχι Θεσσαλονίκη. Στα 200 μέτρα από εκεί έχει ταβέρνα ένας φίλος και τρώμε και πίνουμε σαν άρχοντες, στο 1/5 της τιμής του Duck... :iconcool:
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 11 Δεκ 2022, 13:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά