Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
saxon_747 έγραψε:μέχρι να έρθει κάποιο περιπολικό που δεν θα μπορεί να εμβολιστεί.

Ποιο κανενενα Octavia ή Hyundai;
Κανενα Navara που ως γνωστον ειναι παντου,ειναι ανα πασα στιγμη διαθεσιμα,χωρουν σε καθε δρομο ενω ενα φτανει για να κλεισει τον δρομο;

Υγ: τα Typhoon MRAP ειναι στον Εβρο ενω θα επρεπε να σαρωνουν καταυλισμους (τα φρεατια των οποιων φρακαρουν απο συσκευασιες χασις μολις μαθευτει πως ερχονται αστυνομικοι).
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
#796702 Ιδου το πρωτο βιντεο και με λογια απο την καταθεση του αστυνομικου.

https://youtu.be/fYHipbSA7vM

Η υποθεση του Κορκονεα εληξε πριν λιγους μηνες.
Πυρα στον αερα ή προς την γη γινονται μονο στην Ελλαδα ενιοτε και απο πολιτες (μπαλωθιες)
Στην Αμερικη εαν ριξεις στον αερα εχεις αναλογα την πολιτεια βεβαια εως και 20 χροναι φυλακη,σου λεει ή μην ριχνεις καθολου ή προς τον στοχο υπ'ευθυνη σου.

Εδω εκανε μπρος-πισω ο αλλος για να λιωσει τα πληρωματα ΔΙΑΣ και αυτοι εριξαν τις πιο πολλες στον αερα,προς τι;
Για να φοβηθει καποιος (ηδη παρανομος) που ηθελε να τους σκοτωσει για να διαφυγει ωστε να ξαναπαρανομησει την αλλη μερα;
Αυτο με τα πυρα στον αερα πρεπει επι τελους να σταματησει.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#796703 Παιδες για το σημερινο μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε, εφοσον κανενας μας δεν ξερει τι ακριβως εγινε στην καταδιωξη και πιθανοτατα δε θα το μαθουμε και ποτε...

Σε μερικα απο τα σεναρια που ακουστηκαν δικαιολογειται ο πυροβολισμος (και δεν ειναι εν δυναμει δολοφονοι οσοι συμφωνουν) και σε μερικα απο τα σεναρια οι μπατσοι εδειξαν "υπερβαλλοντα ζηλο", κατι που εχουμε δει και στο παρελθον.

Προσωπικα ουτε να φοβουνται οι αστυνομικοι να πυροβολησουν τους εγκληματιες μου αρεσει κι ακομα περισσοτερο φυσικα δε μου αρεσει τα οργανα να κανουν παραβαση καθηκοντος και καταχρηση εξουσιας!
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#796716 Εννοείται, τι στον αέρα και μλκιες, στο ψαχνό πρέπει να βαρανε.
Όπως άλλωστε και στην Αμερική που είναι πρότυπο και έχει τόσο χαμηλή εγκληματικότητα.
Άβαταρ μέλους
By edmond
saxon_747 έγραψε:
Εγω έχω την εξής απορία:
Ότα οι ΔΙΑΣ καταδιώκουν κάποιο μεγαλύτερο όχημα, δεν καλούν ενισχύσεις; :hmmm: Ξερω γω, να τον ακολουθήσουν με ασφάλεια ώστε να δίνουν στίγμα τοποθεσίας μέχρι να έρθει κάποιο περιπολικό που δεν θα μπορεί να εμβολιστεί.

Και μέχρι να έρθουν οι ενισχύσεις, ο καταδιωκόμενος έχει φτάσει στον καταυλισμό.
Άντε μπες μέσα μετά :roll: . Ούτε 3 διμοιρίες ΜΑΤ δεν φτάνουν :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#796727 Εγώ καημό το έχω πάντως να μου το κάψουν να πάρω την ασφάλεια.

Βέβαια το ότι είναι λάθος αυτό που κάνουν δεν σημαίνει κάτι για το άλλο γεγονός.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Geo f1 έγραψε:Θρασος ετσι....
Ξέσπασμα βίας από Ρομά στη Θεσσαλονίκη - Αναποδογύρισαν αυτοκίνητα, άναψαν φωτιές
Εικόνα

https://www.protothema.gr/greece/articl ... un-foties/

Σαξονα αν ηταν το αυτοκινητο σου δεν πειραζει ε :roll:

Φυσικά θα με πείραζε, όπως με πειράζουν και οι διαρρήξεις που σε πολυ μεγάλο ποσοστό γίνονται απο Ρόμα στη γειτονιά μου.

Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα πέφτει πιστολιδι κάθε φορά που δράστης είναι Ρομά.
Άβαταρ μέλους
By glf
#796741 kozan.gr: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, περίπου 50 Ρομά, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Πτολεμαίδας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 5/12, λίγο μετά τις 21:30, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το σοβαρό τραυματισμό 16χρονου Ρομά στη Θεσσαλονίκη

https://kozan.gr/archives/442472

Και...

Εξαλλος ο παππούς του 16χρονου Ρομά: Θα πάρω το όπλο μου και θα βγάλω τα άντερα του βενζινοπώλη

https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ ... li-binteo/
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#796751 Στο θέμα των Ρομά πάντως ολοι εχουν αδικό.Και οι ρομά και το κράτος.Όπως εχω ξαναγράψει το ελληνικό κράτος δε προστατευει ουσιαστικά ουτε νοιάζεται για κανέναν πολίτη του. Τους ρομά τους έχει ακόμα περισσότερο γραμμένους.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
saxon_747 έγραψε:Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα πέφτει πιστολιδι κάθε φορά που δράστης είναι Ρομά.

Πιστεύεις αλήθεια ότι πέφτει πιστολιδι κάθε φορά που ο δράστης είναι Ρομά;
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#796773 Συνήθως στις φωτογραφίες οι συλληφθέντες από την αξιαγάπητη και αδικημένη ομάδα είναι όρθιοι και όχι ξαπλωτοί πάντως...

Μάλλον μερικοί τραβάνε από 19...

EDIT: Διόρθωση διατύπωσης.
Τελευταία επεξεργασία από kubiak και 06 Δεκ 2022, 13:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά