)
Βλεπουμε καποιο προβλημα με τη γραμμη απο εδω για να συγχρονιζω αρκετα χαμηλοτερα;
Με restart-reset κτλ, δεν φανηκε να αλλαζει κατι.
)
που ηταν σπιτι μου ειπε πως αντιμετωπισε και αυτη θεματακια, αλλα εκανε γενικη καθαριοτητα το Σαββατο που μας περασε οποτε δεν μπορουσα να της κρατησω κακια που με την παπουτσοθηκη, ζουπηξε το τηλεφωνικο καλωδιο στην μπριζα και εσπασε το φισακι!

Morx έγραψε:...αυτο το upload ποοοοοοοοοσο το λιγουρευομαι γαμωτο!!!

) περισσοτερο download?
Scotch έγραψε:Scotch έγραψε:Dimitris_P έγραψε:Scotch έγραψε:Ένα κουπόνι Superfast Broadband που έχω από πέρυσι τον Μάρτη από εδώ, πάει περίπατο;
Όχι βέβαια, πες τους το όταν πάρεις τηλέφωνο για αίτηση!
Έκανα την παραγγελία online και σ' ένα σημείο που συμπληρώνεις "κουπόνι" έβγαζε μήνυμα σφάλματος (προφανώς αφορά άλλο κουπόνι). Θεωρώ πως θα επικοινωνήσουν μαζί μου πριν το προχωρήσουν μιας και έχω και cosmote tv πακέτο, οπότε ίσως είναι πιο "περίπλοκο".
Με κάλεσαν σήμερα (1,5 μήνα μετά). 31,50 € η 300άρα, με απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά εντός Ελλάδος. Καλά νομίζω.

skous έγραψε:Αν πιάνεις 5g ίσως θα άξιζε να δεις κάποιο πακέτο κινητής με extra sim
glf έγραψε:+1 για LTE routerskous έγραψε:Αν πιάνεις 5g ίσως θα άξιζε να δεις κάποιο πακέτο κινητής με extra sim

bujinkan έγραψε:glf έγραψε:+1 για LTE routerskous έγραψε:Αν πιάνεις 5g ίσως θα άξιζε να δεις κάποιο πακέτο κινητής με extra sim
με αυτο ημουν 5 χρονια...το λεγομενο booster . Επιανα κοντα στα 20gb αλλα το μπουστερ ειναι με οριο 100gb τα οποια δεν ειναι τιποτα τη σημερον εποχη ....Μεσα σε 12 μερες τα ετρωγα και επεφτε η ταχυτητα στα 10 mb
26 η σταθερη και 7 η σιμ πληρωνα 32 ευρω το μηνα
Επισης το μπουστερ δεν νομιζω να ειναι 5g ,ειναι 4
skous έγραψε:Πολλά τα χρήματα ...κοίτα να δεις αν όντως πιάνω 38 που είναι εγγυημένα και πάνω θα είμαι υπερευχαριστηνενος για τα 26 ευρώ που θα δίνωbujinkan έγραψε:glf έγραψε:+1 για LTE routerskous έγραψε:Αν πιάνεις 5g ίσως θα άξιζε να δεις κάποιο πακέτο κινητής με extra sim
με αυτο ημουν 5 χρονια...το λεγομενο booster . Επιανα κοντα στα 20gb αλλα το μπουστερ ειναι με οριο 100gb τα οποια δεν ειναι τιποτα τη σημερον εποχη ....Μεσα σε 12 μερες τα ετρωγα και επεφτε η ταχυτητα στα 10 mb
26 η σταθερη και 7 η σιμ πληρωνα 32 ευρω το μηνα
Επισης το μπουστερ δεν νομιζω να ειναι 5g ,ειναι 4
Το LTE είναι 4G και όχι 5G (άρα καμία σχέση).
Σήμερα υπάρχουν προγράμματα που σου δίνουν απεριόριστα data*και εάν πιάνεις καλό 5G πιθανώς και να αξίζουν.
Ενδεικτικά αναφέρω ότι έτρεχε τον Απρίλιο? προσφορά Cote Gigamax Unlimited στα 34 ευρώ περίπου, τα πάντα απεριόριστα (ok 100TB data (Terrabyte)), και με +3 ευρώ τον μήνα είχες και μια έξτρα σιμ μόνο με δεδομένα. Για οικιακή χρήση είναι υπερ-αποδεκτό.
Οπότε με 40 ευρώ καθάριζες κινητό + "ιντερνετ" αντί για σταθερό, με ταχύτητες εξωπραγματικές σε σχέση με ADSL. To έχω βάλει στο εξοχικό, σταθερά πιάνω 180Gbps, εκτός απο κάτι μέρες με καταιγίδες που έπεφτε στα 60.
Τώρα βλέπω το έχει στα 48,50ευρώ, άρα πές 51-52 συνολικά για κινητό + extrasim. Επιπρόσθετα βέβαια θέλεις και ένα 5G modemάκι (200-300 ευρώ), ή ένα κινητό 5G pου θα το συνδέσεις κάπως σε ένα rooter (ή θα κάνεις tethering)
Βέβαια αν έχουν πέσει πολλοί πάνω στην κεραία θα υπάρχει θέμα.
glf έγραψε:Και γω ξέρω για unlimited πακέτα, θυμάμαι της Cosmote χαρακτηριστικά ότι το είχα κοιτάξει. Όπως τα λέει ο skous.
Εμένα μου ξύνεται να δω πως μπορώ να πάρω έξτρα καρτούλα μόνο δεδομένα (δηλαδή στον ίδιο λογαριασμό του κινητού μου) και να βάλω ένα.. travel router στο αυτοκίνητο.
)Εσύ πορωνεσαι με τον 7κις εγώ σου φταίω που σε […]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]