Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#793550 Τα εφτυσε η οθονη στο 2ο pc./παιδικο
Και πολυ αντεξε. Δεν ξερω αν ειναι οθονη η τροφοδοτικο.
Μια asus ηταν 2K 144HZ 27αρα

Θα θελα να την αντικαταστησω με μια αντιστοιχη.
Τωρα ειναι και βδομαδα προσφορων (και καλα)
Εχουμε κανα μοντελο να προτεινουμε?

Το παιδικο pc ειναι με μια 1030 καρτα. Που οταν στηθηκε ηταν καθαρα για τηλεκπαιδευση και Ρομπλοξ.
Τωρα με το FORTNITE εχουμε παραπονα.

Οποτε σε καποια φαση καλα να μαστε θα δουμε και για καμια καρτα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#794446 Τις προάλλες έκανε expire το oauth του google drive app και αποφάσισε χωρίς καμία προειδοποίηση ν'αφαιρέσει το google drive από τον mapped drive.

Τέλος πάντως κατάλαβα ότι πρέπει να κάνω επανασύνδεση, το επανασύνδεσα, και απο τότε όταν κάνω edit ένα αρχείο του google drive στο notepad++ όταν πατάω save την ίδια στιγμή μου λέει ότι το αρχείο άλλαξε και να το ξαναφορτώσει.

Το παραπάνω ακριβώς έγινε και στον υπολογιστή του σπιτιού μου, εκεί όμως δεν έχω θέμα με το np++, δουλεύει κανονικά.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#795411 Θέλω να κάνω δώρο στο γιο μια κάμερα τύπου go pro
Επειδή η go pro είναι πανάκριβη αποτι βλέπω,υπάρχει σε κάτι φθηνότερο κάτι της προκοπής;
Βλέπω στο νετ κάποιες με 50 έως 80 ευρώ,κάνουν δουλειά η είναι πεταμένα χρήματα;
Έχει κάποιος εμπειρία;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#795416 Θα σου έλεγα να μείνεις μακριά από κάτι τόσο φθηνό, θα είναι χάλια και θα καταλήξει να χρησιμοποιεί το κινητό του. Που σε τελική ανάλυση, είναι μια χαρά action cam αν θέλεις!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:Θέλω να κάνω δώρο στο γιο μια κάμερα τύπου go pro
Επειδή η go pro είναι πανάκριβη αποτι βλέπω,υπάρχει σε κάτι φθηνότερο κάτι της προκοπής;
Βλέπω στο νετ κάποιες με 50 έως 80 ευρώ,κάνουν δουλειά η είναι πεταμένα χρήματα;
Έχει κάποιος εμπειρία;

Εχω μια που την πηρα απο το amazon στα 40€ ενω ειχε υποτιθεται 100+. Δεν τρελαινομαι με την ποιοτητα της, κανει "νερα" σε γρηγορη κινηση και δεν εχει σταθεροποιητη. (πολλα ζηταω για τοσο λιγα χρηματα)
Θα κοιταζα για SJCAM αλλα κοστιζουν 100+
Για πλακα καλες ειναι οι φτηνες. Αν θελει ομως ποιοτητα ληψης η GoPro ειναι μονοδρομος
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#795862 Επειτα απο πολλα χρονια επιτυχημένου οικογενειακού IT support και ενω δεν πιστευα οτι το χω μεσα μου, καταφερα να χαλασω ενα PC....
ηθελα να αλλαξω το NVME που εχει και το λειτουργικο
εκανα clone τον υπαρχον με εναν καινουργιο , εκανα και expand το volume μιας και ηταν 256 ο αρχικος ενω 512 o επομενος...
τον βαζω μεσα μπουταρουν τα windows ολα καλα λεω πετυχε ευκολα
το κλεινω

ε μετα δεν ξανα-ανοιξε
δεν κανει post, παει το λαμπακι DRAMM>CPU>VGA και ειτε μενει εκει και κανει και καμα λουπα ειτε παει στο boot κοκκινο παντα
κανει μονο ενα short beep το κανονικου του μπουταρισματος , κανενα απο τα συνηθη, αρα δε μου δινει κωδικο λαθους

αλλαξα VGA, μνημες, αλλαξα μπαταρια.. τιποτα παιζουν κανονικα σε αλλο υπολογιστη
κατσαβιδιασα το CMOS jumber τιποτα παλι
κοιταω στο ιντερνετ, τιποτα.. πολυ σπανιο
(AORUS B450 elite)

το μονο που ψιλιαζομαι αλλα δεν θα το ειχα φανταστει ποτε και πλεον φτανω σε επιπεδα conspiracy theory ειναι μπας και ειχα κανει τιποτα αλλαγεσ anti-tempering στο BIOS εν οψη Windows11 τα ποια δεν θα επαιχαν ελλειψη TPM chip (αλλα διαβαζα τοτε κατι χακσ), δεν τα εβαλα ποτε τα 11 ειχε μεινει με 10
αλλα με το που επαιξαν μια τα windows και ειδαν αλλαγη στον δισκο μπας και επαιξε κανα κλειδωμα στη μητρικη

Καμια ιδεα αν υπαρχει καλοδεχουμενη
Άβαταρ μέλους
By Chris
#795872 cmos jumper την πληρη διαδικασια? Δλδ το αλλαζεις θεση, βγαζεις πριζα, βγαζεις μπαταρια, πατας 2-3 φορες το on/off?

Δοκιμασες με την onboard vga?

bios δεν μπαινει να δεις για anti tempering settings κλπ?
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#795873 δεν νομιζω να εχει onboard VGA , ενα Ryzen 2600 φοραει
ναι αλλαξα CMOS κατσαβιδιασα και το jumper , κουμποακι πατησα . τιποτα
BIOS δεν με βγαζει καν οποτε δε φτανω εκει

κανει 2-3 φορε loop DRAM>CPU>VGA και μετα παει BOOT μπιπ και καθεται εκει

ρε μπελα βαλαμε και που να το παω τωρα να το δουνε...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
Dimitris_P έγραψε:,τσεκαρε για UEFI option στο BIOS

αμα εφτανα BIOS μετα ηξερα να το χεριασω.... αλλα δυστυχως δεν παμε μεχρι εκει
με τρελλαινει που δε δινει τα συνηθη σφαλματα με τα beep που σε βοηθανε
αμα βγαλω καρτα γραφικων πχ κανει τα χαρακτηριστικα 3+1
Άβαταρ μέλους
By Chris
#795884 Ε τα ξηλωνεις ολα και τα ξαναβαζεις, cpu, δισκο, μνημες, δεν μπορω να σκεφτω τι αλλο θα εκανα
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#795895 κλάιω... απο ανακουφιση, απο τα νευρα μου.. δεν ξερω

το μηχανημα εκανε post κανονικα , μάλλον απο την αρχη...
Αποκαλύφθηκε οτι εριξε ενα ξεσκόνισμα η συζηγος στο μεταξυ και εκλεισε το διακοπτη απο το πολυπριζο που ειναι οι οθονες...
το μηχανημα εβγαινε στο BIOS και ηθελε κατι ρυθμισεις γιατι ειχα κανει jumper reset απλα δεν το εβλεπα

ααααααχ .....