Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#79538 Ευτυχώς που πρέπει να δράσεις... :s_rofl

Άστο Δάσκαλε δε σώζεται η κατάσταση, πιο πιθανό είναι να βγει ο Ρον στο τηλέφωνο και να πει "ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ" .
Άβαταρ μέλους
By Panosss
giannik1977 έγραψε:Γιωργο αν θες σου στελνω με π.μ το τηλ της δικια μου διαιτολογου. Ειναι πολυ κοντα στο μετρο του Ελληνικου , 40αρα+, σεξουαλα , αλλα προπαντων αποτελεσματικη..Θα εχεις κ μια δικαιολογια να ερχεσαι στα παλια λημερια..

Είμαι σίγουρος ότι έλαβες πμ από κουπέα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By j.marr
Geo f1 έγραψε:Γιαννακη μου (οχι εσυ ο απο πανω :s_mad ) δεν ειναι θεμα διαιτολογου..Αλλα θεμα μυαλου!!
Μας παρεχει και η τραπεζα διαιτολογο αν θελω και παω εκει...

Το θεμα ειναι να το νιωσω εγω!!!

Γιατί δεν το παίρνεις απόφαση οτι θα είσαι μια ζωή χοντρός. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#79553 Γιατι δεν θελω..Οι γυρο μου λενε οτι ειμαι κανονικος!!!Γιατι ειμαι ψηλος!!!

Κοντε! :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Panosss
Geo f1 έγραψε:Γιατι δεν θελω..Οι γυρο μου λενε οτι ειμαι κανονικος!!!Γιατι ειμαι ψηλος!!!

Κοντε! :s_tongue

Τυχαίο; :lol:

Γιατί δεν δοκιμάζεις να ψηλώσεις;
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#79604 Geo f1 εσύ δεν ήσουν που είχες πρόβλημα με την γυναίκας σου μετά τη γέννα της? Αν θές να αδυνατίσεις βάλε μαμή δίπλα στο μωρό και πάρε την γυναίκα απο παντού και όλες τις στάσεις με ενδιάμεσες διακοπές για ελαφρύ φαγώσιμο (μη πάθεις και εγκεφαλικό) να χωνεύεται εύκολα δηλ και πάλι απο την αρχή. Όσο αντέχεις. Εκεί που να μην μπορείς να σηκώσεις τα πόδια σου.
Ετσι που το σκέφτομαι θα ήταν πολύ σέξυ να γ.....ας και να κουνά την κούνια η γυναίκα! :inlove: Κουνελάτα δηλ. Θα φύγουν κοιλιές ψωμάκια κτλ
Επίσης μπορείτε πχ να πηγαίνεται ορειβασία μονοι σας και ενδιάμεσα όταν θα παίρνετε ανάσες αρχίζετε και ένα σεξάκι εναλλακτικά ένα θερμό ερωτικό φιλί διάρκειας 2,3 λεπτών με το ανάλογο χαμούρεμα. Γενικά κίνηση με δυσκολία και σέξ!
Αν σε μια βδομάδα δεν χάσεις 10 κιλά εγώ θα ψηφίσω Συριζα στις επόμενες εκλογές!

Ακούς εκεί διαιτολόγο!!!! :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#79648 Κανένας χοντρος δεν άλλαξε το σωμα του μόνιμα (χωρίς να ξαναπαχυνει) χωρίς σοβαρή γυμναστική δύναμης (βάρη).-
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#79653 Κανεις χονδρος δεν αλλαξε μονιμα το σωμα του χωρις μονιμη αλλαγη στις διατροφικες του συνηθειες.
Η γυμναστικη βοηθαει στην καλυτερη φυσικη κατασταση, στην αυξηση του βασικου μεταβολισμου, στην καλυτερη ποιοτητα ζωης, αλλα οχι στους παχυσαρκους.
Στους υπερβαρους ισως.
Χωρις ομως αλλαγη στις διατροφικες συνηθειες μονιμη, για παντα, forever and ever, θα τα ξαναπαρει πισω και μερικα ακομα.
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#79703 Σύμφωνοι! Το πρόβλημα όμως σε έναν παχύ αντρα που κατα γενική ομολογία του είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει διατροφικές συνήθειες δεν ξεκινά απο το κίνητρο? Εγω πιστεύω πως ναι. Τωρα αν αυτό είναι η γυναίκα του ή ο καθρέφτης στο σπίτι του ή και τα δύο αυτό το ξέρει ο ίδιος. Η ψυχολογία μπορεί να αλλάξει αρχικά αν χάσει έστω και ενα κιλό κάνοντας κάτι που τον ευχαριστεί . Απο κει και μετά αναλαμβάνει ο ειδικός για την διατροφή του. Δεν είναι εύκολο κάποιος που φτιάχνει ψυχολογία με το φαγητό να πάρει μια απόφαση για διατροφή αδυνατίσματος!!
Προσωπικά κάνω θυσίες στο φαγητό να κρατήσω τα κιλά μου εκεί που πρέπει! Την ευχαρίστηση που νιώθει ο φίλος geo f1 στην κατανάλωση φαγητού έχω να τη νιώσω πολλά χρόνια. Νομίζω 25 με 26 χρόνια! Ώσπου να καταλήξω στο χαμόμηλι με το παξιμάδι!