Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Ναι, τα έχω αναφέρει όλα αυτά για την πάρτη σου , πάρα τέταρτο. ΆΡΓΗΣΕΣ.

Συνεχυσε όμως μαζί με την άλλο Γιώργο να ξεροπηδατε καθε έννοια λογικής, ενσυναίσθησης και ωριμότητας.

Ζμπουτσασας. Μέχρι εκεί φτάνετε.

Και με ολα τα τελευταια ποστακια νομιζεις οτι βρηκες το δικιο σου και ξεπλυνες τα σκατα που μας γεμισες ολα τα τοπικα ε?

Σε γελασανε γιανακι. Σε εχει παρει χαμπαρι ολος ο κοσμος πλεον οτι εσυ εισαι ο προβληματικος εδω μεσα. Απο την σκατοψυχια σου και τους φανταστικους εχθρους που εχεις πλασει στο μυαλουδακι σου, καταφερες να γκρεμισεις το ιματζ που με τοσο κοπο ειχες χτισει τοσα χρονια. Λυπαμαι αλλα ΕΧΑΣΕΣ :rtfm:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#795338 Γιώργη το έχω βρει το δίκιο μου. Στα pm.

Αλλά οκ, σου υπόσχομαι ότι θα αφήσω τα φορμουλοτοπικα απαλλαγμένα από το μίζερο σαρκιο μου. :sorry:

Να παίξετε μπαλιτσα ( πάνω σε βουβωνικες χώρες) τα δγιο σας. Να διδάξετε . Να αερισετε.

Ραντεβού στα φανελαδικα Γεώργιε. :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Αλλά οκ, σου υπόσχομαι ότι θα αφήσω τα φορμουλοτοπικα απαλλαγμένα από το μίζερο σαρκιο μου. :sorry:

Φανταζομαι δε σε νοιαζει και πολυ, αλλα να ξερεις οτι εγω ΔΕ ΘΕΛΩ να φυγεις. Μεσα σε ολα τα τοπικα σε θελω, με την πλακιτσα σου και με την ελεγχομενη τρολια σου, οπως ολοι οι οπαδοι.

Χαζος δεν εισαι, ειμαι σιγουρος οτι ξερεις κι ο ιδιος ποτε χανεις τον ελεγχο και κακιαζεις χωρις λογο :s_roses
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
#795348 Μήπως να κάνουμε ένα reboot απ'την καφριλα κ να μιλήσουμε σαν αθρωποι;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
uncle_nontas έγραψε:Μήπως να κάνουμε ένα reboot απ'την καφριλα κ να μιλήσουμε σαν αθρωποι;

Πηγαμε σε συμβουλο γαμου με τον Τζι και τα βρηκαμε. Ολα ποπα :inlove:

Μεχρι και την υποψηφιοτητα του για Μοντ θα στηριξω τελικα :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#795350 Εγώ τον μπλοκαρα.
Enough is enough.
Και όχι αρουτεικο μπλοκ George. :)

Max Verstappen
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#795352 Ναι μωρέ αυτό έκανα και δω. Δεν έχει block. Ignore :oops:

Max Verstappen
Άβαταρ μέλους
By edmond
#795372 Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ο μπινότος μένει.
Ξέρουμε κάτι;
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
George_Prix έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Εσύ όμως βλέπεις μηχανοκίνητο αθλητισμό επειδή γουστάρεις τον οδηγό ή επειδή γουστάρεις τα αυτοκίνητα;

Στην ουσια γουσταρω τη γρηγορη οδηγηση. Για αυτο το μονο που με νοιαζει ειναι ποιος οδηγαει γρηγοροτερα εκει μεσα. Ποσως με ενδιαφερει ποιος μηχανικος εφτιαξε το καλυτερο σασι ή τον καλυτερο κινητηρα.

REALZEUS έγραψε:Θα το σήκωνε με Leclerc και Sainz. Αυτό σου απαντάει, νομίζω.

Το οτι η ομαδα σου πληρωνει παντα πανακριβους οδηγους (οποτε θεωρητικα καλυτερους) επισης θα επρεπε να σου δωσει μια απαντηση. Η ιδια σου η ομαδα ξερει πως το να φτιαξει κορυφαιο μονοθεσιο ισως να μην ειναι αρκετο αν δεν ειναι πισω απο το τιμονι ενας οδηγος ικανος να το ξεζουμισει!

Το καλύτερο μονοθέσιο κερδίζει όμως, όποιος και αν οδηγεί (αρκεί φυσικά να είναι καλός οδηγός, όχι κανένας Λατιφι...). :rtfm:
Νομίζω τα τελευταία χρόνια ότι η ομάδα μου είχε από τους μεσαία πληρωμένους οδηγούς. :iconcool:

Corto Maltese έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Θα το σήκωνε με Leclerc και Sainz. Αυτό σου απαντάει, νομίζω.

Ας το πάμε αλλιώς. Φερράρι 2022 με Μαξ, Λεκλέρκ και RBR με Πέρες, Σάινθ. Ο τίτλος θα είχε κριθεί πριν το καλοκαίρι υπέρ της Φερράρι και τώρα θα έλεγες τί αμαξάρα έφτιαξε ο Λουΐτζι ο μπουζόκλειδος. Η πραγματικότητα λέει ότι την αμαξάρα την έφτιαξε ο Τζόναθαν ο μουτζούρης επειδή απλά κάποιοι σωστά αποφάσισαν ότι δε φτάνουν οι 999 αν ο 1000 δεν έχει χερούκλες.

Αυτά είναι εικασίες, αγαπητέ μου Σταύρε. Με Μαξ και Λεκλκέρκ, τα ίδια προβλήματα αξιοπιστίας και στρατηγικής θα είχαμε. Η Ferrari ήταν το ταχύτερο μονοθέσιο φέτος σε απόλυτη ταχύητητα (qualies). Όμως η RBR είχε το race pace και κυρίως την καλύτερη αγωνιστική ομάδα, από πίσω της. Για άλλη μια φορά να διαφωνήσω μαζί σου στα περί ομαδικότητας. Υπάρχει λόγος που υπάρχουν 2 μονοθέσια και ΠΠΚ. Αλλιώς όποιος έπαιρνε το ΠΠΟ θα έδινε και τον αντίστοιχο Τίτλο στην ομάδα του, πράγμα που δεν συμβαίνει προφανώς. Γιατί το καλό μονοθέσιο φαίνεται και όταν ο ένας πιλότος αποτυγχάνει (για οποιονδήποτε λόγο), οπότε ο άλλος αναλαμβάνει!

Geo f1 έγραψε:O υποστηρικτης της Τυρελ τι να κανει σημερα?
Της Μαρτς?

Με τι κριτηριο θα πει ο πρωην Footwork fan, οτι παπαλα τωρα θα υποστηριζω Λοτους.
Τι??? Παει και η Λοτους?
Καλα υποστηριζω Λολα Φερραρι.
Α παει και αυτη.
Fontmental τοτε.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν εχεις κριτηρια εκει. Μονο αν εισαι στυλ Φερραρι Μακλαρεν Γουιλιαμς. Εκει ναι εχεις κλειδωσει μεχρι να σε αγορασει καποιος (μπορειιιι)

Ξεκινώντας από το τέλος, προφανώς και θα υποστηρίζεις μια από αυτές τις παραδοσιακές ομάδες. Αλλά ακόμα και να πάψει να υπάρχει μια από αυτές, θα επιλέξεις μια άλλη, όπως εσείς επιλέγετε κάθε 5-10 χρόνια νέο οδηγό... Οπότε επιλέγεις Ferrari (που θα υπάρχει νυν και αεί και στον αιώνα των αιώνων) και τέλος! :iconcool:

ΥΓ: Μια φορά μόνον υπήρξα υποστηριχτής οδηγού, όταν η Ferrari ήταν στο πουθενά. Τότε ήμουν με τον Prost, έναντι του... άλλου. :roll:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Geo f1 έγραψε:O υποστηρικτης της Τυρελ τι να κανει σημερα?
Της Μαρτς?

Με τι κριτηριο θα πει ο πρωην Footwork fan, οτι παπαλα τωρα θα υποστηριζω Λοτους.
Τι??? Παει και η Λοτους?
Καλα υποστηριζω Λολα Φερραρι.
Α παει και αυτη.
Fontmental τοτε.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν εχεις κριτηρια εκει. Μονο αν εισαι στυλ Φερραρι Μακλαρεν Γουιλιαμς. Εκει ναι εχεις κλειδωσει μεχρι να σε αγορασει καποιος (μπορειιιι)

O υποστηρικτης του Σεννα τι κανει σημερα; Του Προστ; Του Μανσελ, του Σουμαχερ, του Χακκινεν, του Κιμι; Σταματησαν να βλεπουν;
Οι ομαδες αλλαζουν οπως και οι οδηγοι, αλλα στις ομαδες υπαρχει μια συνεχεια. Καποια αγορασε μια αλλη, καποια νεα μπηκε στον χωρο που την θαυμαζες σαν εταιρια και πλεον υποστηριζεις, κλπ.

Το να υποστηριζεις φανατικα οδηγο που σε 5-10-15 χρονια παπαλα και μαλιστα να γεμιζεις συρταρια με καπελακια, μπλουζες, φανελες και ο,τι αλλο, και ξανα μανα με τον επομενο... :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#795422 Aν αποχωρησει η Ferrari απο το αθλημα...θα συνεχισουν να βλεπουν F1 οι φανατικοι και μη οπαδοι της,αρκετοι ναι,αν φυγει ενας οδηγος της Ferrari επειδη ηρθε το πληρωμα του χρονου,θα σταματησει να βλεπει F1,οχι,θα ακολουθει την εξελιξη της ομαδας του.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#795423 Βασικα δεν υπαρχει σωστο και λαθος στο συγκεκριμενο θεμα, ειναι πως τη βλεπει ο καθενας τη δουλεια...

Νικο δε χαθηκαν οι οπαδοι του Σεννα ουτε του Προστ. Περασαν σε καποιον αλλο οδηγο μετα. Εφοσον τους ενδιαφερει να βρουνε τον "καλυτερο"οδηγο, ο καθενας με το σκεπτικο του καποιον θα βρει να υποστηριξει αργα η γρηγορα.

Το ερωτημα ειναι γιατι να υποστηριζεις μια ομαδα για παντα. Που μπορει ενας (ή περισσοτεροι) απο την αλυσιδα να ειναι αχρηστοι (προεδρος, TP, στρατετζιστ, μηχανικοι, αεροδυναμιστης, οδηγοι, μασερ κτλ) και να μη βλεπει προκοπη για δεκαετιες η ομαδα. Εσενα κοβει το ματι σου και βλεπεις τα χαλια της ομαδας, αλλα εκει κολλημα, αυτοι ειναι οι καλυτεροι, αυτους υποστηριζω. Στο μεταξυ βλεπεις αλλες ομαδες να κανουν καλυτερη δουλεια κι εσυ παραμενεις εγκλωβισμενος στην επιλογη που εκανες πριν 40 χρονια ή που εκανε ο πατερας σου πριν 60 χρονια και περασε κληρονομικα σε σενα. Κι αν δεν ηταν κληρονομικο το κολλημα και πραγματι τοτε επελεξες μια ομαδαρα, την επομενη χρονια 2 αλλαγες να γινουνε μπορει να σερνεται.

Οποιος διαλεξε Ναντο ή Λουη για παραδειγμα, ξερει οτι και την επομενη και τη μεθεπομενη και την παραμεθεπομενη χρονια ο δικος του θα πεταει. Κι αν παμε σε πιτσιρικαδες, ιδια σιγουρια βγαζουν οι Μαξ, Νορρις και Λεκλερκ. Και οταν διαλεγεις οδηγο, ειναι 100% συνειδητη επιλογη. Ξερεις ποιος σε εντυπωσιασε κι αν εχεις κανει σωστη επιλογη πιθανοτατα θα σε εντυπωσιαζει για παντα, ακομα και με ενα χρεπι. Δεν αλλαζει η αποδοση του αγωνα με τον αγωνα, χρονια με τη χρονια, οπως αλλαζουν οι ισορροπιες αναμεσα στις ομαδες.

Τελος θα ξαναπω το χιλιοειπωμενο, οτι οι περισσοτεροι οπαδοι ομαδων καταληγουν να ταυτιζονται με οδηγους. Δηλαδη αν του χρονου χτυπανε τιτλο οι Μαξ - Λεκλερκ και επισης οι Ρεντ Μπουλ - Φερραρι, ολος ο ντουνιας (πλην ενος) θα θελει να το σηκωσει ο Μονεγασκος, ακομα κι αν χασει την κουπα του Δια η ομαδα :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#795425 Φαντασου τωρα να εισαι παθιασμενος τιφοζο και max hater.,

Και να τους φερει η μοιρα μαζι...

(μακρια απο μας) :shifty: