Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:Οι περισσότεροι από εμάς υποστηρίζουμε ομάδα. Δεν είμαστε με τον οδηγό. Ο οδηγός αλλάζει η ομάδα όχι.

Αν είσαι Μπαρτσελόνα λυπηθηκες που έφυγε ο Μέσι για την Παρί, αλλά συνεχίζεις να υποστηρίζεις Μπάρτσα.
Εσύ βρε Γιώργο χθες Μπάρτσα, σήμερα Παρί και αν αύριο πάει στην Ρεάλ, θα είσαι και Ρεάλ γιατί είναι ο Μέσι εκεί; Δεν βγάζει νόημα αυτό.

Εγω επιλεγω οδηγο με συγκεκριμενο κριτηριο, το ποσο χερι εχει. Και οσο χερι εχει νεος, τοσο θα εχει και στα γεραματα του.

Ομαδα πως επιλεγει καποιος? Αναλογα με το χρωμα της φανελας? Με την περιοχη που ζει? Με το τι υποστηριζε ο πατερας του? Με το ποσο καλη μπαλα επαιζε η καθε ομαδα την εποχη που εκανε την επιλογη του? Με νικες/τιτλους του παρελθοντος που δεν εζησε ποτε ο ιδιος?

Ολα αυτα σημερα ειναι αυριο δεν ειναι. Φευγουν 2 παικταραδες, γινεται ρδελο η ομαδα. Αλλαζει ο προπονητης και την κανει κωλος. Καθεται στο τιμονι ενας προεδρος της πλακας και σερνεται 15 χρονια η ομαδα.
Και που καταληγει ο οπαδος τελικα? Να υποστηριζει τους πουθεναδες, γιατι οταν ηταν μικρος αποφασισε (με αστειο σκεπτικο) οτι ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#795294 Στο είχα πει.

Μακρυά από Γκέακο.

Δώσε πέντε λεπτά παραπάνω στην τουαλέτα την επόμενη φορά και αναρωτησου τί έγραψες μόλις τώρα.

Λαστ warning πρίν αναστήσω από τον τάφο τον Ολύμπιο Ηλία Πετρόπουλο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#795295 O υποστηρικτης της Τυρελ τι να κανει σημερα?
Της Μαρτς?

Με τι κριτηριο θα πει ο πρωην Footwork fan, οτι παπαλα τωρα θα υποστηριζω Λοτους.
Τι??? Παει και η Λοτους?
Καλα υποστηριζω Λολα Φερραρι.
Α παει και αυτη.
Fontmental τοτε.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν εχεις κριτηρια εκει. Μονο αν εισαι στυλ Φερραρι Μακλαρεν Γουιλιαμς. Εκει ναι εχεις κλειδωσει μεχρι να σε αγορασει καποιος (μπορειιιι)

Πχ οι Μερσεντες επανεμφανιστηκαν το 2010..Πιο πριν τι εκαναν οι οπαδοι της? Την εβγαζαν στο dtm? :svivhaha:

Ενω οδηγαρα...Βλεπεις κρινεις αποφασιζεις...
Οταν κρεμασει τα γαντια εχεις ηδη βρει ή εχεις καταληξει για τον επομενο...(Και να μη βρεις απλα παρακολουθεις χαλαρος τον αγωνα!!!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#795296 Αυτές οι νεανικές ( <= 8 μηνών ) τρέλες σου βρε Γιώργη μας έχουν ταξιδέψει .

Μέχρι το Καματερό.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#795297 Δες παραδειγμα τον g

Σουμαχερικος και Χαμιλτον.

Οτι και να του πεις σου τριβει τα 7+7 στη μουρη και νικαει :yahoo: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#795304 Έγινε ριπορτ επειδή δεν θα χρησιμοποιούσα τίποτα περισσότερο από ένα σφουγγοκωλι ( Ηλίας Πετρόπουλος ©) για να ακουμπήσει την φάτσα σου.

Είπαμε.

Μην γράφεις ψεμματα και ανοησίες.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#795306 Ριπορτ για ποιο λόγο? Από τα γραφόμενα σου αυτό προκύπτει.
Πολλά νεύρα πάντως.
Όπως βλέπεις μια χαρα τα λέγαμε και ήρθες ΠΑΛΙ να τα κάνεις όλα ποπο.

Max Verstappen
Άβαταρ μέλους
By g8777
#795312 Μία χαρά τα λεγατε,ναι.

Γι αυτό το γκρουπάκι στο Viber βαραγε ΤΑ ΤΕΛΙΑ ανά 40 σεκ.

Κάνε κάτι ρε μλκ

Καλά, είναι πανηλίθιοι;;

Να μασάς και να φτύνεις με τον μπετοστοκο

κοκ

Και πες μου ρε Γιωργινιο,αν έχεις τον Θεό σου. Τι μπορω να κάνω; Πώς να νικήσω την ανίκητη διάνοια; Όσο και αν σου φαίνεται απίστευτο, έχω και εγώ όρια, οι δυνάμεις μου είναι πεπερασμένες. :(
Οπότε;

Οπότε θα ζητήσω την βοήθεια των Μεγάλων Παλαιών. Του Πετρόπουλου δλδ

Λιάκο;

Ω ΛΙΆΚΟ :adminpower:

Εικόνα

Α; Τί εννοείς Μύστη μου;

Εικόνα

Εικόνα
ΜΕΓΆΛΕ ΗΛΊΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕ
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#795316 Ένας πιλότος F1 όσο alien και να είναι αν το μονοθέσιο δεν έχει να δώσει τότε δε θα καταφέρει και πολλά, οπότε πρέπει και το μονοθέσιο να μπορεί να πάει γρήγορα για να το πάει ο πιλότος γρήγορα.

Εδώ μέσα δε λέγεται ότι ο Αλόνσο θεωρείται γ@ματος επειδή εκτός των άλλων ξεζούμιζε τη Ferrari και έδινε ότι μπορούσε να δώσει; Ναι όντως είναι γ@μάτος, ναι όντως το πάλευε αλλά τι αποτελέσματα έφερε; Τίποτα, γιατί απλά η τότε Ferrari δικαιολογημένα χαρακτηριζόταν φορτηγό.

Όλα ξεκινάνε από το τι μονοθέσιο θα έχει ο καθένας στα χέρια του. Οι ικανότητες του κάθε οδηγού θα φανούνε μόνο σε κάτι ενιαίο, μέχρι τότε κερδίζει αυτός που πρώτα ο κατασκευαστής θα του δώσει το καλύτερο μονοθέσιο. Ακόμα και στην ίδια ομάδα υπάρχουν διαφορές στο στήσιμο του κάθε μονοθεσίου.

Άρα τον πρώτο λόγο τον έχει ο κατασκευαστής, ο οδηγός είναι αυτός που θα έρθει για να αξιοποιήσει ότι κατάφερε να φτιάξει ο πρώτος.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#795320 Ναι ακριβως. Για αυτο ο Αλονσο την πηγε μεχρι την πηγη. Και ο Φεττελ πχ την απομακρυνε απο την πηγη.
Και οι 2 τα @@ πηραν αν το δεις ψυχτα απο την μερια των αποτελεσματων.
Αλλα τι εκανε ο ενας (170%) και τι ο αλλος (σμπιναλα)!

Απο την αλλη βεβαια στους πιο ρομαντικους, σε μας το 1993 εχουν μεινει οι Ιστορικες εμφανισεις του Αυρτον με το Μουσειο σχεδιαστικων λαθων (Λαζακις)
Καποιοι αλλοι θα σηκωνουν 4 δαχτυλα και θα λενε Προοοοστ!!!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#795323 Τζορτζι μπόι δεν έχει καμία απολύτως σημασία (και ούτε καν εξ ονύχων επαφή με την πραγματικότητα :shifty: ) το κριτήριο που αξιολογεις τις προτιμήσεις σου.

Γιατί θα αλλάζει κατά το δοκούν για να εξυπηρετήσει τις ονειρώξεις σου ( βλ σημασία στα στατιστικά πρίν και μετά τα 2 πετσινα του ΜπαλτακουF1 )

Και γιατί θα ασκηθεί μοναστική προσήλωση ( ΠΏΣ ΤΑ ΛΈΩ ΠΏΣ ΤΑ ΛΈΩ) στο να διασπείρεις την κοσμοθεωρία σου στα πέρατα του σύμπαντος

Γιωργακια θέλω μα είμαι σαφής.

Δεν υπάρχει περίπτωση να νικήσει κανείς με την πάρτη σας.

Παρόλαυτα δεν θα στερήσουμε την χαρά στο πόπολο να σας εκδίδουμε (με κόστος ένα πόστ την φορά). :inlove:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Γιωργακια θέλω μα είμαι σαφής.

Δεν υπάρχει περίπτωση να νικήσει κανείς με την πάρτη σας.

Φιλαρακο αυτο ειναι το μεγαλο σου λαθος. Εχεις φτιαξει στο μυαλο σου ενα πολεμο που δεν υπαρχει. Δεν ειμαστε εδω για να κερδισουμε κανεναν. Ειμαστε για να μιλησουμε για την αγαπημενη μας Φ1 :s_roses

Και κατι ακομα. Μπορει στο γκρουπακι στο Βαιμπερ ή στον υπνο τους να μας βριζουν 8777 χρηστες, αλλα εδω μεσα τουλαχιστον προσπαθουνε να ανταλλαξουν αποψεις με εμας. Εχεις μεινει μονος σου στον πολεμο ωρε Τζι :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#795329 Σβαρνα.

Α και που σαι.

Δεν είσαι εδώ για να ανταλλάξεις απόψεις.

Απόψεις ανταλλάσσει ο Yugo. :iconcool:

Εσύ είσαι εδώ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΘΡΈΦΕΙΣ. :inlove:

Με τις άπειρες do it yourself θεωρίες περι racing, simulation, Palco, αντριλας.

Ορίστε τώρα Μικερφουλη. Τί κατάλαβες; Θα έρθει να με δείρει. :vava:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#795332 ΟΚ Τζι, καταλαβα. Εχεις δικιο, εγω ευθυνομαι. Συνεχισε να προσπαθεις να με συνετισεις με τον ωραιο σου τροπο, γαμωντας ολο το υπολοιπο φορουμ :s_yes
Άβαταρ μέλους
By g8777
#795333 Ναι, τα έχω αναφέρει όλα αυτά για την πάρτη σου , πάρα τέταρτο. ΆΡΓΗΣΕΣ.

Συνεχυσε όμως μαζί με την άλλο Γιώργο να ξεροπηδατε καθε έννοια λογικής, ενσυναίσθησης και ωριμότητας.

Ζμπουτσασας. Μέχρι εκεί φτάνετε.