Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By glf
#794390 Ε γι αυτό λεω να τσεκ το config
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#794415 Θα το τσεκάρω απόψε.
Άβαταρ μέλους
By glf
#794417 Δεν είναι λίγο περίεργο που έχεις ακριβώς το μισό bandwidth ανάμεσα στα δύο τους;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#794420 Φυσικά, γι'αυτό θέλει περαιτέρω ψάξιμο. Θα προσπαθήσω να ψάξω απόψε και να δω τα confs
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#794430 Θα δοκιμάσω να στείλω και το WAN κατευθείαν στο mikrotik να δω τι ψάρια πιάνει και θα αντιστρέψω τη ροή, δηλαδή ONT -> mikrotik WAN -> speedport για τηλεφωνία.
Άβαταρ μέλους
By babakos
Dimitris_P έγραψε:Δεν υπάρχει χρέωση για όλες αυτές τις εργασίες που θα κάνουν στην πολυκατοικία, σωστά; :hmmm:

Σωστά.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#794539 Στο speedport μία ρύθμιση για QoS gaming έχει και είναι ανενεργή. Την ενεργοποίησα χωρίς διαφορά

Στο mikrotik δεν έχω QoS. Το QoS εκεί επιτυγχάνεται με queues. Δεν έχω queues.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#794569 Έχουμε γνώμες για την αξιοπιστία της Νova σε σπιτικό ADSL?
Βρήκα πως έχει ο giannik. Αν έχει κι άλλος δώστε μια εικόνα. Κυρίως για διακοπές κι εξυπηρέτηση.
:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
egobrain έγραψε:Έχουμε γνώμες για την αξιοπιστία της Νova σε σπιτικό ADSL?
Βρήκα πως έχει ο giannik. Αν έχει κι άλλος δώστε μια εικόνα. Κυρίως για διακοπές κι εξυπηρέτηση.
:s_howdy

Αυτο που σε ενδιαφερει ειναι στην περιοχη σου. Γιατι εκει που μενει ο gianik μπορει η γραμμη να ειναι καινουργια και να ειναι αψογη ενω σε εσενα παλια και με θεματα.

Η εξυπηρετηση πελατων ειναι θεμα σε ολες με καλυτερη την Cosmote, οι αλλες ειναι για τον Καιαδα.

Σε αλλα νεα δεχθηκα προσφορα απο την WInd για εγκατασταση οπτικης στο μαγαζι, προγραμμα business fiber 200, απεριοριστα σταθερα/ κινητα και δωρεαν static ip, συναολικα με 33€

Σημερα πληρωνω 30€ για vdsl 50ρι που συγχρονιζει στα 30 ομως

Ταυτοχρονα για το σπιτι διατηρηση της 100ρας που εχω στο προγραμμα double fiber plus με απεριοριστες κλησεις σε σταθερα / κινητα και κοστος 33,70€

Σημερα πληρωνω 40€

Επειδη θα υπαρξει πεναλτι λογω προωρης αποχωρησης μου δινουν και 6 παγια δωρεαν στο επαγγελματικο, συν αλλα 3 στο σπιτι

Μου φαινεται καλο ντιλ οποτε το προχωρησα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#794623 Έμαθα πως η ΔΕΗ στήνει εναέριο δίκτυο FTTH στο Περιστέρι. Σύντομα λένε θα είναι εμπορικά διαθέσιμο.
Άβαταρ μέλους
By Morx
#794633 Θυμαμαι στη Ρουμανια οταν πηγα, στο Βουκουρεστι, εβλεπα μακαροναδες απο καλωδια εναερια σε καποια σημεια. Για κατι τετοιο μιλαμε και δω;;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#794707 Στη πολυκατοικία του πατρικού μου γκρινιάζουν μερικοί για τις εργασίες που πρέπει να γίνουν για FTTH, ότι θα χαλάσει η μόστρα και τέτοια μιρλα
Άντε να δούμε

Στα δικά μου, τακτοποιήθηκε το θέμα της ταχύτητας αφού κουμπωσα τη wan του ont κατευθείαν στο mikrotik.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Scotch έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:
Scotch έγραψε:Ένα κουπόνι Superfast Broadband που έχω από πέρυσι τον Μάρτη από εδώ, πάει περίπατο;

Όχι βέβαια, πες τους το όταν πάρεις τηλέφωνο για αίτηση!

Έκανα την παραγγελία online και σ' ένα σημείο που συμπληρώνεις "κουπόνι" έβγαζε μήνυμα σφάλματος (προφανώς αφορά άλλο κουπόνι). Θεωρώ πως θα επικοινωνήσουν μαζί μου πριν το προχωρήσουν μιας και έχω και cosmote tv πακέτο, οπότε ίσως είναι πιο "περίπλοκο".

Με κάλεσαν σήμερα (1,5 μήνα μετά). 31,50 € η 300άρα, με απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά εντός Ελλάδος. Καλά νομίζω.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#796583 Ναι μια χαρά κι εγώ αυτό έχω, με το κουπόνι βεβαίως βεβαίως
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Dimitris_P έγραψε:Ναι μια χαρά κι εγώ αυτό έχω, με το κουπόνι βεβαίως βεβαίως

Καλά που μου το θύμισες τις προάλλες :thumbsup: