Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chris
kubiak έγραψε:Ο ΑΝΤ1 δεν ήταν που είχε κάνει την πιο ελεεινή μετάδοση F1 όλων των εποχών με κάτι picture in picture σε διαφημίσεις κλπ;

Και τις πιο ελεεινες μεταδοσεις γιουρο χωρις σκορ και χρονο επειδη ειχαν αγορασει το βασικο πακετο απο την ουεφα, μεχρι που τους εκραξε το συμπαν. Και με σχολιαστη τον ερπετοπουλο. Και ειχε 360p εικονα μεχρι το 2020 ξερωγω. Και τελοσπαντων, ειναι ενα μπουρδελο. Επισης, στην αρχη ειχε ακουστει πως υποχρεουται απο τη φιφα να το βγαλει απο το συνδρομητικο αν δεν εχει ενα μινιμουμ αριθμο συνδρομων, του στυλ 100 χιλιαδες. Υπαρχει περιπτωση να τις εχει πιασει??? Με τιποτα λεω εγω
Άβαταρ μέλους
By bibendum
Dodger έγραψε:Καμία υποκρισία από μεριά μου, είναι το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός και πρέπει να το δείξει ελεύθερο κανάλι, έτσι ήταν, έτσι πρέπει να είναι. Αν θέλουν να γίνουμε Αγγλία, που όλα είναι στα συνδρομητικά, ας γίνουμε, αλλά από μένα θα πάρουν τα @@ μου. Αν θελησω να το δω, υπάρχουν χιλιάδες sites ή καμία καφετέρια αλλιώς θα πάω να δω ερασιτεχνικό να χωσω και κάνα μπινελικι. Αντ1 Πλας και τα κάκαλα'μ κουνιούνται. Ακόμα και το τσαμπιολι το έδειχνε και ελεύθερο κανάλι και συνδρομητικό. Και δε το πάω καθόλου στο πολιτικοκοινωνικό.
Υποκρισία οχι για αυτό που λες. Εγώ το λέω γιατί δεξιά και αριστερά ακούω κόσμο να λέει εμπάργκο στο Μουντιάλ λόγω Qatar.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#793825 Και γιατί είναι υποκρισία αυτό;

Μία χώρα που δεν ισχύουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, πήρε εργάτες - σκλάβους και έφτιαξε άχρηστα κλιματιζομενα γήπεδα, απλά για να γίνει γνωστή!
Χωρίς εργασιακά δικαιώματα και απώλειες εργαζομένων οι οποίοι δούλευαν 12 ώρες την ημέρα επί 6-7 μέρες την εβδομάδα.

Έχω την αίσθηση ότι οδηγείται σε φιάσκο όλο αυτό αφού έχω δει βίντεο με δήθεν οπαδούς χώρων οι οποίοι είναι κομπάρσοι.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#793837 Γιατί αυτό που περιγράφεις γίνεται με την επιλογή και την ανοχή της FIFA της Uefa και όλων των σχετικών. Αυτοί που έχουν κάνει όλα τα σκάνδαλα κατά καιρους. Αυτοι που επιτρέπουν το ξέπλυμα χρήματος κοκ.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bibendum έγραψε:Γιατί αυτό που περιγράφεις γίνεται με την επιλογή και την ανοχή της FIFA της Uefa και όλων των σχετικών. Αυτοί που έχουν κάνει όλα τα σκάνδαλα κατά καιρους. Αυτοι που επιτρέπουν το ξέπλυμα χρήματος κοκ.
Δεν πρέπει να πούμε φτάνει κάποια στιγμή;
Πρέπει να δεχόμαστε τα πάντα;
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#793841 Πρεπει να πούμε ναι. Προσωπικά έχω σταματήσει να παρακολουθώ χρόνια τώρα. Από τότε που τα εκατομμύρια πάνε και έρχονται σαν στραγάλια. Μόνο αυτές τις διοργανώσεις χαζεύω λίγο.

Το Qatar όμως έχει πάρει τη διοργάνωση κάμποσα χρόνια τώρα. Τα εργατικά ατυχήματα είναι γνωστά χρόνια τώρα. Όλοι όμως είδαμε euro πέρσι πχ.
Άβαταρ μέλους
By skous
#794562 Από την άλλη έχουν θέμα και με αυτό, γιατί το Μακεδονία δεν δικαιούται νομίζω να έχει ζωντανούς αγώνες τέτοιας κλίμακας με βάση το ότι δεν είναι αδειοδοτημενο για πανελλαδική εμβέλεια (λειτουργεί ως "θεματικό").

+ ότι δεν θα έχουν τι να κάνουν με το υφισταμενο πρόγραμμα και τις διαφημίσεις που έχουν σε αυτό!

Θεοί!

< >
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#800402 Συνέντευξη του Τζίμη Πανούση στο Γρ. Βαλλιανάτο στο κανάλι Seven X τον Δεκέμβριο του 1993