- 21 Νοέμ 2022, 15:08
g8777 έγραψε:George_Prix έγραψε:Οπως μαγκια και του Ρασελ που παλευε τοσο καλα στην αρχη με το χρεπι. Γενικα μιλαμε για το καλυτερο διδυμο που εχει υπαρξει στην Φ1 μετα το Ναντο-Λουης. Τυχεροι ειμαστε που ζουμε αυτη την κοντρα 2 κορυφαιων οδηγων με ΙΔΙΟ μονοθεσιο. Δηλαδη τη μονη κοντρα που μπορουν να βγουνε σχετικα ασφαλη συμπερασματα. Γιατι οταν παμε να συγκρινουμε οδηγους με διαφορετικα μονοθεσια, εχουμε τα γνωστα αποτελεσματα
Αληθεια, εχετε ποτε αναρωτηθει οταν τα γραφετε αυτα " πω ρε, το τεντωσα σαν το πετσακι του Πολντο, μιλαμε ΤΟΥ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, πώς θα το πατησω το ρημαδι το enter;"
Προφανως οχι.
Ο ορισμος της τοξικοτητας. Πιο εποικοδομητικο βεβαια θα ηταν να πεις ΑΝ και με ΤΙ διαφωνεις, αλλα δε γαμεις... Θα εχανες το +1 απο το Μαρμαγκα με ενα νορμαλ ποστακι.
Αλλα ξεχασα, μας εξηγησες γιατι κανεις προσωπικες επιθεσεις ακομα κι οταν δεν υπαρχει λογος:
g8777 έγραψε:Όχι. Απαγορεύεται να λέτε τί πιστεύετε ότι λένε οι άλλοι.
Και να στο κάνω ταληρακια, γιατί ο Γιουρκας έχει πάρει φόρα σα το κριάρι του Γιώργου του Ροβιση κάτω στον Πεντάλοφο Αιτωλοακαρνανίας, εσύ δεν τα προλαβες στο παλιό φόρουμ.
ΚΑΝΈΝΑ θέμα δεν υπάρχει με Ράσελ, Αλόνσο,Βετελ κλπ ,you name it. Η συστηματική μαλακυνση εγκεφάλου που διασπείρεται σα μούχλα είναι που φέρνει Άννα Γούλα. Από τα αχχχχχχ μπέμπης, βλέπω τον μπέμπη,ΚΑΥΛΑΚΙ κλπ ( να σε πιάνει αηδία δλδ όταν ο άλλος τα γραφει σοβαρά) μέχρι την επιχειρηματολογία περνά- περνά η μέλισσα ( πχ προκαλώ, δείξε μου ποστ ΔΙΚΌ ΜΟΥ που χαρακτηρίζω Γίδι τον Λούη .Πθενα.)
Το παραδέχομαι Γιώργη. Έχω ΜΗΔΕΝΙΚΉ ανοχή στην βλακεία, μεθαύριο κάποιο ανάλογο ξουραφι θα αποφασίσει για την εκπαίδευση,τα οικονομικά, την ασφάλεια μας.
Είναι κάτι πολύ βαθύτερο από μία μαλακισμενη Φόρμουλα 1 στην τελική.
Σε ελευθερη μεταφραση "δεν ευθυνομαι εγω που ξεσκιζω ολα τα τοπικα και γραφω στα παπακια μου ολο τον κανονισμο του φορουμ, εσεις με φερνετε σε αυτη τη θεση".
Αν η τοξικοτητα και οι τρολλιες σε ζωντανευουν, εγω μαζι σου ειμαι, χαρουμενο σε θελω. Απλα ζγα ζγα να ξεκαθαριζουμε ποιος απο τους 2 μας ειναι ο προβληματικος, γιατι ειχε επικρατησει για μεγαλο διαστημα η παπαρολογια "ο Πριξ ευθυνεται γιατι τον εξοργιζει με τα ξεζουμισματα τον Τζι".
Ο Τζι ο "δημοκρατης" λοιπον, εξοργιζεται με ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ακουγεται και ο ιδιος διαφωνει. Ει δυνατον να φιμωθει η καθε αντιθετη αποψη, οπως εκανε ο Γιωργακης ο Παπαδοπουλος και οι ομοιοι του στο παρελθον.
Καλη συνεχεια σε σενα και το πετσακι σου Τζι μου