Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Geo f1 έγραψε:Ολα απεριόριστα εγώ και η σύζυγος. 55 Vodafone. Να τα βράσω όμως. 4g απλά αστείο. Σύνταγμα μετρηση 20 down 30 up.
Διακοπές Κέρκυρα δεν άνοιγε το speedtest καν. Συμβόλαιο μέχρι 2024..H cosmote τα ίδια μου τα δίνει με 74.

Στην Κέρκυρα Vodafone και Wind ήταν ανύπαρκτες. Οι ντόπιοι βολεύονται με Cosmote.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#791195 Δεν έχει χρειαστεί ποτέ και δεν είμαι τώρα σπίτι για να το δοκιμάσω, υπάρχει δυνατότητα προώθησης κλήσης από σταθερό τηλέφωνο;

Το θέλω για τους γονείς μου

Η συσκευή είναι μια Panasonic KX-TGC210

πχ να παίρνουν από cosmote, να το σηκώνουν οι δικοί μου και να το προωθούν στο κινητό μου

Απ'ότι βλέπω δεν υποστηρίζεται από την συσκευή, οπότε μάλλον θα χρειαστεί διαφορετική. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#793619 Ειμαι Σμύρνη. Έχω το gigamax unlimited ωστόσο το τελευταίο μήνυμα με προβληματίζει και στο τηλέφωνο αυτό μόνο ρομπότ απαντάει. Θεωρώ ότι είναι γενικο και δεν υπάρχει όριο mb ανά ημέρα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#793682 Τζάμπα το έγραψες, δςν έχει data για να το διαβάσει. Ούτε να το ακούσει μπορεί, τα decibel από το The Chase του Giorgio Moroder έφτασαν τα 877.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#793724 Όπως τα λέει είναι, κατάφερα και βρήκα γραμμή. Όριο 1gb ημέρα
Άβαταρ μέλους
By markvag
Dimitris_P έγραψε:Όπως τα λέει είναι, κατάφερα και βρήκα γραμμή. Όριο 1gb ημέρα

ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΕ! :rtfm: :rtfm:

Στην Ελλάδα είναι απεριόριστα, δοκιμασμένο άπειρες φορές στη δουλειά (κάποιες μέρες στέλνουν μισό TB δεδομένα με 4-5G)
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#794145 Ναι μωρέ, λες να έπαιρνα unlimited με 1 gb όριο στην χώρα μου; :lol:
Άβαταρ μέλους
By bebes
#805241 H Vodafone συνεχίει να μου σπάει τα νεύρα. Οχι λογω ποιότητας, αλλά λόγω του πολυ αργού...μηχανισμου της.
Περιμενω απο Σεπτέμβριο να μου ρυθμίσουν κατι πάγια και να διορθώσουν το λογαριασμό και καθε μηνα το κανουν και απο...λίγο.

Επικοινώνησα με Cosmote για να παω εκει, θελουν 6 € παραπάνω τον μήνα (απο σχεδόν 21€ θα παω στα 27), αλλά το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι οτι αν μεταφέρω και το κινητό, μου δίνουν πρόγραμμα με ΟΛΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ στα 13,5€/μήνα!

Αν μεταφέρω το σταθερο θα παω σίγουρα αν και εχω βολευτει με την καρτα τα τελευταία χρόνια.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#805271 Στο κινητό όλα απεριόριστα (κλήσεις ΚΑΙ δεδομένα) με € 13,50;;

Είναι εξαιρετική τιμή
Άβαταρ μέλους
By babakos
#805274 Ειναι προσφορά με περιορισμένο χρονικό ορίζοντα (...) μόνο αν μεταφέρεις και το σταθερό στην Cosmote.

Αγχος απλώθηκε στα κλιμάκια της πράσινης που παρακολουθούν το customer churn.. Κανεις δεν το περιμενε αλλά τα νέα προγράμματα της Nova έσκισαν...
Προφανώς τα δίκτυα και οι προσφερόμενες υπηρεσίες δεν συγκρίνονται (παρότι η ψαλίδα έχει κάπως κλείσει) αλλά αυτό ειναι σχεδόν αδιαφορο για την πλειοψηφία των καταναλωτών που κοιτάζουν κυρίως την τελική τιμή...
Άβαταρ μέλους
By bebes
markvag έγραψε:Στο κινητό όλα απεριόριστα (κλήσεις ΚΑΙ δεδομένα) με € 13,50;;

Είναι εξαιρετική τιμή

Ναι, και μάλιστα δίνει 50gb/μηνα για χρήση σε περιαγωγή (όπου επιτρέπεται).
Απλώς, καλόμαθα με την καρτα τα τελευταία χρόνια και το σκέφτομαι να δεσμευτω σε συμβόλαιο.

Η καρτοκινητη της frog (cosmote) δίνει με 9€ 10Gb και αρκετα λεπτα ομιλιας, οπότε νομιζω οτι μεκαλύπτει.
Αλλωστε η προσφορα της cosmote ισχυει μόνο αν μεταφερω και το σταθερό.

babakos έγραψε:Ειναι προσφορά με περιορισμένο χρονικό ορίζοντα (...) μόνο αν μεταφέρεις και το σταθερό στην Cosmote.

Αγχος απλώθηκε στα κλιμάκια της πράσινης που παρακολουθούν το customer churn.. Κανεις δεν το περιμενε αλλά τα νέα προγράμματα της Nova έσκισαν...
Προφανώς τα δίκτυα και οι προσφερόμενες υπηρεσίες δεν συγκρίνονται (παρότι η ψαλίδα έχει κάπως κλείσει) αλλά αυτό ειναι σχεδόν αδιαφορο για την πλειοψηφία των καταναλωτών που κοιτάζουν κυρίως την τελική τιμή...

Δεν ξερω τι κανει η ΝΟΒΑ, αλλά εγω τα κινητα της οικογενειας (5) θα τα παρω απο'κει και μαλλον παμε για τον βάτραχο.
Ειχαμε για χρόνια βολευτεί με την Q, αλλά τον τελευταίο καιρό παει απο φάουλ σε φάουλ, χώρια που εχει χαλασει το σήμα (πολλές ακυρωμενες κλήσεις, κατα διαστήματα το ιντερνετ σέρνετε...)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
babakos έγραψε:Ειναι προσφορά με περιορισμένο χρονικό ορίζοντα (...) μόνο αν μεταφέρεις και το σταθερό στην Cosmote.

Το δίκτυο και το customer care των άλλων ειδικά για τους ιδιώτες καταναλωτές είναι προβληματικό. Η Vodafone είναι πλέον η χειρότερη, δυστυχώς. Η Nova το παλεύει, αλλά χρειάζονται χοντρές επενδύσεις σε δίκτυο και δεν έχω καταλάβει πώς θα γίνει αυτό, όταν ουσιαστικά οι σταθμοί βάσεις είναι στην Vantage Towers.
Ευκαιρίες στην Ελλάδα βλέπει η Vantage Towers
https://www.capital.gr/epixeiriseis/355 ... age-towers
Εντατικοποιεί τις επενδύσεις της η Vantage Tower Greece
https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oiko ... er-greece/
Άβαταρ μέλους
By babakos
#805297 Ολες οι επενδύσεις που σχετιζονται με heavy construction ή αφορούν παθητικές υποδομές (κεραιοσυστηματα, σταθμοί βάσης, οπτικές ινες) θα περάσουν σε ξεχωριστές εταιρείες. Ειναι πρακτική που ακολουθείται στις περισσότερες αγορές.
Οι παροχοι θα εστιάσουν αλλού ...