Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
29%
1
14%
1
14%
1
14%
2
29%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Yugo_para_siempre έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Αστεια πραγματα.

Ακριβώς αυτό.

Είναι αστείο να μου λες ότι ο Σάινθ ανέφερε το περσινό περιστατικό στο ράδιο.
Εφόσον ο Σάινθ μπήκε πολύ πιο ήπια γενικά και επιπλέον άφησε χώρο στο Λούη να βγει στο κερμπ, ήταν λογικό να είναι εκνευρισμένος που ο Λούης κράτησε τη θέση κόβοντας δρόμο και μέσα στα νεύρα ανέφερε το περσινό με το Μαξ χωρίς να το πολυσκεφτεί.

Αν όμως το δεις με ψύχραιμο μάτι δεν είναι σε καμία περίπτωση ίδιο το φετινό με το περσινό.
Τους λόγους τους εξήγησα με γυμνό μάτι, χωρίς τηλεμετρίες, χωρίς τίποτα.
Τουλάχιστον είναι η γνώμη μου.

Θα το ξαναδω το περσυνο. Σιγουρα θα βγαλουν κανενα βιντεακι με τα 2 περιστατικα διπλα διπλα :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By NiTse
Geo f1 έγραψε:Ευτυχώς για τον Λεκ. Την άξιζε τη 2η θέση.

Max Verstappen

Μου φαίνεται ότι άρχισε να την αξίζει πιο πολύ μετά την Βραζιλία.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Geo f1 έγραψε:Εικόνα

ΖΒΑΟΥΥΥΥΥ!!

Εφτασες σε σημειο σχετικοτητας να κρινεις αποτυχημενη την χρονια του Λουη (προσεξε Γιουρκα, οχι του Λουη και της Μερκ, σκετο Λουη), ειδικα την φετινη. Τι να πεις. Αυτα που μας πουλουσες ΔΕ ΚΑ ΠΕ ΝΤΕ χρονια :lol: νομιζεις οτι θα τα υιοθετησουμε και εμεις. Τα fail - safe που λεγαμε..... :)

Ειπαμε, θα σας ειδοποιησουμε. :s_empathy
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#794023 Κοιταξε g οπως ειδες εγω εκφερω τη γνωμη μου χωρις προσβολες. Καποιοι που διαφωνουν προσπαθουν με ωραιο τροπο να κανουμε διαλογο. Παντα on topic.
Εσυ επειδη δεν ειμαστε χθεσινοι σαν τον Vaskir πχ εδω, ξερουμε οτι απο το 2014 και μετα (μαζι με την δημιουργια του φορουμ) ησουν παντα σε μια comfort zone γιατι πολυ απλα η ομαδα του Λουη ειχε παντα το πανω χερι. Εσωτερικες μαχες πιο πολυ και 1μιση χρονο με τον sbinala..
Ανεση...Και ειχες αερα και υφακι...
Απο το 2020 και 2021 που αρχισαν να σφιγγουν οι κωλοι αλλαξες...Με προσωπικες επιθεσεις κατα 90% και 10% ontopic. .
Οποτε τι αρχισες τωρα? Κατι σνιαρφ γρουμπ κρεμες νιπτυρες κλπ μαλακιες που δεν τις γραφουν ουτε τα 5χρονα.

Και ολο αυτο ειναι ενας κυκλος και δωστου ξανα...Και παμε απο την αρχη....
Λυπαμαι που θα στο ξαναπω αλλα μαθε να χανεις κιολας.
Το 2023 μπορει η Μερκ να ριχνει 0,5 δευτερολεπτο στον 2ο και να βρεις παλι το χαμογελο σου.
Μεχρι τοτε συνιστω ψυχραιμια.
:s_roses

Οσο αφορα το παρακατω
Εφτασες σε σημειο σχετικοτητας να κρινεις αποτυχημενη την χρονια του Λουη (προσεξε Γιουρκα, οχι του Λουη και της Μερκ, σκετο Λουη), ειδικα την φετινη. Τι να πεις. Αυτα που μας πουλουσες ΔΕ ΚΑ ΠΕ ΝΤΕ χρονια :lol: νομιζεις οτι θα τα υιοθετησουμε και εμεις. Τα fail - safe που λεγαμε..... :)

Ειπαμε, θα σας ειδοποιησουμε. :s_empathy

Τι να κανουμε? Ο Λουης ειναι το σημειο αναφορας...10 χρονια στην ομαδα. 6 τιτλους και 80 νικες περιπου.
Απο τον Ρουκι φονεα να ζητησω τα ρεστα? Εκεινος για 1η χρονια το εκανε το καθηκον του. Pole -sprint win-win outscored Hamilton.
Η χρονια του κρινεται ΗΔΗ φοβερα επιτυχημενη. Διαφωνεις?
Μας ειχατε πρηξει τοσα χρονια για το 2007 και την λουτσα του Λουη στον Ναντο. (equal points)
Και λεγαμε τα επιχειρηματα μας και σαν απαντηση περναμε ειρωνιες και γελακια.
Τωρα φατην :s_yes

Αν ειναι να απαντησεις παλι ΣΜΠΡΟΥΜ ΣΝΙΑΡΦ κλπ μην το κανεις. Τις εμπεδωσαμε αυτες τις εκφρασεις.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#794027 Μου αρεσει που εισαι και πονηρουλης Γκεακο.

Ο ΜΟΝΟΣ, Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ πρηχτης / εφευρετης κλαψας/ μιρλας / αστειων κριτηριων για να δικαιολογησει ...ψεμμα, για να επικρατησει στους αλλους την τυφλα του, ηταν.......θα σας ειδοποιησουμε.

Εχεις μαζεψει πολλα μεσα σου φουκαρα. :s_empathy

Α, και την επομενη φορα που θα αναφερθεις σε λογια/πραξεις που δεν ειπα/εκανα...θα τα υπομεινει ο Νικοπαππας. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#794028 Μόνο που ο Ράσελ δεν είναι στην ρούκι χρονιά του και ο Χάμιλτον δεν είναι ο πρωταθλητής.

Γενικά βλέπω θέματα αντιστοίχησης Γκεακο, αλλά δεν βαριέσαι.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
bibendum έγραψε:Αν το φυλάς από το 2007 δικαιούσαι.

:lol:
Παραδειγμα ηταν γιατι αυτο το 2007 το εχουμε παραζαλισει

Κατι αλλο να προσθεσεις?

Νίκος Παππάς έγραψε:Μόνο που ο Ράσελ δεν είναι στην ρούκι χρονιά του και ο Χάμιλτον δεν είναι ο πρωταθλητής.

Γενικά βλέπω θέματα αντιστοίχησης Γκεακο, αλλά δεν βαριέσαι.

Το ρουκι πηγαινε στην ομαδα. Μην παιζουμε το παιχνιδι με τις λεξεις.
Και ο Ναντο στην Ρενω πηρε τους τιτλους και πηγε στην Μακλαρεν.
Τεσπα μην αποπροσανατολιζουμε την κουβεντα με το 2007..
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#794033 https://www.motorsport.com/f1/news/vers ... /10403011/

"You also don't want to end up… you can possibly block, but is that fair racing?

Γαμημένο Αλτσχάιμερ, τα καλύτερα παιδιά καταστρέφεις
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
BARHonda έγραψε:https://www.motorsport.com/f1/news/verstappen-holding-up-leclerc-not-a-nice-way-to-end-f1-season/10403011/

"You also don't want to end up… you can possibly block, but is that fair racing?

Γαμημένο Αλτσχάιμερ, τα καλύτερα παιδιά καταστρέφεις
Το είπε ε;

Είναι χαζό το παιδί...

Αυτοί είστε....
Άβαταρ μέλους
By g8777
g8777 έγραψε:
edmond έγραψε:Πως βγήκανε 3 σελίδες σ' αυτό το τοπικούλι? :hmmm:
Μισό να δω...
Α, για τον προηγούμενο αγώνα λέτε.
Μάααααααλιστα μάλιστα....

Γκεάκο βάλε μια τάξη ρε συ, :rtfm: επέτειο παρθενικού κατσαρολιού έχουμε, πάνε να το υποβαθμίσουν, απαράδεκτο :rant:

Θέλω μάχη 33 με 44 τελευταίους γύρους, ο καθένας για δικούς του λόγους, με τον 44 να μην τον νοιάζει αν τρακάρει :shifty:

Τι νόημα έχει αν πραγματοποιηθεί αυτό το σενάριο που λες; Το πολύ-πολύ οι γνωστοί σφιχτες να σφίξουν κι άλλο. :lipsealed:

Ιδανικό σενάριο στα μάτια μου θα είναι να ανοίξει το team radio του max, να σηκώσει λίγο πόδι από το γκάζι για να βοηθήσει τον Τσέκο.
Για να δούμε, έπιασαν τόπο τα κατακέφαλα της προηγούμενης Κυριακής;

Και φυσικά ο αποχαιρετισμός στον Σεμπ, από αύριο μόνο ο Λούης μένει πριν στεγνώσει εντελώς η αγορά από proctsynalar.

Υποθεση εργασιας.

Μεθαυριο ( που λεει ο λογος ετσι; μπορει να ειναι και σε 2 χρονια, ποιος ξερει), τα σπαει ο γαμπρος του Πικε με την ομαδα που τον εκανε GOAT (στο Αναμορφωτηριο ).

Ποιος ΤΡΕΧΕΙ να τον κλεισει; :hmmm:

( Τωρα για την πορεια του Μάιμου οταν ερθει καποιος πιο διψασμενος, μην κλεβουμε και εκκλησιες, τα εχουμε γραψει εδω και μηνες τί κομεντια ντελ αρτε εχει να προσφερει :lol: ).
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
mousatos έγραψε:Το γνωστό παρεάκι αφού φίμωσε τον george εστίασε στον επόμενο στόχο.

Κανενας δε με φιμωσε ωρε μουσατε. Οπως ειπα και πριν, απλα κανω αυτο που πρεπει για να ειμαστε ολοι χαρουμενοι:

George_Prix έγραψε:Εσεις ειστε χαρουμενοι που δεν τη διαβαζετε (την αποψη μου) κι εγω ειμαι χαρουμενος σκεφτομενος "αυτοι χανουν". Γουιν-γουιν :s_wink