- 09 Φεβ 2015, 09:14
ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν αρμοζει να το γραψω σε αυτο το τοπικ, αλλα δεν υπαρχει κατι σχετικο με ΖΩΑ παντος φυσης.
Βραδυ 23:00 γυρναω σπιτι. Λιγο πριν φτασω, σε μια αριστερη στροφη απο ενα στενο σε αλλο (οχι παραπανω απο 10χλμ/ω) ξαφνικα νοιωθω μια θηλια στο λαιμο μου και κοιταω τ'αστερια, κατι να με τραβαει πισω (ξαναλεω, απο το λαιμο!) και σχεδον να μου φευγει το τιμονι απο τα χερια.
Μονο με το μπροστα προλαβα ελαχιστα να φρεναρω. Παλι καλα που το αριστερο δεν τραβηξε συμπλεκτη και μου 'σβησε με 2α για να σταματησω.
Με τα χιλια ζορια το κραταω και δεν πεφτω.
Τυπας, στο δεξι πεζοδρομιο, ψωλοβρονταγε με τη φιλεναδα του, το σκυλι στο δεξι πεζοδρομιο στη γωνια μαλακιζοταν και το πρυσσομενο αυτοματου μαζεματος σχοινι .... μαυρο στο χρωμα ΔΕ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. Μιλαμε για μια αποσταση 6 μετρα και βαλε απο τη μια μερια στην αλλη.
-ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ????
-Μα που να ξερω οτι θα περασει καποιος ετσι ξαφνικα.
-Ε να που περασα, δε φαινεται ΤΙΠΟΤΑ το κορδονι ειναι καταμαυρο του δειχνω, που θες να το προσεξω τελευταια στιγμη, καθεσαι εκει απο τη μια μερια απο την αλλη στα τυφλα, δεν ειδα το σκυλο σου πισω απο τον τοιχο.
-Ε σου φωναξα τελευταια στιγμη.
-Που θες να ακουσω μεσα απο το κρανος, τι φωναξες και τι ειπες; Προσεχε και κατσε διπλα στον σκυλο σου, καταλαβαινεις ποσο επικινδυνο ηταν αυτο;
Καταλαβαινεις οτι ημουν οριακα να πεσω;
Την λαβη ακομα την κρατουσε στο χερι του, ουτε για πλακα να την αφηνε, ετσι;
Δεν το συνεχισα γιατι νευριασα τοσο πολυ που δεν ηθελα να παρασυρθω και να κανω καμια χαζομαρα. Εκεινος κομπλαρε και δε ζητησε ουτε συγνωμη.
Στο λαιμο "καηκα" απο την τριβη και εχει μελανιασει απιστευτα, αρχικα ηταν αιματωμα. Στο κρανος υπαρχει ενα σημαδακι αριστερα χαμηλα απο το τριψιμο, οπου βρηκε πρωτο το σχοινι.
Οταν γυρισα σπιτι λοιπον και ηρεμησα, μου ηρθε φλασια που δεν σκεφτηκα να του πω εκεινη τη στιγμη.
1) Γιατι δεν αφησε τη γαμημενη λαβη! Ο σκυλακος μεσαιου μεγεθους. Αρκετη δυναμη ασκηθηκε.
2) ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ μπορει να ειναι, που τη σηκωσε τελικα ψηλα, γιατι με τα χερια στο τιμονι, ο λαιμος μου ειναι σιγουρα 1+ μετρο πανω απο το εδαφος.
3) Δε ζητησε ουτε μια συγνωμη...