Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
29%
1
14%
1
14%
1
14%
2
29%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#793865 Νομίζω όταν έβαλαν το Λούη μέσα νωρίτερα, πρέπει να του έβαλαν μαλακά τουλάχιστον 5-6 γύρων και όχι φρέσκα.
Κάτι τέτοιο πήρε το μάτι μου σε μια κάρτα που έβγαλαν.
Μπορεί όμως να κάνω και λαθος.
Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
g8777 έγραψε:
"Τοξικο και ανουσιο" ειναι αυτο που εχτε κανει οι Χορχεδες σε οτιδηποτε τοπικο ερπει, τρεχει ή πεταει στα Φορμουλοτοπικα. Μην μας βγεις ΚΑΙ σε αυτο δλδ αδικημενος και καταφρονεμενος. :s_empathy

ΛΥΓΜ!!!!!11!!1!!1

Ντραπηκε και η ντροπη μετα απο αυτο το ποστ.

Αλλα ετσι ειναι οταν δεν ξερει να χανει καποιος...Καλομαθανε απο το 2014 βλεπεις :s_bye :s_bye :s_bye
Άβαταρ μέλους
By g8777
#793867 Γκεακο επεσε proctosynalar πανω στο πληκτρολογιο σου και γραφεις μπουρδες βραδιατικο. Να κανεις γαργαρες στον νιπτηρα αλλη φορα.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#793868 Πατημένα ήταν γιατί δεν είχαν άλλα φρέσκα, αλλά δεν έχει σημασία.
Τον τράβηξαν νώρις χωρίς να έχει κάποιο λόγο για αυτόν. Δεν κινδύνευε από τον Perez.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Yugo_para_siempre έγραψε:Ναι αλλά ήταν τόσο πατημένα, 5-6 γύρων, ή όχι;

Ο Φονέας τι φόρεσε 1 γύρο αργότερα;

Και οι 2 ελαφρως πατημενα φορεσαν. 3 γυρων αν δεν κανω λαθος.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
ripper έγραψε:Τον τράβηξαν νώρις χωρίς να έχει κάποιο λόγο για αυτόν. Δεν κινδύνευε από τον Perez.

Μην επιμενεις. Τον τραβηξαν γιατι φοβηθηκαν το αντερκατ απο τον Τσεκο. Οχι για να δωσει ο ιδιος ο Τοτος το μονο γλυφιτζουρι που εχει απομεινει για το Λουη ΤΟΥ φετος, στον οχτρο το Ρασσελ.

Επισης σου ειπα και πριν. Η φρεσκαδουρα στα λαστιχα του Λουη μετα το πρωτο στοπ, δεν του εδωσε σχεδον καθολου πλεονεκτημα ωστε να ελπιζει οτι μπορει με διαφορετικη στρατηγικη να μαζεψει τη μεγαλη διαφορα απο το Ρασελ και μετα να τον περασει στην πιστα. Σαν κερασακι στην τουρτα βαλε οτι ο Ρασσελ τον ειχε το Βραζιλιανο Σερ σε ολα τα σκελη κουτσα στραβα στο συγκεκριμενο αγωνα.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Μην μας βγεις ΚΑΙ σε αυτο δλδ αδικημενος και καταφρονεμενος. :s_empathy

Εγω δεν ειμαι αδικημενος Τζι. Αδικημενος θα ημουνα αν συνεχιζα να λεω την αποψη μου σε μια κοινοτητα που δεν τη σεβεται και με ειρωνευεται καθε φορα που την ποσταρω. Με το που καταλαβα τι παιζει, εκανα σε ολους το χατηρι να σταματησω να τη λεω. Εσεις ειστε χαρουμενοι που δεν τη διαβαζετε κι εγω ειμαι χαρουμενος σκεφτομενος "αυτοι χανουν". Γουιν-γουιν :s_wink

Οσο για σημερα δεν ειπα κατι που να δικαιολογει την αντιδραση σου, ουτε εμπεριειχε τις "απαραδεκτες" θεωριες ξεζουμισματος που ελεγα παλια. Πανω στο "κανενας δεν παει για τιποτα στον αγωνα" που ειπωθηκε, ανεφερα μερικους οδηγους που πανε για κατι, αναμεσα τους και το Λουη. Τωρα τι ακριβως σε επιασε μετα και αρχισες τα δικα σου (αναιτια επιθεση), εσυ το ξερεις :s_dunno

Κοντολογις... Οπως σου ειπα και προχθες, εσυ αδικεις τον εαυτο σου με φανταστικους εχθρους και μαχες, σαν το Δον Κιχωτη :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By ripper
George_Prix έγραψε:Μην επιμενεις. Τον τραβηξαν γιατι φοβηθηκαν το αντερκατ απο τον Τσεκο. Οχι για να δωσει ο ιδιος ο Τοτος το μονο γλυφιτζουρι που εχει απομεινει για το Λουη ΤΟΥ φετος, στον οχτρο το Ρασσελ.

Επισης σου ειπα και πριν. Η φρεσκαδουρα στα λαστιχα του Λουη μετα το πρωτο στοπ, δεν του εδωσε σχεδον καθολου πλεονεκτημα ωστε να ελπιζει οτι μπορει με διαφορετικη στρατηγικη να μαζεψει τη μεγαλη διαφορα απο το Ρασελ και μετα να τον περασει στην πιστα. Σαν κερασακι στην τουρτα βαλε οτι ο Ρασσελ τον ειχε το Βραζιλιανο Σερ σε ολα τα σκελη κουτσα στραβα στο συγκεκριμενο αγωνα.

Πάμε πάλι. Επειδή άλλο νομίζεις ότι γράφω και άλλο γράφω.
Δεν λέω ότι ο Λούης έκλανε κεραυνούς και θα κατάπινε τον Russell, ούτε ότι στήθηκε παράγκα για να κερδίσει ο Γιώργης.
Λέω πολύ απλά ότι με την δική του στρατηγική έπρεπε να μπει πιο αργά, δεν κινδύνευε από τον Τσέκο ακόμα και να έκανε το δήθεν undercut και επειδή μετά βγήκε SC θα κέρδιζε γιατί θα ευνοούταν.
Να το πω αλλιώς; Αν πρώτος ήταν οδηγός άλλης ομάδας, δεν τον έβαζαν ποτέ εκείνη την στιγμή τον Λούη.
Αν εσύ νομίζεις ότι απειλούνταν από τον Τσέκο, πολύ απλά διαφωνούμε. Τον είχε καταπιεί λίγους γύρους πριν, θα το ξαναέκανε με την ίδια ευκολία καθώς είχε ανώτερο τουτούνι και ανώτερα λάστιχα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
ripper έγραψε:οι θέσεις στο πρωτάθλημα του Δία ψιλοκλείδωσαν.

Μακαρι να έχεις δίκιο, γιατί μπορεί να γίνει κανένα τρελό και να χάσει η Ferrari την 2η θέση.
ΥΓ: Όχι δικό μου Πρωτάθλημα. Ένας Έντσο και ένας Φρανκ για αυτό σκίζονταν...
Άβαταρ μέλους
By edmond
#793913 Πως βγήκανε 3 σελίδες σ' αυτό το τοπικούλι? :hmmm:
Μισό να δω...
Α, για τον προηγούμενο αγώνα λέτε.
Μάααααααλιστα μάλιστα....

Γκεάκο βάλε μια τάξη ρε συ, :rtfm: επέτειο παρθενικού κατσαρολιού έχουμε, πάνε να το υποβαθμίσουν, απαράδεκτο :rant:

Θέλω μάχη 33 με 44 τελευταίους γύρους, ο καθένας για δικούς του λόγους, με τον 44 να μην τον νοιάζει αν τρακάρει :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#793927 Μακαρι αν και με 0,5 σεκ πισω στις δοκιμες και με τις Φερραρι αναμεσα χλωμο το βλεπω..

Εντωμεταξυ απο το 2007 που συμμετεχει καθε χρονια επαιρνε pole ο goat...
Φετος τι εγινε? α ειχε χρεπι... :lol:
Πηρε ομως ο Ρασσελ 2 pole.
Ναι ρε μλκ αλλα το drs στην Ουγγαρια δεν ανοιξε
:s_biggrin :s_biggrin