Mercyful_Fate έγραψε:pipes
λεω να σε γραψω στα παπαρΓια μου
Mercyful_Fate έγραψε:pipes
manosky έγραψε:bibendum έγραψε:Καλα το 2000 δεν αγοραζε αυτοκινητο με κλανιες. Με λεφτα που τα ειχε δουλεψει τα παλιοτερα χρονια το αγοραζε
Ο πατερας μου το 1984 πηρε το πρωτου καρ. Το 1998 πηρε το δευτερο του. Τριτο δεν πηρε
Αρα το Ευρω ηταν καταστροφικο για μας συμφωνα με την λογικη σας
Στο παλιό φόρουμ πληροφορούμασταν σταθερά ότι αυτοκίνητο "πρέπει" ν' αλλάζεις κάθε 3 χρόνια, γιατί έτσι έχεις και νέο ΙΧ και μικρότερη απώλεια κεφαλαίου.
Δεν είχα παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη λογική, δεν μ' ενδιέφερε, αλλά οι περισσότερες οικογένειες είχαν 2 με 3 αυτοκίνητα. Στο ίδιο μέρος που πριν 5 χρόνια δεν έβρισκα να παρκάρω και η θέση πάρκινγκ νοικιαζόταν 110 ευρώ, σήμερα βρίσκεις μια χαρά. Όπως έβρισκες και το 1990-1995.
Μεμονωμένα παραδείγματα δεν έχουν σημασία, μιλάμε για τον κανόνα.
dimviii έγραψε:Mercyful_Fate έγραψε:pipes
λεω να σε γραψω στα παπαρΓια μου
) χωρίς να έχεις το άγχος ότι αύριο-μεθαύριο θα γίνει υποτίμηση και ο προγραμματισμός σου θα πάει για κούρεμα.
Ο κ. Παπουτσής, τόνισε ότι το ποσό των 2.000 ευρώ παίρνουν "φτωχά και μεσαία στρώματα
Corto Maltese έγραψε:Ξερει κανείς τι έγινε στην Τζύπρον και αν έχει την παραμικρή ομοιότητα με ότι είναι να γίνει αν στραβώσει η δουλειά στην Ελλάδαν;
REALZEUS έγραψε:Η ανταγωνιστικότητα μας ποτέ δεν ήταν μια χαρά και μπήκαμε στο € κάνοντας ουσιαστικά εσωτερική υποτίμηση. Για αυτό κάτι που κόστιζε 100 Δρχ έφτασε να πωλείτε σε λίγους μήνες €1.
EDDIE_147 έγραψε:ΥΠΟΜΝΗΜΑ![]()
![]()
![]()
http://www.agelioforos.gr/default.asp?p ... rtid=12903Ο κ. Παπουτσής, τόνισε ότι το ποσό των 2.000 ευρώ παίρνουν "φτωχά και μεσαία στρώματα
...
kubiak έγραψε:Ψιτ, άσε υπάρχουν και πολύ χειρότερα...

kacey έγραψε:επισης σου φταιει και ο βλακας ο ελληνας που οταν η τυροπιτα εφτασε να κανει 1 ευρω (340δρχ) απο 100 δρχ που εκανε, δεν εκοψε το κωλο του φουρναρη.
saxon_747 έγραψε:kacey έγραψε:επισης σου φταιει και ο βλακας ο ελληνας που οταν η τυροπιτα εφτασε να κανει 1 ευρω (340δρχ) απο 100 δρχ που εκανε, δεν εκοψε το κωλο του φουρναρη.
Οι πρώτες ύλες δεν αυξήθηκαν; Αρα φταιει ο φούρναρης που δεν πούλησε στο κόστος;
criuser έγραψε:Από την άλλη , αν πάμε σε δημοψήφισμα , παίζει η δραχμή να γράψει μεγάλη πλειοψηφία ,
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]