- 19 Νοέμ 2022, 00:42
egobrain έγραψε:otso έγραψε:g ξεχασες το τελευταιο ο κακομοιρογλου τι να κανει;
δεξιοι αριστεροι ,σεχτες ,επαναστατικα κινηματα ολοι θελουν το καλο του .
στην σκληρη πραγματικοτητα της ζωης ολοι τον εχουν χεσμενο
ολοι ειναι βολεμενοι και θελουν να βολευτουν ακομη περισσοτερο και οταν δεν τους ακολουθει ειναι λουμπεν
θυμιζει το κομικς με την μπλανς επιφανυ που την χρησιμοποιουσαν σαν μπαλα οι ομαδες που ηθελαν το καλο της και το κακο της
φουκαριαρα απορημενη μπλανς .
σε πρόσφατη περίπτωση φρόντισες να κλοτσήσεις τον πεσμένο, είναι να απορείς που νιώθεις κλοτσοσκούφι
όπως έγραψε ένας ποιητάκος
Βλέπεις τον άνθρωπο μικρό, που τον πατάν στ' αλήθεια τα πόδια του τα ίδια
Basika απορησα ποιον πεσμενο κλωτσησα
Υποθετω οτι δεν καταλαβες τι εννοουσα .
Θα προσπαθησω να το εξηγησω.
Εννοουσα οτι ενα μεσο παιρνει ενα τραγικο γεγονος οπως εναι η αυτοκτονια ενος ανθρωπου για να κανει καθαρα clickbait η προπαγανδα , και γι αυτο εβαλα κατι γελοιο σαν παραδειγμα .
Απ οσο ξερω ακομη και αν εχει αφησει σημειωμα καποιος για τους λογους που αφαιρει την ιδια του την ζωη , δεν δημοσιευεται .
Θεωρω λοιπον μεγιστη αλητεια το να χρησιμοποιειται ο θανατος ενος ανθρωπου ποσο μαλλον αυτοκτονιας που απ οσο ξερω ακομα και αν υπαρχει σημειωμα που να καταδεικνυει τους λογους θεωρειται πολυπαραγοντικη .
Τελος παντων επειδη ηταν δημοσιευμενο και στο τοπικ δημοσιογραφια και παραπληροφορηση ειχα την εντυπωση οτι ηταν σαφες οτι αναφερομουν στο μεσον. Αν διαφωνεις και στην εξηγηση μου προφανως ειναι δικαιωμα σου .
Οσο για το κλοτσοσκούφι , ναι το νοιωθω και εντονα μιας και ειμαι απο αυτους που θελουν να οριζουν την μοιρα τους οι ιδιοι κατα το δυνατον και γι αυτο διαλεξα την δουλεια που κανω και οχι επειδη ειχα ταλεντο η ηταν το ονειρο μου, οχι οτι ειχα τον απολυτο ελενχο παντα αλλα τα τελευταια 2 χρονια τα πραγματα εχουν ξεφύγει . ηθελα να γραψω σε μια συζητηση που ξεκινησε για την αγροτια , αλλά αφενος θα ηταν βιβλιο αφετερου δεν θα ενδιεφερε και πραγματικα κανεναν .
Θα αναφερω μονο οτι σαν οικονομικο μεγεθος ειμαι της πλακας , αλλα πρεπει τωρα να ξαναμπω να δω πως εκλεισε το χρηματιστηριο βαμβακος.