πχ για υγρασία που θα 'χει ο χώρος του
πχ για υγρασία που θα 'χει ο χώρος του
otso έγραψε:Το κακο ειναι οτι αμα σου αρεσουν τα εργαλεια και δεν εισαι μαστορας να τα χρησιμοποιεις συχνα αγοραζεις με ενθουσιασμο και μαζευεις απιστευτα πραγματα και οταν θα τα χρειαστεις μπορει και να τα εχεις ξεχασει
pro έγραψε:Ποσο μεγάλος είναι ο κάδος; Ρωτάω γιατί σν είναι μικρός (πχ 5lt) μάλλον είναι πιο οικονομικό να πάρεις καινούριο από το να αγοράσεις μπογιά.10λιτρος είναι.
Dodger έγραψε:Στο εξοχικό, πάνω από το ταβάνι (ηρακλείτης) και κάτω από τα κεραμίδια, υπάρχει κενό. Έκανα πάρτυ ποντίκια για πολύ καιρό και εκτός από τα περιττώματα τους, μετέφεραν μέσα και πολλά φιστίκια (μια και έχω φιστικιές στο κτήμα). Βρήκα τις τρύπες, τις έκλεισα, έριξα ποντικοφάρμακο για να δω αν θα το φάνε και πλέον είναι οκ, δεν υπάρχει είσοδος. Θέλω τώρα να καθαρίσω τον χώρο αυτό, εννοείται δε μπαίνει κανείς, απλά θέλω να είναι καθαρός. Δοκίμασα με μια ηλεκτρική αλλά γεμίζει η σακούλα στο αψε σβήσε και φοβάμαι ότι με τη σκόνη κτλ θα περάσει το φίλτρο και θα χαλάσει. Υπάρχει καμία σκούπα πιο επαγγελματικη για τέτοια δουλειά;γι' αυτή τη μία φορά δεν θα το καθαρίσεις?
Dodger έγραψε:Όσες κριτικές διάβασα για αυτές τις σκούπες, οι περισσότεροι αναφέρουν ότι καλό θα είναι να μην ρουφάνε κομματάκια αλλά μόνο στάχτη και γω δε θέλω μόνο σκόνη αλλά και τα περιττώματα και τα κελύφη των φιστικιών. Οπότε μάλλον για του Lidl θα πάω όταν βγει και θα την έχω καβατζα.
bill33 έγραψε:Ειχαμε μια einhell...
bill33 έγραψε:Dodger έγραψε:Απο την άλλη, αν υπάρχει κάποια παλιά ηλεκτρική σκούπα παρατημένη θα την έβαζα να κάνω την δουλειά μου και μετά το πολύ πολύ να την πέταγα στα σκουπίδια.
Dodger έγραψε:+1 για του Lidl, αυτοκίνητα, αυλή, κήπο, νερά, χώματα, μπάζα τα έχω δοκιμάσει όλα.bill33 έγραψε:Dodger έγραψε:Απο την άλλη, αν υπάρχει κάποια παλιά ηλεκτρική σκούπα παρατημένη θα την έβαζα να κάνω την δουλειά μου και μετά το πολύ πολύ να την πέταγα στα σκουπίδια.
Αυτό ξεκίνησα, αλλά μου έβγαλε τη ψυχή. Ξεκινούσε δυνατά και μετά από λίγο που γέμιζε έπρεπε να τη σβήσω, να βγω έξω από τη σοφίτα (σκυμμένος, με δοκάρια ξύλινα πάνω κάτω διαγώνια, να αδειάσω, να περιμένω να κρυώσει γιατί ζεσταίνονταν πολύ) και ξανά μάνα. Είναι και 80 τετραγωνικά.. θα ξαναδώ για σκούπα στάχτης, αν και του Lidl μου φαίνεται θα χρησιμοποιηθεί περισσότερο.
Αλάνθαστος ο μικρός. Πουθενά ο Γιώργος. Πολύ δ[…]
Tι βλέπετε τώρα στους λογαριασμούς; Άξιζε η μετάβ[…]
Πώς αποτυπώθηκε αυτή η λεπτομέρεια στο flightrada[…]
Λουλού, τελείως λουλού.... Ναι, είναι θαύμα ότι ε[…]
Με την σύζευξη άλλαξα την ογκομετρική αντίδραση τη[…]
Σας εφιστω την προσοχη πως αν ξεφυγει το πραγμα […]