Εγώ τα έβαλα σε μια αυλή με φίλο ηλεκτρολόγο..
Λοιπόν Toyota Yaris Tokyo pop out 2022. Τα έχει όλα εκτός από blind spot.
Θα το προτιμούσα από Head up diaplay, μετάνιωσα που δεν μίλησα κεντρικά μήπως έμπαινε έξτρα σε παραγγελία. Θα ξέφευγε σε χρήμα κ σε χρόνο οπότε ότι έγινε έγινε.
Εγώ έφαγα το κόλλημα όμως κ είχα χρόνο λόγω αναμονής να ψάχνομαι.
Οπότε κατέληξα σε EusyGuard EBS001 από amazon it. 118 €
Έβαλα ένα χαμηλό όριο γιατί αλλιώς θα πήγαινα σε 300-400 από Αμερική ή alliexpress κ δεν ήθελα το ρίσκο μπας κ βγεί κ βαλούτα.
Λοιπόν θα μπορούσα να παραγγείλω κ καθρέπτες κ να συνδεθούν ,αλλά δεν ήταν σίγουρος ο τύπος που ταιριάζει στο μοντέλο κ έτσι το άφησα να γίνει σε δεύτερη φάση.
Όπως θα δείτε στις φωτό έπεσε καλό ξηλωμα αλλά η φάση είναι βγάλε βάλε κουμπωτά δε σπάνε δε χαλάνε κ ο φίλος το έλυσε στο λεπτό.Βαλαμε κ το ραντάρ μαζί οπότε όλα καλά.
Μπήκαν δύο φωτάκια δεξιά αριστερά στο ταμπλό για να τα βλέπω κ είναι πολύ βολικό.Εάν έχω ανοιχτό φλας ή αλαρμ ανάβει το αντίστοιχο λαμπάκι κ ακούγεται ένα buzzer από ένα ηχειάκι. Αλλιώς μόνο το φως.
Τα έβαλα Απρίλιο έχω σχεδόν 14000 km k όλα δουλεύουν καλά. Ανιχνεύουν σχεδόν 1,5 με 2 λωρίδες δεξιά ή αριστερά κ πίσω στην τυφλή μου γωνία από μεγάλη απόσταση.
Το βολικό είναι ότι υπήρχαν στο αυτοκίνητο βολικές γωνίες θέσεις για τις OEM μονάδες οπότε μπήκαν εύκολα γιατί αν δεν μπουν σωστά θα χτυπάνε κουκουρούκου.
Είναι συνδεμένα με φλας κ όπισθεν κ έχει αναμονή για σύνδεση με πλαφονιερα να ανιχνεύουν πριν βγεις έξω για αυτοκίνητα ποδήλατα.(εγώ δεν το συνδεσα δεν βόλευε).
Δεν θα δουλέψουν αν έχει μεταλλικό προφυλακτήρα μπροστά.
Είναι μεγάλη ευκολία κ ειδικά για τους νέους οδηγούς στα χέρια των οποίων θα πέσει τα επόμενα χρόνια.
Ότι θέλετε ρωτάτε.,

Θέλω τη γνώμη σας για πιθανή αλλαγή των καθρεπτών ώστε να έχει το πορτοκαλί σηματακι που αναβοαβήνει. Βλέπω στο αλι με κανα 60αρι κ με 120 από Έλλάδα το ζευγάρι. Οι κινεζικοί είναι κ με μπλε γυαλί, τιμές ας ορίτζιναλ δεν πήρα. Τι προτείνετε?

.