Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#792338 καλημέρεεες!
Τον άλλον μήνα (ταμάμ εποχή!) λήγει το συμβόλαιο Ζενίθ και γυρεύω τις επιλογές. Θα δουλέψω και το κλιματιστικό φέτο αλλά θα φανεί στην πράξη ποιος συνδυασμός θα βολέψει.

Απ' ό,τι καταλαβαίνω οι διαφορές μεταξύ παρόχων είναι πλέον μικρότερες, μιας και ανά μήνα η ελεύθερη αγορά :lol: βγάζει τιμές γύρω απ' την τιμή του Αγίου Πνεύματος.
Λήγει επίσης και το συμβόλαιο ΔΕΗ (που είναι στο Γ1). Μία σκέψη είναι να βάλω το αέριο στη ΔΕΗ και να συνεχίσω εκεί. Γενικά δεν με ψήνει η ιδέα να'μαι ανά μήνα στις βιτρίνες για αλλαγή σε συμφέροντα πάροχο κοκ.

μοιράζομαι τη σκέψη απλά, πείτε αν σας έρχεται γνώμη :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By bebes
#792342 Κατα τον Μάιο που έψαξα, το πιο φτηνό αέριο (σταθερής τιμης) το είχε η Ζενίθ.
Επίσης, είχε και απο τις πιο φτηνες τιμές ρεύματος.

Οσο ο πολυχρονεμένος κυβερνήτης μας επιδοτεί το ρεύμα, νομίζω δεν συμφέρει η επιλογή σταθερού πακέτου.
Διαλέγεις τη φτηνότερη κιλοβατώρα.

Αν εχεις και κοινο πάροχο και για τα δύο, εχεις και καποιες εκπτωσεις (σε συνδυασμό με έγκειρη πληρωμη).
Οπότε θα πρότεινα να κοιτάξεις κατι τέτοιο
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#792356 Αυτό που λέγαν για μικρή επιδότηση στην κιλοβατώρα αερίου, ισχύει μόνο για κυμαινόμενο συμβόλαιο, όπως στο ρεύμα?
Άβαταρ μέλους
By bebes
egobrain έγραψε:Αυτό που λέγαν για μικρή επιδότηση στην κιλοβατώρα αερίου, ισχύει μόνο για κυμαινόμενο συμβόλαιο, όπως στο ρεύμα?

Exω την εντυπωση οτι δινουν σε ολους
Εγω εχω σταθερη χρεωση και μου επιδοτουν την τιμη.

Σημερα δεν δουλευει η σελιδα ντης Ζενιθ για να δω ακριως τι γινεται...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#792384 Εγώ έχω επιλέξει το πρόγραμμα χωρίς πάγιο της Φυσικό Αέριο Ελλάδος, αλλά μάλλον πρέπει να το αλλάξω και να πάρω την έκπτωση 20%. Πλέον συμφέρει περισσότερο. Θα κάνω την άσκηση για την περυσινή κατανάλωση, αλλά το Αλλάζω Ρεύμα, είναι κάθετο πως με συμφέρει.
https://allazorevma.gr/
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#792411 Πήρα στην εξυπηρέτηση της ΔΕΗ και λένε πως δεν υπάρχει συνδυαστικό πρόγραμμα..
Αν θες και αέριο κάνεις νεο ξεχωριστό συμβόλαιο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#793416 ειχαν ανακοινωσει οτι θα εβγαζαν επιδοτηση για ηλιακο θερμοσιφωνα πριν το τελος του ετους.
σημερα διαβαζω...

«Επεξεργαζόμαστε τον οδηγό για ένα πρόγραμμα που αφορά τους ηλιακούς θερμοσίφωνες. Θεωρούμε ότι το πρώτο τρίμηνο του 2023 θα είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε μια πλατφόρμα» ανέφερε χθες ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του Real.

Ανέφερε πως τότε θα έχουν βελτιωθεί και οι καιρικές συνθήκες καθώς την άνοιξη κυρίως γίνονται τέτοιες εργασίες.

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ ... tdiscovery

ο τριμπουρδελος για να δικαιολογησει την αργοπορια,μιας και ο ιδιος ειχε ανακοινωσει οτι θα βγει μεχρι τελος του ετους,κοιταξτε τι τριμπουρδελια πεταξε.
θεωρει οτι δεν τοποθετουνται ηλιακοι τον χειμωνα,η ειναι δυσκολο να τοποθετηθουν μαλλον.
Ρε τριμπουρδελο εσυ δεν μας ελεγες να κανουμε οικονομια τον χειμωνα?
Εσυ ρε τριμπουρδελο δεν μας ελεγες να χαμηλωσουμε τους θερμοστατες?
εσυ δεν μας ελεγες να κανουμε οικονομια 17.00-22.00?
Ερε και να πουλαγε κανας Βαρδινογιαννηδολατσης ηλιακους,προπερσυ θα το ειχες βγαλει γαμιωλοπουστα.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#793483 Ναι αυτή η επιδότηση κατέληξε φιάσκο. Και εγώ έβαλα ηλιακο με σκέψη να μου κόψουν τιμολόγιο αργότερα, βέβαια από τον Σεπτέμβριο δεν έχω ανοίξει ρεύμα για ζεστό νερό τελικά, αλλά πίστευα ότι θα έδιναν την επιδότηση εντός του 22.

.
Άβαταρ μέλους
By otso
#793500 φανταστειτε λεει να μαζευες ολο αυτο το τσιρκο να τους εκοβες την γλωσσα και να τους αφηνες σε διαφορα μαντρια της εσωτερικης μογγολιας
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#795215 Μετράμε αντίστροφα πλέον για άνοιγμα της θέρμανσης. Θεωρώ την ερχόμενη εβδομάδα, θα πέσουμε κάτω από 20 βαθμούς μέσα στο σπίτι, άρα δεν θα γίνεται χωρίς καλοριφέρ.
Τώρα είμαστε στους 21 αυτή την στιγμή, αλλά τις τελευταίες μέρες χάνουμε πολύ.
:(
Ήταν πολύ ωραία μέχρι εδώ, δεν θυμάμαι άλλη χρόνια τόσο γλυκό Νοέμβριο. Βαθιές ανάσες τώρα και κουράγιο!
Άβαταρ μέλους
By glf
#795217 Σε μας δίνει πασπαλισμα χιονακι για αύριο βράδυ. Η θέρμανση καίει κάθε μέρα εδώ και κάνα μήνα..
Βέβαια ναι έκανε πολύ ωραίο Νοέμβρη, δεν έχω ανάψει ακόμα τζάκι.
Βάζω και την κατανάλωση της ΑΘ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#795235 Έχεις ενδοδαπέδια;
40kW/ημέρα, είναι λεφτά πάντως, αυτά είναι τα κακά του βορρά αν μου επιτρέπεις!
Εκτός αν διαβάζω λάθος το διάγραμμα.
Άβαταρ μέλους
By glf
#795239 Μια χαρά διαβάζεις, ευτυχώς τα 4/5 της κατανάλωσης στην αντλία θ είναι στο μειωμένο τιμολόγιο.
Ναι με ενδοδαπεδια είμαι. Όπως είπες εδώ είμαστε 800μ υψόμετρο και οι σόμπες καίνε από τον Οκτώβρη..