Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By GTS
drdino έγραψε:
GTS έγραψε:Εχτές για πρώτη φορά είχα αυτό το θόρυβο στο κρύο ξεκίνημα. Ο θόρυβος σταμάτησε τελείως όταν έπεσε το ρελαντί στο κανονικό. 1,5 βενζίνη Β38 πρώτης γενειάς. Ξέρει κάποιος τι πρόβλημα είναι;
https://www.youtube.com/shorts/ty8r7EPXqxc
Μπορούσες να καταλάβεις από πού ακουγόταν; Στο βίντεο λένε για sw update οπότε ακούγεται για wastegate rattle, αλλά αυτό θα έχει διαφορά στο από πού έρχεται σε σχέση με καδένα πχ.

Oχι, αλλα ισως να μην ειχαν λαδι τα υδραυλικα ωστηρια βαλβιδων; Επηδη το οδηγαω μια φορα την εβδομαδα;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#791852 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#791865 Η 5αρα LCI είναι ό,τι πιο ωραίο έχει η γκάμα της αυτή τη στιγμή.

Εεπ, έχω μπανίσει μια M340i αλλά ο τραπεζικός μου λογαριασμός διαφωνεί ριζικά
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#791873 Έχει μεγαλώσει τόσο πολύ η 3άρα πια, που δεν ξέρω αν η 5άρα έχει νόημα για τον πολύ κόσμο. Ήδη μιλάμε για ιδιατέρως ακριβά αυτοκίνητα, τουλάχιστον για την ελληνική αγορά. Δεν ξέρω στο UK τι παίζει, δηλαδή αν ένας καλοπληρωμένος υπάλληλος μπορεί να πάρει κάτι τέτοιο σχετικά άνετα, στην Ελλάδα κάτι τέτοιο (ακόμη και μια 330i) είναι πολύ μακριά από τις οικονομικές δυνατότητες της πάλαι ποτέ μεσαίας τάξης. Για λίγους και εκλεκτούς.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#792190 Πώς μας φαίνονται αυτές οι ζάντες;

Εικόνα]
Άβαταρ μέλους
By GTS
#792191 Tιποτα το ιδιαιτερο και αυτο το αμαξι ειναι σηκωμενο και εχει και αυτα τα πλαστικα. Σαν να μην εχει Μ σπορτ αναρτηση.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#792193 Σαν σχέδιο ναι, κανάδυο ίντσες παραπάνω όμως. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By dimik
drdino έγραψε:Πώς μας φαίνονται αυτές οι ζάντες;

Εικόνα]
Παλιακές για το σχήμα του αυτοκινήτου, θέλει κάτι πιο σύγχρονο σαν της 7ρας από πάνω
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#792196 Δοκτορα ουτε για αστεια. Πολυ περισσοτερο μου αρεσει η ζαντα που φορας τωρα σε σχεση με αυτη που λιγουρευεσαι!!!
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147

Εικόνα

Μια χαρά είσαι - πήγαινε μίλα της
Άβαταρ μέλους
By drdino
EDDIE_147 έγραψε:

Εικόνα

Μια χαρά είσαι - πήγαινε μίλα της
Τρομερή όντως

Εικόνα

Αλλά πολύ φαρδιά για μη-M μοδέλο μάλλον.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#792240 Εμένα πάλι μια χαρά μου φαίνονται.
Βέβαια αν είναι να κάνουμε προτάσεις ψηφίζω αυτές:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#792241 Ωραια και η κρυσαφι η ζαντα του Νικ. Οι καταμαυρες ωραιες, αλλα πολυφορεμενες...