Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#788956 Όχι ότι συμφωνώ με το πέταγμα, μου μοιάζει πολλή φασαρία για το τίποτα,
ωστόσο, το πουλί δεν είναι άγριο ζώο.
Δεν είναι αετός άγριος, σαν κι αυτούς που βρίσκονται και αναπαράγονται στα βουνά μας, κλπ.
Άλλο είδος, εκτρεφόμενο, αναπαραγόμενο για εκπαιδευτικούς και τεχνικούς σκοπούς.
Αυτά λέει ο αντίλογος.

Επίσης ο Καφετζό έφαγε την τάπα του από τον ..πεταχτάρη του αετού. Έχει αποχαζέψει τελευταία, κρίμα.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#788965 Καλά δεν νομίζω να έφαγε καμία τάπα. Άλλο μια σκηνή σε ταινία και άλλο να έχεις σε κάθε εντός έδρας αγωνιστική το πουλί να κάνει σόου. Επίσης πριν από δώδεκα χρόνια ήταν άλλες οι αντιλήψεις και μπορεί να ήταν κάπως πιο αποδεκτό λέμε τώρα. Σόου με αετό το 2022 είναι κάπως κιτς νομίζω, έχουμε προχωρήσει.

Αλλά τα ηλεκτρικά δεν τα θέλουμε μην ξεχνιόμαστε.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
JarnoT έγραψε:Όχι ότι συμφωνώ με το πέταγμα, μου μοιάζει πολλή φασαρία για το τίποτα,
ωστόσο, το πουλί δεν είναι άγριο ζώο.
Δεν είναι αετός άγριος, σαν κι αυτούς που βρίσκονται και αναπαράγονται στα βουνά μας, κλπ.
Άλλο είδος, εκτρεφόμενο, αναπαραγόμενο για εκπαιδευτικούς και τεχνικούς σκοπούς.
Αυτά λέει ο αντίλογος.

Επίσης ο Καφετζό έφαγε την τάπα του από τον ..πεταχτάρη του αετού. Έχει αποχαζέψει τελευταία, κρίμα.
Να πάνε να τον αφήσουν στο βουνό τον αετό. Εκεί είναι η θέση του.

Ο Καφετζόπουλος μια χαρά τα λέει και δεν έχουμε ιδέα για το ποιος είχε την ιδέα στην ταινία και αν ο αντέδρασε ο ηθοποιός.

Επίσης δεν κατάλαβα, η ΑΕΚ δικέφαλο αετό έχει ως σήμα.
Τι σχέση έχει το άγριο πουλί;
Συμβολικό;
Πάρτε καναρίνι, κολλάει και το χρώμα.

ΥΓ. Ο πεταχταρης λέει |λογοκρισία|. Τα γεράκια σε πολλά μέρη της Ευρώπης και της Ασίας εκπαιδεύονταν ως κυνηγοί από τον άνθρωπο. Στις στέπες, στην Σαουδική Αραβία, στην Θράκη τα παλιά χρόνια.
Ο αετός όμως είναι άλλο πράγμα. Αγέρωχο πουλί δεν έρχεται σε επαφή με τον άνθρωπο.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#791746 Δεν ειχα δει φετος μπαλα.. τωρα καταλαβα πως ειναι εκει ο βαζελας φετος :lol: :lol:
Πιο πετσινο δεν εχω ξαναδει στην ιστορια του ποδοσφαιρου.
Άβαταρ μέλους
By Gtakis
#791749 Οι μαϊμούδες βγήκαν βόλτα απόψε..... τρομερή εμφάνιση ο ΠΑΟ ειδικά αυτός ο Δανός που έχουν πάρει έκανε τη διαφορά στο τέλος

.
Άβαταρ μέλους
By pro
#791751 Μίτσελ:

"Κάναμε ενα λαθος στο 96 κάνοντας ένα τέλειο ματς μεχρι τότε. Ήταν ένα ασυγχώρητο λάθος. "

Συνεχίστε με τα πέτσινα.

Ευτυχώς που υπάρχει VAR, Δανοί διαιτητές και τύποι σαν τον Μίτσελ.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#791752 Kαλα από βαζέλους ποτέ δεν περίμενα να παραδεχτούν το οτιδήποτε.. τέτοιο πετσί δεν ξαναματαειδα ούτε επί Ρίνγκο...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#791753 https://twitter.com/Karaflo_daimona/sta ... lxkctz8ITk

ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΗΡΘΑΜΕ :s_bye :s_bye :s_bye

ΥΓ: Δεν υπάρχει φάση καν γιατί έχουν λήξει οι καθυστερήσεις των 6 λεπτών που έπρεπε να είναι 3 λεπτά κανονικά
Τελευταία επεξεργασία από Giuseppe Busso και 06 Νοέμ 2022, 23:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Gtakis
#791756 Καταρχήν ο Άβιλα τον ακουμπάει στο στήθος και ο άλλος πιάνει το κεφάλι και χτυπιέται,μόνο και μόνο αυτό να έβλεπαν στο Var θα καταλάβαιναν ότι δεν υπάρχει φάση....αλλά είπαμε πρέπει πάση θυσία φέτος ο βαζελος να το πάρει...
Οκ το καταλάβαμε

.