Αναλυτικά τόνισε: "Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης από το να παρακολουθεί την Ευγενία (σσ . Μανωλίδου, σύζυγός του).
Μου θυμίζει τη σκευωρία της υπόθεσης Novartis όπου κατηγόρησαν δέκα πολιτικά πρόσωπα επίσης με τις ίδιας ποιότητας "στοιχεία". Αθωωθήκαμε πανηγυρικά".
"Αυτά τα αδιάσειστα στοιχεία είναι δύο πηγές που λέει ότι έχει ο δημοσιογράφος. Εγώ απαντώ ότι έχω τέσσερις πηγές και λέω ότι ο Τσίπρας παρακολουθούσε άλλους 500. Αυτή την δουλειά θα κάνουμε στην Ελλάδα; Ο Τσίπρας έχει ευθύνη γι΄ αυτό που συμβαίνει στη χώρα από το πάθος τους να γυρίσουν στις καρέκλες, στην εξουσία σπρώχνουν τη χώρα στη λάσπη και το βούρκο
Μου αρέσει ο τρόπος κατηγορίας του Κούλη ότι και να γίνει. Παρακολουθούνται αντίπαλοι; Ε φυσικά ο Κούλης από πίσω, τι πιο λογικό να θέλει να ξέρει τις κινήσεις τους. Παρακολουθούνται οι ίδιοι του Κούλη; Φυσικά ο Κούλης από πίσω γιατί αυτοί είναι κίνδυνος για τη διαδοχή.
Αυτό είναι μόνο ένα κομμάτι, έχετε μπει στο τρυπάκι πως ότι και να γίνει φταίει ο Κούλης και μετά απορείτε γιατί έχει ποσοστά έναντι άλλων. Μια ερώτηση που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι μήπως τελικά δεν είναι (μόνο) όλοι οι άλλοι ηλίθιοι;
Ακόμη, να απεμπλακείτε από τη λογική πως όταν κάποιος δεν κατηγορεί κάποιον άλλο δε σημαίνει απαραίτητα πως είναι θαυμαστής του και κόπτεται να μη λερωθεί το όνομά του.
Τέλος υπάρχει ένα ωραιότατο thread με θεωρίες συνομωσίας.
Πληρώνω οτσο - οτσο για υλικό με Μαρινακι.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
.
, ο θεος και ο κρατικος μηχανισμος να βαλουν το χερι τους
) από τις φαντασιοπληξιες του Μπακς Μπαννυ.Ακους εκει να παρακολουθουν την Τζενη! Μα πού πανε και τα σκεφτονται ρε παιδι μου χοχοχοχοχχοχοχο.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Αφού αυτός είναι ο πολιτικός προϊστάμενος τότε δύο τινά συμβαίνουν.
Ή ήξερε/ διέταξε τις παρακολουθήσεις ή είναι ανίκανος / άσχετος και τον δούλεψαν κάτω από την μύτη του.
Σε κάθε περίπτωση δεν κάνει για θέσεις ευθύνης. Διαλέξτε.
Fiat Panda 7,6l/100km
panos2171 έγραψε:Μου αρέσει ο τρόπος κατηγορίας του Κούλη ότι και να γίνει.
Ποιος άλλος μπορεί να φταίει για οποιαδήποτε παρακολούθηση πέρα από τον αρχηγό της ΕΥΠ?
Περιμενω διωξεις για τον Μπαγκς Μπανυ παντως εφοσον δεν υφισταται τετοιο θεμα.
Δεν ειναι κατι που το αφηνεις να περασει ετσι,ειδικα μετα τα προηγουμενα με τις παρακολουθησεις Ανδρουλακη Κουκακη κλπ
224v έγραψε:Περιμένω να δω η να ακούσω τα στοιχεία που έχει ο εκδότης του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλιώς παπαριες καμαρωτες... κοινώς συκοφαντίες...
.
Μαζί με τον ΧΛ εσύ περιμένεις φωτογραφία του Κούλη με ακουστικά μέσα σε μαύρο βαν έξω από το σπίτι του Ανδρουλάκη να φανταστώ.
Προ σκασίματος σκανδάλου ο Κούλης:
1ο μέλημα ήταν να πάρει την ΕΥΠ υπ ευθύνη του
2ο μέλημα να φυτέψει κολλητό ιδιώτη αρχηγό της ΕΥΠ και να αλλάξει το νόμο γιατί δεν είχε τα προσόντα (αριστεία αφού)
3ο μέλημα να περάσουν τροπολογία ώστε να μην μπορεί να ενημερώνεται ένας πολίτης εάν έχει παρακολουθηθεί από την ΕΥΠ
Μετά το σκάσιμο η κυβέρνηση Κούλη:
1ον φυγάδευσε Δημητριάδη και Κοντολέων από το να καταθέσουν στην επιτροπή της Βουλής
2ον ΔΕΝ έδωσε επι της ουσίας όλα τα στοιχεία στην επιτροπή PEGA
3ον έβγαλε την αδερφή του Κούλη να προειδοποιήσει όποιον πράκτορα μιλήσει ότι προβλέπεται 10 έτη φυλάκισης
4ον έβαλε όλα τα troll της ΝΔ να διαβάλλουν τον Ανδρουλάκη στο twitter ότι χτυπάει τη γυναίκα του, είναι ξένος πράκτορας κτλ.
5ον επιχείρησε να κάνει εσωτερικό κομπρεμί με Ανδρουλάκη για να θάψει την υπόθεση (του στύλ έλα από την ΕΥΠ να σου δείξουμε γιατί σε παρακολουθούμε και 1 μήνα μετά: 'Άκυρο ψηλέ, τα καταστρέψαμε τα αρχεία, σόρρυ ε")
Αλλά όλα αυτά δεν σας βρωμάνε και κανείς σε αυτή τη χώρα δεν έχει ευθύνη και ΑΝ έχει δεν διώκεται απλά στέλνεται σπίτι του. Καλώς.
Ας βουλώσει τα στόματα τότε η κυβέρνηση του Κούλη προβαίνοντας σε:
1ον άρση της προστασίας απορρήτου σε Κοντολέων και Δημητριάδη και παραγγελία διερεύνησης και δίωξης της υπόθεσης από τη δικαιοσύνη
2ον στο σκίσιμο της Intelexa και κάθε παρακλάδι της
3ον αποστολή ό,τι στοιχείων υπάρχουν(και αν τα κατέστρεψαν να μιλήσουν οι υπάλληλοι) στην PEGA
Αν διαφωνεί κανείς να προτείνω ένα καλό τοπικό -> Θρησκείες και Παραλογισμός
Θα είχε όμως λογική για την ΕΥΠ να το κάνουν για να σιγουρευτούν ότι δεν μιλάνε ξέρω 'γώ με Τούρκους ή Ρώσους διπλωμάτες.
Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.
η θέληση για έλεγχο την πληροφορίας εξισου, όπως είναι υπαρκτή η συγκάλυψη του θέματος από την κυβέρνηση και η άρνηση λογοδοσίας σε κάθε επίπεδο.
Κάποιοι το καταπίνουν για να μην χάσουν την καρέκλα ή για να μην τους κυβερνήσει άλλος και κάποιοι όχι.
Αυτή είναι η ιστορία. Τις συνέπειες θα τις "απολαύσουν" εμείς και οι επόμενες γενιές.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Εγώ θεωρώ εξίσου απίθανο σενάριο να ζήτησε ο Μητσοτάκης να παρακολουθήσουν τον... Δένδια, ή τον Γεωργιάδη.Για τον Μητσοτάκη δεν έχει λογική δηλαδή;
Θα είχε όμως λογική για την ΕΥΠ να το κάνουν για να σιγουρευτούν ότι δεν μιλάνε ξέρω 'γώ με Τούρκους ή Ρώσους διπλωμάτες.
Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.
Ποιος κερδίζει από την παρακολούθηση του Δένδια πχ που είναι και πιθανότατος ανταγωνιστής του, αν όχι ο ίδιος ο Μητσοτάκης;
Επιπλέον, πια βλέπω όλοι δεχόμαστε πως γίνονται παρακολουθήσεις, στην αρχή θυμίζω κάποιοι είχαν πάλι αμφιβολίες.
Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ξαναλέω πάντως, ο καθένας μπορεί φτάνει στο συμπεράσμα που του φαίνεται πιο λογικό.
Για άλλους λογικό σενάριο είναι το "έχουμε μπλέξει με ένα δικτάτορα που παρακολουθεί τους πάντες".
Για εμένα λογικό σενάριο είναι το "Η ΕΥΠ τα έχει κάνει σκατά, και η δουλειά της που θα έπρεπε εκ φύσεως να είναι μυστική τώρα έχει γίνει πρωτοσέλιδο και περίγελος"
Παρακολουθούν και το Μητσοτάκη μήπως μιλάει και αυτός με Ρώσους και Τούρκους?