Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#791601 ΝΠ, Έχεις μπει σε Atos; Μιλάμε για τέρμα κουβά, παιζει να είχε με το ζόρι έναν αερόσακο ξέρω γω.
Είχα μπει μια φορά και είχα πάθει σοκ. Μπροστά του, η Υ ήταν θωρηκτό. Θεωρώ σίγουρα υπεύθυνο και το αυτοκίνητο για τον θάνατό της.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#791603 Οκ, είναι κουβάς δεν αντιλέγω.

Αλλά αναρωτιέμαι πόσο πιο ασφαλής είμαι στο Φιατ που είναι του 06;

Μήπως το μέγεθος και το βάρος παίζουν μεγαλύτερο ρόλο;

Αν τρακαρω μετωπικά με ένα ίδιο ή μια E class, με ίδια χιλιόμετρα δεν θα είναι διαφορετικές οι συνέπειες;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Νίκος Παππάς έγραψε:Αλλά αναρωτιέμαι πόσο πιο ασφαλής είμαι στο Φιατ που είναι του 06;

Νομίζω πως είσαι λίιιιγο πιο ασφαλής σε σχέση με το να ήσουν στη μηχανή :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Νίκος Παππάς έγραψε:Οκ, είναι κουβάς δεν αντιλέγω.

Αλλά αναρωτιέμαι πόσο πιο ασφαλής είμαι στο Φιατ που είναι του 06;

Μήπως το μέγεθος και το βάρος παίζουν μεγαλύτερο ρόλο;

Αν τρακαρω μετωπικά με ένα ίδιο ή μια E class, με ίδια χιλιόμετρα δεν θα είναι διαφορετικές οι συνέπειες;
Το Φιατ του 2006 ελάχιστα, αλλά ένα οποιοδήποτε μίνι του 2010+ καμιά σχέση.
Αντίστοιχα ένα στάρλετ του 1995 είναι το ίδιο και χειρότερο
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Scotch έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Αλλά αναρωτιέμαι πόσο πιο ασφαλής είμαι στο Φιατ που είναι του 06;

Νομίζω πως είσαι λίιιιγο πιο ασφαλής σε σχέση με το να ήσουν στη μηχανή :s_tongue
Είσαι εγκάθετος εσύ... Στείλε διεύθυνση να σου στείλω το Ducati club για συναυλία με Termignoni.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#791615 Ωραία τα λέτε αλλά το αυτοκίνητο είναι i10.
Άβαταρ μέλους
By g8777
NickTG έγραψε:Ωραία τα λέτε αλλά το αυτοκίνητο είναι i10.

Γενικα λεγονται ωραια πραγματακια ( ή υποννοουνται για την κοπελα) ως σχολιασμος στο συγκεκριμενο συμβαν.

Γραφτηκε κατι που στεκει ως οαση βεβαια

Anonymous Founder έγραψε:Παιδιά, η κοπέλα πιθανόν ήταν κατάκοπη και άϋπνη από την δουλειά και τις συνεχόμενες εφημερίες, γι'αυτό και έγινε ό,τι έγινε. Να το θυμόμαστε πάντοτε και για τους εαυτούς μας, όταν είμαστε κουρασμένοι, άυπνοι, όπως και πιωμένοι, καλύτερα να μην οδηγούμε καθόλου. Δεν αργεί να γίνει το κακό.

αλλα πνιγηκε μεσα σε ωκεανους μαλακιας :s_yes απο ΠΑΙΚΤΡΟΝΙΑ που παιζουν τα διακοσοχιλιομετρα στα δαχτυλα. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Scotch έγραψε:Δηλαδή ανέβαινε από εδώ και δεν είδε ούτε διπλή διαχωριστική γραμμή, ούτε απαγορευτικά; Και εννοείται πως είχε ξαναπεράσει από εκεί;

Σε αυτο απαντησα το εξης:
George_Prix έγραψε:Λυπαμαι που θα το πω, αλλα αν στο συγκεκριμενο σημειο παει καποιος οδηγος αριστερα, μιλαμε απλα για ανοητο ανθρωπο.
Ουτε "δεν ειδα", ουτε "ημουν κουρασμενος", ουτε "πρωτη φορα περνουσα" αποτελουν δικαιολογιες...

Μετα ανεφερες διαφορετικο σημειο...
Scotch έγραψε:@ Νίκος Παππάς: Αυτή εδώ λες. Ναι, εδώ είναι πιο εύκολο να μπεις, αν είσαι "αλλού".
Τι να πεις, κρίμα....

Οτι στο πρωτο που σχολιασα εχω δικιο, ειναι πασιφανες. Μονο ενας τοσο ανοητος οσο ο υποτιθεμενος οδηγος θα το επαιρνε στραβα το σχολιο μου.

Αν εγινε το ατυχημα στο δευτερο σημειο που ποσταρισες ομως, πραγματι ειναι πιο πιθανο να γινει η στραβη αν καποιος ειναι "αλλου" (κουραση, αφηρημαδα, αμπαλιαση κτλ).

Ιν ενυ κεις, αν το παρακατω πηγαινε σε μενα:
g8777 έγραψε:...Γενικα λεγονται ωραια πραγματακια ( ή υποννοουνται για την κοπελα) ως σχολιασμος στο συγκεκριμενο συμβαν....
...αλλα πνιγηκε μεσα σε ωκεανους μαλακιας :s_yes απο ΠΑΙΚΤΡΟΝΙΑ που παιζουν τα διακοσοχιλιομετρα στα δαχτυλα. :rtfm:

Θα συμβουλεψω το Τζι να μην αυνανιζεται σε δημοσια θεα γιατι χαλαει το ιματζ που με τοσο κοπο εχει χτισει στα φορα. Καλυτερα να αυνανιζεται μονος του στα μουλωχτα και να ατενιζει τα φορα με το κεφαλι ψηλα :s_yes

Αν δεν καταλαβα καλα και εννοει καποιον αλλο χρηστη ο Τζι, του ζηταω μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ :s_roses
Άβαταρ μέλους
By bibendum
g8777 έγραψε:
NickTG έγραψε:Ωραία τα λέτε αλλά το αυτοκίνητο είναι i10.

Γενικα λεγονται ωραια πραγματακια ( ή υποννοουνται για την κοπελα) ως σχολιασμος στο συγκεκριμενο συμβαν.

Γραφτηκε κατι που στεκει ως οαση βεβαια

Anonymous Founder έγραψε:Παιδιά, η κοπέλα πιθανόν ήταν κατάκοπη και άϋπνη από την δουλειά και τις συνεχόμενες εφημερίες, γι'αυτό και έγινε ό,τι έγινε. Να το θυμόμαστε πάντοτε και για τους εαυτούς μας, όταν είμαστε κουρασμένοι, άυπνοι, όπως και πιωμένοι, καλύτερα να μην οδηγούμε καθόλου. Δεν αργεί να γίνει το κακό.

αλλα πνιγηκε μεσα σε ωκεανους μαλακιας :s_yes απο ΠΑΙΚΤΡΟΝΙΑ που παιζουν τα διακοσοχιλιομετρα στα δαχτυλα. :rtfm:
Ισχύει, όλα μπορούν αν γίνουν.

Τις προάλλες στην είσοδο της περιφερειακής, πήγα από ταμείο ενώ ήμουν 100% σίγουρος ότι πήγα από epass λωρίδα.

όταν είδα να μην ανεβαίνει η μπάρα και την τιμή που έβγαλε β οθόνη μου έκοψε και σταμάτησα.

Μου είπε η ταμίας "τρόμαξα λίγο"
Άβαταρ μέλους
By glf
#792723 Μπήκα έτσι να δω ειδήσεις και στην ΙΔΙΑ σελίδα με τα σημερινά νέα βλέπω
- Λάρισα: Παραδόθηκε η γυναίκα που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε πεζό – Οι εξηγήσεις που έδωσε
- Βόλος: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε 13χρονη που προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο
- Εγνατία Οδός: Τροχαίο και καραμπόλα με τραυματίες – Διαδοχικές συγκρούσεις στο ρεύμα για Θεσσαλονίκη
- Κηφισός: Άνδρας παρασύρθηκε από φορτηγό στο ύψος της Πέτρου Ράλλη

Ρε τι γίνεται εκεί έξω;;;;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#792738 Πόλεμος γίνεται. Αλλά έτσι κι αλλιώς νομίζω πως μαθαίνουμε τα σημαντικότερα. Δεν μπορεί να γίνονται μόνο τόσα, με τον τρόπο που οδηγούμε.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#792883 https://twitter.com/NurburgringMAN/stat ... 9091118080