Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
vice246 έγραψε:υπηρχε περιπτωση η πισωκουνα να συμφωνήσει με το καλημερα….?
βιαστηκε να δωσει το μήνυμα στους υπολοιπους να μη εχουν ετοιμα τα στυλο για υπογραφες…. και να τονίσει για το ποιος κανει κουμαντο στις Βρυξελλες…

Ακριβώς. Λέω από την αρχή όχι και πιέζω να πάρω κι άλλα για να δείξω σε όλους ποιος είναι το αφεντικό... :s_cool

Εμένα μου κάνει εντύπωση πάντως που κανείς από τους άλλους δεν του πάει έστω και λίγο κόντρα, μου φαίνεται φυσιολογικό οι υπόλοιποι να θέλουν να χαλαρώσει το πράγμα λίγο για την Ελλάδα.
Οι γερμανοί είναι σαφές πως προτιμούν να εφαρμόσουν μέχρι κεραίας το πρόγραμμά τους, ώστε να μην αποδεχτούν πως έκαναν κάπου λάθος. Θέλουν να δείξουν πως έχουν ΠΑΝΤΑ δίκιο και πως όλα τα είδαν από την αρχή σωστά. Το ότι όλοι οι υπόλοιποι λένε το αντίθετο, δεν δείχνει να τους ενδιαφέρει...

Είμαι περίεργος να δω μέχρι πόσο μακριά θα το πάνε, θεωρώ πως ειδικά εδώ, αν τραβήξουν το σκοινί στο τέρμα, κάποιοι (εκτός Ελλάδας) θα αντιδράσουν...
:s_coffee
Άβαταρ μέλους
By Govus
j.marr έγραψε:Mην αγχώνεστε. Θα γίνει μια αυθόρμητη (LEL) συγκέντρωση αξιοπρέπειας (LEL^2) και πεισθεί και ο Σοιμπλες.

:svivhaha:

+ εμπάργκο σε πεμβε, μερσεντέ και λοιπά γερμανικά τρόφιμα :rtfm: ...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#79156 Θα σου πω 2 λέξεις για την ευρωπαϊκή οξυδέρκεια απέναντι στην γερμανική επιθετικότητα για να καταλάβεις τι να περιμένεις: Πολιτική κατευνασμού.
Άβαταρ μέλους
By gto250swb
Corto Maltese έγραψε:Θα σου πω 2 λέξεις για την ευρωπαϊκή οξυδέρκεια απέναντι στην γερμανική επιθετικότητα για να καταλάβεις τι να περιμένεις: Πολιτική κατευνασμού.

Εικόνα

λολ, συμφωνω με τον HF στα παραπανω.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Mercyful_Fate έγραψε:Είναι συνεχόμενα τα ποστς, και ας έχει "πηδήξει" ένα νούμερο στην αρίθμηση.
Indeed ---> :tomato:

ωστε τα συνεχομενα ποστ ,ακομα και οταν δεν ειναι στη σειρα, απαντανε στο προηγουμενο ή στο προπροηγουμενο ακομα κια χωρις quote.
Eχουμε ακουσει πιπες,αλλα τοσο μεγαλες οχι.
:tomato: :tomato: :tomato:

θα φταιει το οτι εισαι μονο ενα μηνα. :tomato: :tomato: :tomato:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Corto Maltese έγραψε:Θα σου πω 2 λέξεις για την ευρωπαϊκή οξυδέρκεια απέναντι στην γερμανική επιθετικότητα για να καταλάβεις τι να περιμένεις: Πολιτική κατευνασμού.

Πάμε πάλι σαν τότε, με τον Αδόλφο και τον Έρμαν, θυμάσαι μπαγάσα που ροβολάγαμε στις πλαγιές της Τσεχοσλοβακίας για να βρούμε ζωτικό χώρο και τα άλλα τα παιδιά λέγανε, ΟΚ, αλλά μέχρις εκεί; Και φτιάχναμε συνθήκες, συνθήκες για μήνες ακατάρριπτες, και μετά ήρθε το Blitzkrieg...
:tomato:
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
kacey έγραψε:
αεροζολ έγραψε:Οπως διαβαζω , ο ΣΥΡΙΖΑς φερνει δυο νομοσχεδια (πλειστηριασμοι πρωτης κατοικιας , απαγορευση στις τραπεζες να πουλησουν κοκκινα δανεια σε διαφορα funds και νομιζω για κατωτατο μισθο) με την ενδειξη του κατεπειγοντος και οναμστικη ψηφοφορια . Για να δουμε τι θα ψηφισουν οι βουλευτες της ΝΔΣΟΚ και του Ποταμη . :s_biggrin

In other news: μονο εμενα μου φαινεται ως υπερτατη |λογοκρισία| η ονομαστικη ψηφοφορια (γενικα, για καθε θεμα)?

Εσενα δεν ξερω τι σου φαινεται , αλλα |λογοκρισία| ΔΕΝ ειναι. Στη σεντρα ολοι και να βαζουν το ονοματακι τους διπλα σ' αυτο που ψηφιζουν.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#79181 Αεροζολ νομιζω δεν θελει πολυ μυαλο να καταλαβει καποιος το οτι η ονομαστικη ψηφοφορια δεσμευει τον εκαστοτε βουλευτη να παει με την γραμμη του κομματος... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#79184 Aν δεν έχουμε ονομαστική ψηφοφορία τότε τις ψήφους τις δίνουν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι. Ούτως ή άλλως δηλαδή για να διαφοροποιηθεί κάποιος πρέπει να το δηλώσει ρητά
Άβαταρ μέλους
By vice246
giannik1977 έγραψε:Αεροζολ νομιζω δεν θελει πολυ μυαλο να καταλαβει καποιος το οτι η ονομαστικη ψηφοφορια δεσμευει τον εκαστοτε βουλευτη να παει με την γραμμη του κομματος... :iconcool:

απο τη πλευρα του Συριζα, αυτο ειναι πολιτικος εκβιασμος… ωστε αναλογα με το αποτελεσμα να το εκμεταλλευτούν δεόντως..
παρ' ολαυτα σαν διαδικασια (ονομαστικη ψηφοφορια) ειναι άκρως δημοκρατική…
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:
vice246 έγραψε:υπηρχε περιπτωση η πισωκουνα να συμφωνήσει με το καλημερα….?
βιαστηκε να δωσει το μήνυμα στους υπολοιπους να μη εχουν ετοιμα τα στυλο για υπογραφες…. και να τονίσει για το ποιος κανει κουμαντο στις Βρυξελλες…

Ακριβώς. Λέω από την αρχή όχι και πιέζω να πάρω κι άλλα για να δείξω σε όλους ποιος είναι το αφεντικό... :s_cool

Εμένα μου κάνει εντύπωση πάντως που κανείς από τους άλλους δεν του πάει έστω και λίγο κόντρα, μου φαίνεται φυσιολογικό οι υπόλοιποι να θέλουν να χαλαρώσει το πράγμα λίγο για την Ελλάδα.
Οι γερμανοί είναι σαφές πως προτιμούν να εφαρμόσουν μέχρι κεραίας το πρόγραμμά τους, ώστε να μην αποδεχτούν πως έκαναν κάπου λάθος. Θέλουν να δείξουν πως έχουν ΠΑΝΤΑ δίκιο και πως όλα τα είδαν από την αρχή σωστά. Το ότι όλοι οι υπόλοιποι λένε το αντίθετο, δεν δείχνει να τους ενδιαφέρει...

Είμαι περίεργος να δω μέχρι πόσο μακριά θα το πάνε, θεωρώ πως ειδικά εδώ, αν τραβήξουν το σκοινί στο τέρμα, κάποιοι (εκτός Ελλάδας) θα αντιδράσουν...
:s_coffee

Συζητηση σημερα στο μαγαζι με Γερμανιδα που ζει 30 χρονια εδω.
" Οι Γερμανοι δεν εχουν μαθει να ακουνε, εχουν μαθει να μιλανε και να ακουνε οι αλλοι. Χασαμε 2 παγκοσμιους πολεμους και μυαλο δεν βαλαμε."
και το κορυφαιο:
" Το 90 με 95% των Γερμανων αδυνατει να κανει συζητηση με επιχειρηματα. Ο,τι και να του πεις , καποια στιγμη θα σου πεταξει μια βλακεια που διαβασε στην Bild και θα σε κοιταει χαρουμενος που σε ταπωσε" :lol:
Άβαταρ μέλους
By kacey
αεροζολ έγραψε:
kacey έγραψε:
αεροζολ έγραψε:Οπως διαβαζω , ο ΣΥΡΙΖΑς φερνει δυο νομοσχεδια (πλειστηριασμοι πρωτης κατοικιας , απαγορευση στις τραπεζες να πουλησουν κοκκινα δανεια σε διαφορα funds και νομιζω για κατωτατο μισθο) με την ενδειξη του κατεπειγοντος και οναμστικη ψηφοφορια . Για να δουμε τι θα ψηφισουν οι βουλευτες της ΝΔΣΟΚ και του Ποταμη . :s_biggrin

In other news: μονο εμενα μου φαινεται ως υπερτατη |λογοκρισία| η ονομαστικη ψηφοφορια (γενικα, για καθε θεμα)?

Εσενα δεν ξερω τι σου φαινεται , αλλα |λογοκρισία| ΔΕΝ ειναι. Στη σεντρα ολοι και να βαζουν το ονοματακι τους διπλα σ' αυτο που ψηφιζουν.

στο παραπανω παρελειψες να εξηγησεις το γιατι το πιστευεις αυτο. Εγω θεωρω οτι θα επρεπε να ειναι ολες οι ψηφοφοριες μυστικες ωστε ο καθε βουλευτης να ψηφιζει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ με τη συνειδητη του επιλογη, και οχι αυτη η |λογοκρισία| που γινεται σημερα.
giannik1977 έγραψε:Αεροζολ νομιζω δεν θελει πολυ μυαλο να καταλαβει καποιος το οτι η ονομαστικη ψηφοφορια δεσμευει τον εκαστοτε βουλευτη να παει με την γραμμη του κομματος... :iconcool:

Αυτο.
Corto Maltese έγραψε:Aν δεν έχουμε ονομαστική ψηφοφορία τότε τις ψήφους τις δίνουν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι. Ούτως ή άλλως δηλαδή για να διαφοροποιηθεί κάποιος πρέπει να το δηλώσει ρητά

Οχι ρε φιλε, να γινεται κανονικα ψηφοφορια με καλπη και ανωνυμα