Σε αντιδιαστολή με τα πλυμένα κατακάθια που ξέρουμε όλοι φαντάζομαι...
Ρε 'σύ Ποπολάρε, πραγματικά κουβαλάς πολύ μίσος μέσα σου. Πρέπει να το κοιτάξεις λίγο.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Άπλυτα κατακάθια;![]()
Σε αντιδιαστολή με τα πλυμένα κατακάθια που ξέρουμε όλοι φαντάζομαι...
Ρε 'σύ Ποπολάρε, πραγματικά κουβαλάς πολύ μίσος μέσα σου. Πρέπει να το κοιτάξεις λίγο.
Anonymous Founder έγραψε:Περίεργο, δεν έχει πάρει το αυτί σου την τεράστια, πανάκριβη βίλα που νοικιάζει στο Σούνιο ο Τσίπρας, αντί πινακίου φακής; Είσαι βέβαιος;
https://www.parapolitika.gr/politiki/ar ... to-sounio/
O κος Κουρτάκης έχει γράψει πολλά αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για το θέμα, σίγουρα δεν πήρε το αυτί σου τίποτε;
Χρήστος Λάππας έγραψε:Φυσικά, έχω ακούσει την υπόθεση αυτή. Δεν ήξερα όμως ότι ήταν αυτός ο δημοσιογράφος που ενεπλάκη στην είδηση.
Από την στιγμή που καταδικάστηκε, γιατί ρωτάς την δική μου γνώμη; Κρίθηκε ένοχος, τελείωσε το πράγμα. Εγώ τι περιμένεις να σου πω; Είναι δουλειά μου να κρίνω την δικαιοσύνη;
"Στο petrolheads.gr δεν επιτρέπεται:
6. η χρήση απρεπών, προκλητικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών ή υβριστικών εκφράσεων."
viewtopic.php?f=2&t=172
Χρήστος Λάππας έγραψε:Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι υποθέτεις, εγώ απλά εξηγώ ότι δεν ήξερα ότι μιλάμε για την συγκεκριμένη υπόθεση. Εκτός και αν είμαι υποχρεωμένος να γνωρίζω όλους τους δημοσιογράφους και για τι πράγμα έχει γράψει ο καθένας.
Την υπόθεση φυσικά την γνώριζα. Ποιος είχε γράψει για αυτή όχι. Όπως επίσης δεν γνωρίζω τον συγκεκριμένο και το ποιον του.
Αναφορικά με τον Ποπολάρο τώρα, είναι επιλογή σου να κάνεις τα στραβά μάτια σε ένα χρήστη που χρησιμοποιεί εκφράσεις μίσους σε κάθε δεύτερο μήνυμα του ανεβάζει. Αλλάξτε όμως εκείνο τον κανονισμό γιατί προφανώς δεν σας ενδιαφέρει να τον τηρείτε:"Στο petrolheads.gr δεν επιτρέπεται:
6. η χρήση απρεπών, προκλητικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών ή υβριστικών εκφράσεων."
https://petrolheads.gr/viewtopic.php?f=2&t=172
Χρήστος Λάππας έγραψε:Αναφορικά με τον Ποπολάρο τώρα, είναι επιλογή σου να κάνεις τα στραβά μάτια σε ένα χρήστη που χρησιμοποιεί εκφράσεις μίσους σε κάθε δεύτερο μήνυμα του ανεβάζει. Αλλάξτε όμως εκείνο τον κανονισμό γιατί προφανώς δεν σας ενδιαφέρει να τον τηρείτε:"Στο petrolheads.gr δεν επιτρέπεται:
https://petrolheads.gr/viewtopic.php?f=2&t=172
Οι απόψεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται στο petrolheads.gr είναι προσωπικές και εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη που τις διατυπώνουν. Οι διαχειριστές του παρόντος δικτυακού χώρου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τις απόψεις που δημοσιεύονται.
Anonymous Founder έγραψε:Ακριβώς αυτό σου εξηγώ όμως. Από την μία δεν σε ενδιαφέρει το θέμα, από την άλλη έχεις άποψη για τις εκφράσεις του popolaros.
Παρόμοια λοιπόν κι εγώ μπορώ να σου απαντήσω, πως η άποψή σου έχει ελάχιστη αξία, μιας και δεν σε ενδιαφέρει το θέμα.
δεν έχω ιδέα για την υπόθεση (της καταδίκης του δημοσιογράφου)
Φυσικά, έχω ακούσει την υπόθεση αυτή. Δεν ήξερα όμως ότι ήταν αυτός ο δημοσιογράφος που ενεπλάκη στην είδηση.
Από την στιγμή που καταδικάστηκε, γιατί ρωτάς την δική μου γνώμη; Κρίθηκε ένοχος, τελείωσε το πράγμα. Εγώ τι περιμένεις να σου πω; Είναι δουλειά μου να κρίνω την δικαιοσύνη;
Χρήστος Λάππας έγραψε: ένα χρήστη που δείχνει πραγματική αδυναμία να γράψει στο δημόσιο forum χωρίς να βρίζει; Ως συντονιστική ομάδα έχετε χάσει λίγο την μπάλα.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]