Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By fabiawrc
#791372 Πιστεύω οτι δεν θα φόραγε ζώνη..Θα επρεπε σε ολα τα site να αναφέρουν αν τα θύματα φορούσαν ζώνες.
Άβαταρ μέλους
By Chris
fabiawrc έγραψε:Πιστεύω οτι δεν θα φόραγε ζώνη..Θα επρεπε σε ολα τα site να αναφέρουν αν τα θύματα φορούσαν ζώνες.

+1. Και κρανη φυσικα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#791379 Το θέμα δεν είναι γιατί σκοτώθηκε, αλλά γιατί επετράπη να κάνει αναστροφή και να μπει στο αντίθετο; Ελλιπής σήμανση; Άγνοια κινδύνου; Κούραση από τη δουλειά ή λιώμα από πιωμα;
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#791381 Προσπαθώ να καταλάβω το σημείο από το οποίο μπήκε ανάποδα. Είναι ανεβαίνοντας από Καισαριανή προς τον Υμηττό?Έκανε αριστερά στην «έξοδο» από όπου έρχεται το ρεύμα για να πάει προς Καισαριανή?
Άβαταρ μέλους
By 224v
#791382 Κατάλαβε κάποιος που ακριβώς είχε μπει η άτυχη ειδικευμένη ανάποδα???.επειδή περνάω συχνά ερχόμενος από αγ.παρασκευη προς Κατεχακη δεν βλέπω πως θα μπορούσε κάποιος να πει στο αντίθετο ρεύμα.

.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#791386 Εγω αυτο το προβλημα το εχω σε ολες τις ειδησεις για καποιον που πηγαινε αναποδα, ποτε δεν μπορω να καταλαβω απο που διαολο καταφερνουν και μπαινουν
Άβαταρ μέλους
By 224v
#791394 Ναι αυτό ίσως γιατί ερχότανε από Αγ. Παρασκευή, έχασε την έξοδο για Κατεχακη, και βλέποντας πλάι της, την εξ αριστερών συγκλινουσα λωριδα νόμισε ότι με αυτήν θα γύριζε προς τα πίσω στη κατεχακη... κρίμα...

.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#791395 Μπα, οχι. Το ατυχημα εγινε στην περιφερειακη Υμητου, εκει ειναι Αλιμου-Κατεχακη.

Αλλα μου κανει και θα μου κανει παντα εντυπωση. Οκ μπερδευτηκες, δεν ειχε καλη σημανση, οτιδηποτε. Μπαινεις σε δρομο και εχεις το τσιμεντενιο τοιχιο δεξια σου αντι αριστερα. Την συνεχομενη γραμμη της ΛΕΑ αριστερα αντι δεξια. ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ;;;;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#791397 Παιδιά, η κοπέλα πιθανόν ήταν κατάκοπη και άϋπνη από την δουλειά και τις συνεχόμενες εφημερίες, γι'αυτό και έγινε ό,τι έγινε. Να το θυμόμαστε πάντοτε και για τους εαυτούς μας, όταν είμαστε κουρασμένοι, άυπνοι, όπως και πιωμένοι, καλύτερα να μην οδηγούμε καθόλου. Δεν αργεί να γίνει το κακό.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Νίκος Παππάς έγραψε:Μπα, οχι. Το ατυχημα εγινε στην περιφερειακη Υμητου, εκει ειναι Αλιμου-Κατεχακη.

Το ατύχημα καταλαβαίνω πως έγινε εδώ. Το link πιο πάνω αναφέρεται στο σημείο από το οποίο εκτιμώ πως μπήκε ανάποδα, 1km μακριά από το ατύχημα (σύμφωνα με την είδηση).
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#791410 Αυτό δεν το διάβασα (ότι ερχόταν από Καισαριανή). Τότε ναι, αυτό είναι πιο λογικό.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Scotch έγραψε:Μήπως έκανε εδώ αναστροφή;

Ξέρω, απίθανο, αλλά ...

Πάντως εκεί κακώς δεν έχει κάποια πινακίδα απαγορεύεται η αναστροφή ή/και υποχρεωτική πορεία εμπρός

Εικόνα