Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
#790189 ε βαλε μια φωτο ρε συ να σε καμαρωσουμε . τις ακρες του μουστακιου ο παππούς μου τις γυριζε χρησιμοποιωντας προκα .
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
dimik έγραψε:Σκαλπ και πρόσωπο, μυστακιοφορος εδώ και καιρό

:metalo: :metalo: :metalo: Μουστάκι ανώτερο.
Ετοιμαζομαι και εγω,εχω μια εβδομαδα αξυριστος και ερχεται ξυρισμα με Movember 1η Νοεμβρίου.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#790260 Η Leaf φορτωμένη με μισή Feather ξεφτυλισε οποιαδήποτε μηχανή εχω δοκιμάσει τόσο σε ευκολία χρήσης όσο και σε αποτέλεσμα.

Κόστισε 70 ευρώ με μεταφορικά και τελωνείο προπληρωμένα από Amazon.com, είναι τόσο καλή που σκέφτομαι να πάρω και την άλλη με την τριπλή λεπίδα, το πιο επιθετικό μοντέλο μονής λεπίδας που έχουν το βρίσκω αχρείαστο.

Για μένα must have για όσους ασχολούνται με το σπορ και σίγουρα κάνει και για καθημερινό ξύρισμα.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
dimik έγραψε:Η Leaf φορτωμένη με μισή Feather ξεφτυλισε οποιαδήποτε μηχανή εχω δοκιμάσει τόσο σε ευκολία χρήσης όσο και σε αποτέλεσμα.

Κόστισε 70 ευρώ με μεταφορικά και τελωνείο προπληρωμένα από Amazon.com, είναι τόσο καλή που σκέφτομαι να πάρω και την άλλη με την τριπλή λεπίδα, το πιο επιθετικό μοντέλο μονής λεπίδας που έχουν το βρίσκω αχρείαστο.

Για μένα must have για όσους ασχολούνται με το σπορ και σίγουρα κάνει και για καθημερινό ξύρισμα.

link του μοντελου?
Αν και εγω βρηκα την ιθακη με τε muhle rocca kai merkur progress
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimik έγραψε:https://www.amazon.com/Leaf-Shave-Twig-Razor-Gold/dp/B09QBDX21B/ref=mp_s_a_1_3?crid=377IU5R78G5JA&keywords=leaf+twig+razor&qid=1666811075&qu=eyJxc2MiOiIyLjgzIiwicXNhIjoiMi4xOCIsInFzcCI6IjIuMDQifQ%3D%3D&sprefix=Leaf+twig%2Caps%2C387&sr=8-3

Must try, μετάνιωσα που δεν πήρα και την βάση
Όταν λες μισή feather την έκοψες;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:
dimik έγραψε:https://www.amazon.com/Leaf-Shave-Twig-Razor-Gold/dp/B09QBDX21B/ref=mp_s_a_1_3?crid=377IU5R78G5JA&keywords=leaf+twig+razor&qid=1666811075&qu=eyJxc2MiOiIyLjgzIiwicXNhIjoiMi4xOCIsInFzcCI6IjIuMDQifQ%3D%3D&sprefix=Leaf+twig%2Caps%2C387&sr=8-3

Ναι. Τη διπλωνεις στη μεση και κανει κρακ και σπαει. Μιση βαζω κι εγω στη φαλτσετα που εχω. Πουλανε και ετοιμα μισα κομμενα, αλλα αυτα που ειχα βρει ηταν της πλακας μαρκα...
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
George_Prix έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

Ναι. Τη διπλωνεις στη μεση και κανει κρακ και σπαει. Μιση βαζω κι εγω στη φαλτσετα που εχω. Πουλανε και ετοιμα μισα κομμενα, αλλα αυτα που ειχα βρει ηταν της πλακας μαρκα...

Οριστε ενα ανοιξιατικο βιντεακι για το πως κοβουμε την λεπίδα :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#790286 Ωραιο βιντεακι, χρησιμο!

Με εχει παρει χαμπαρι ο Γουγλης και δεν αφηνει το μυαλο μου να ξεκολλησει με τις προτασεις του στα βιντεακια :rant:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#790287 Ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια. Τα ιδια πετάει και σε μένα plus ηλεκτροκίνητα :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#790298 To μεγαλύτερο πλεονέκτημα της Leaf πέρα από την "οικονομία" σε λεπίδες είναι η σωστή γωνία που σου δίνει, έχεις κατευθείαν σωστή γωνία ξυρίσματος και επιπλέον την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις τις λεπίδες της επιλογής σου.
Επίσης βολεύει πολύ στις δύσκολες γωνίες στο πηγούνι, κάτω από την μύτη και όπου χρειάζεται μέτρημα πχ φαβορίτες.

Γενικά κάνει το wet shave πολύ πιο ανέμελο και γρήγορο χωρίς να χάνει σε αποτελεσματικότητα.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#791088 Καλό μήνα στους συνξυριστές
Movember απο σημερα :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#791188 Έχω την αίσθηση πως το τελευταίο βαθύ ξύρισμα σα να βοήθησε κάπως τα γένια στο σημείο του λαιμού. Είμαι αξύριστος 2 εβδομάδες ήδη και δεν με έχουν ενοχλήσει ακόμα ενώ προηγουμένως θα ήταν πιο σκληρά κι ενοχλητικά.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#791235 Θωμά σε παρακολουθώ. Ωραίος :thumbsup:

Να γράψω λίγα λόγια από εμπειρίες μου.

Είχαν μείνει 2 λεπίδες από αυτές που είχε μέσα η King C. Έτσι θέλησα κάποια στιγμή να κάνω παύση από τις Feather Hi-SS και να "τελειώσω" τις Ζιλέτ.
Μόλις έκανα ξύρισμα με Ζιλέτ λεπίδα, είχα κοψίματα... Λέω κάτσε να δώσω χρόνο, συνήθισε το δέρμα τις Feather. Σε 1 με 2 ξυρίσματα, θα κρίνω καλύτερα.
Πράγματι βελτιώθηκαν κάπως τα πράγματα αλλά είχα ήδη αρχίσει να ψυλλιάζομαι ότι δεν μου ταιριάζουν. Έκανα μερικά ξυρίσματα και τις τελείωσα.

Χθες έβαλα πάνω στην Gillette King C φρέσκια λεπίδα Feather και μου χάρισε ένα καταπληκτικό βαθύ ξύρισμα, χωρίς κανένα κόψιμο. Λεπιδάρα. :metalo:

Κάποια στιγμή θα πάρω και την Μuhle R41 και νομίζω ότι θα τα πάμε ακόμη καλύτερα.

Σημαντικό τιπ που έχω παρατηρήσει. Όσο λιγότερο βαριέμαι και παπαριάζω το πρόσωπο με ζεστό νερό και απαλό μασάζ, τόσο πιο εύκολο και βαθύ ξύρισμα χωρίς κανένα κόψιμο έχω.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Giuseppe Busso έγραψε:Σημαντικό τιπ που έχω παρατηρήσει. Όσο λιγότερο βαριέμαι και παπαριάζω το πρόσωπο με ζεστό νερό και απαλό μασάζ, τόσο πιο εύκολο και βαθύ ξύρισμα χωρίς κανένα κόψιμο έχω.

Νομος. Ανοιγουν οι ποροι του δερματος με το ζεστο νερο και παιζει μεγαλο ρολο. Το καλυτερο ξυρισμα θα το κανεις μετα το μπανιο. Οταν εχεις μουλιασει κατω απο το ζεστο νερο για ωρα, κανε καπακι εναν καλο αφρο και απολαυσε την τελεια ξουρα!