Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#790537 Φυσικα ρολο στην αποφαση παιξανε και οι δηλωσεις του Ναντο. Ηταν σαφης για το δυσοιωνο μελλον του θεσμου, αν κανουν το τεραστιο λαθος και δεν του δωσουν πισω την 7η θεση :rtfm:

Alonso: F1 will have "huge problem" if Austin penalty is upheld

Θεουλης :lol:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#790546 Ήταν άδικη ποινή πάντως. Αν το θεωρούσαν unsafe ας έβγαζαν μαύρη-πορτοκαλί στον αγώνα. Ποινή μετά δεν έχει νόημα.
Βέβαια μάλλον απορρίφθηκε η ένσταση λόγω χρόνου. Κοινώς τρίχες. Σημασία στα επουσιώδη.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
MEGAS έγραψε:Και οπως λεει και μια παροιμια...την μ@λ@κίαν πολλοι την ηγάπησαν,τον μ@λ@καν ουδεις....
Μπορεί στην πίστα να κάνει ακόμα παπάδες, εκτός αυτής είναι ο ίδιος κομπλεξάρας που ήταν πάντα.

Edit.

Βέβαια από την άλλη ο Μαξ έπρεπε να νικήσει έναν 7κις ΠΠ.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#790722 Έχει και τουιτ βέβαια που προσπαθεί να μαζέψει την παραπάνω πίπα.

Επίσης ποιος ήταν ο πιο δύσκολος teammate του Λούη λέτε; Ο Massa ή ο Rosberg? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By g8777

Nαντο Αλονσο μην μας φυγεις ποτε-ποτε -ποτε :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Geo f1 έγραψε:Εικόνα

Ετσι.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Την αλήθεια είπε. Απλά ξέχασε να αναφέρει και τον Άιρτον Σένα με τον μοναδικό του τότε αντίπαλο, τον Αλέν Προστ.
Άβαταρ μέλους
By Mclaren-Queen
#790798 Εντωμεταξύ βρήκε να συγκρίνει τους τίτλους του Χαμιλτον με έναν κλεμμένο που τον κέρδισε στην πίστα ο Χάμιλτον κανονικά και έναν που κερδίθηκε με ένα από τα πιο dominant μονοθέσια εβερ από άποψη νικών. :lol:
Ξεκούτιανε τελείως από το σφίξιμο. Ή μήπως το point είναι ότι αν ένας κλεμμένος + ένας dominant > 7, φανταστείτε πόση αξία έχουν οι 2 δικοί μου με τη Ρενο?
Άβαταρ μέλους
By g8777
#790800 Mclaren Queen.

Θα είμαι σύντομος.

Τό θυμάσαι το σήριαλ η Ζωή που δεν έζησα;
Εκείνο που η Ταμιλα Κουλιεβα προσπαθεί να ξαναζήσει την νιότη της με το να ..χμμ... πώς να το γράψουμε αυτό τώρα....πφφφφ...χρουμπφ..
Τέλος πάντων,με το να ξεραγαμθει με τον καλύτερο φίλο του γιου της; Αν το καλοσκεφτεις , δεν είχε και καμία σημασία αν έτρεφε αληθινά αισθήματα για τον Χειλακη, ο σκοπός ήταν να πει.... ωχ άντε πάλι...γκρουμπφ... ήταν να πει λέω ένα ΔΕΜ ΓΑΜΙΕΣΤΕ στον κοινωνικό περίγυρο της.

Εγώ θέλω να πω ένα μπράβο στις Ταμιλες αυτού του κόσμου. :s_howdy
Γιατί αυτό το φακ γιου έχει υπόβαθρο 10 τοννους παπάρια από πίσω. Όταν φυσικά γίνεται μία φορά.

Αν οι Ταμιλες αλλάζουν ...πφφφφφ...εχμμμμ...το βρήκα το βρήκα! .... ΦΊΛΟ ανάλογα με τί τύπος αρσενικού είναι στη μόδα, απλά είναι.....

Δεν θα το γράψω, σέβομαι το φόρουμ και την αστική ανατροφή μου.
Τελευταία επεξεργασία από g8777 και 30 Οκτ 2022, 14:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Mclaren-Queen
Geo f1 έγραψε:Άλλος ένας που σε ολο το 2021 βλεπει μόνο το Άμπου Ντάμπι. Πφφ

Max Verstappen

Αφού κι εσύ συμφωνείς μωρε. Στην πίστα το πήρε ο Λιουις, τι να κάνουμε τωρα. Άξιος ο Μαξ αλλά χωρίς Μάσι θα το χανε για λίγο. Συμβαινει.
Όπως και να χει ο μπέμπης είπε παπαρια. Κι εδώ συμφωνουμε σίγουρα :)

g8777 έγραψε:Maclaren Queen.

Θα είμαι σύντομος.

Τό θυμάσαι το σήριαλ η Ζωή που δεν έζησα;
Εκείνο που η Ταμιλα Κουλιεβα προσπαθεί να ξαναζήσει την νιότη της με το να ..χμμ... πώς να το γράψουμε αυτό τώρα....πφφφφ...χρουμπφ..
Τέλος πάντων,με το να ξεραγαμθει με τον καλύτερο φίλο του γιου της; Αν το καλοσκεφτεις , δεν είχε και καμία σημασία αν έτρεφε αληθινά αισθήματα για τον Χειλακη, ο σκοπός ήταν να πει.... ωχ άντε πάλι...γκρουμπφ... ήταν να πει λέω ένα ΔΕΜ ΓΑΜΙΕΣΤΕ στον κοινωνικό περίγυρο της.

Εγώ θέλω να πω ένα μπράβο στις Ταμιλες αυτού του κόσμου. :s_howdy
Γιατί αυτό το φακ γιου έχει υπόβαθρο 10 τοννους παπάρια από πίσω. Όταν φυσικά γίνεται μία φορά.

Αν οι Ταμιλες αλλάζουν ...πφφφφφ...εχμμμμ...το βρήκα το βρήκα! .... ΦΊΛΟ ανάλογα με τί τύπος αρσενικού είναι στη μόδα, απλά είναι.....

Δεν θα το γράψω, σέβομαι το φόρουμ και την αστική ανατροφή μου.

:s_rofl :s_rofl :s_rofl
Θα με πεθάνεις ρε πστ μου :s_rofl
Μ αρέσει πάντως γιατί είναι πολύ καλή αναλογία :lol: