Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#790653 Γκεακο, γιατι τα κατρουλοποτα ηταν η μονη απο τις 10 ομαδες που παρεβει το μπατζετ καπ;

Αν απαντησεις, γιατι ηξερε οτι δεν θα τιμωρηθει σοβαρα γι' αυτο, θα σε παραδεχτω.

Οποιαδηποτε αλλα απαντηση θα αποδειξει το προφανες. Δεν βλεπεις για να χαρεις τους αγωνες αλλα για να επιβεβαιωνεις την συμπαθεια / αντιπαθεια σου σε προσωπα.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#790657 Εάν είναι αυτό το breach και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, να απεμπλακούν από τη συμφωνία και να ανακοινωθούν οι ποινές ανοιχτά. Σωστά; Να βρίσουμε κι εμείς την κακιά FIA. Δηλαδή έκαναν συμβιβασμό για κάτι τόσο ευτελές όσο τα σκουλαρίκια της μαμάς του παιδιού του Κβίατ;
Άβαταρ μέλους
By g8777
Mekies explained that Ferrari did not feel the aerodynamic testing reduction would make up for the possible gain of the overspend. He also noted that with the lack of impact on Red Bull’s budget cap, the need not to spend money on extra aerodynamic testing would allow for more to be spent elsewhere.

“As for the penalty, we are not happy with it, for two important reasons,” said Mekies. “The first is that we at Ferrari do not understand how the 10% reduction of the ATR can correspond to the same amount of lap time that we mentioned earlier.

“Furthermore, there is another problem in that. Since there is no cost cap reduction in the penalty, the basic effect is to push the competitor to spend the money elsewhere.

“It has total freedom to use the money it can no longer spend on use of the windtunnel and CFD due to the 10% reduction, on reducing the weight of the car, or who knows what else.

“Our concern is that the combination of these two factors means the real effect of the penalty is very limited.”

https://www.autosport.com/f1/news/ferra ... /10392051/

Kαλά πάει αυτο προΣώρρας. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
g8777 έγραψε:
“As for the penalty, we are not happy with it, for two important reasons,” said Mekies. “The first is that we at Ferrari do not understand how the 10% reduction of the ATR can correspond to the same amount of lap time that we mentioned earlier.

Και μετά ρωτάς εμένα αν αστειεύομαι; :innocent:
Καθόλου δεν αστειεύομαι. Ρωτώ απ' την αρχή που έσκασε η υπόθεση τι θα ήθελε ο καθένας για ποινή. Και ακούμε, α, β, γ, οικονομική ποινή, μείωση χρόνου στις σήραγγες, κλπ. Πόσο; Μα όσο και να πει κάποιος ή όσο και να αποφασίσει το δικαστήριο, καταλήγουμε σε αυτό που λέει ο Mekies "we dont understand how the xx% can correspond to lap time".
Γιατί κανείς δεν μπορεί να understand, γιατί όλοι αυτό που θέλουν ως ποινή είναι του χρόνου η RBR να σέρνεται.
"Θέλω να σε δω να σέρνεσαι".
Δε μ' ενδιαφέρει τι ποινή θα σου δώσουν, θέλω του χρόνου να ματώσεις. Αυτό είναι το μόνο που ενδιαφέρει τον ανταγωνισμό.
Ο μόνος τρόπος για να ματώσει εγγυημένα είναι να μη διεκδικήσει πρωταθλήματα.

Τι ακριβώς σε εκπλήσσει στον συλλογισμό μου;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#790668 Με εκπλησσει η δυσφορια σου και η εκπληξη σου για το τί πραγματικα θελει ο ανταγωνισμος σε μπιζνα που τζιραρει δις.

Α, εννοεις τι θελω εγω;

Διακριτικοτητα.

Οχι να βγαινουν φορα παρτιδα πιστολια στο Μεμπερς. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#790669 Διακριτικότητα, ναι, μαζί σου, συμφωνώ.
Η απουσία της είναι με διαφορά από τα πιο αντιπαθητικά στοιχεία της RBR.

Ως προς το τι θέλει ο ανταγωνισμός (οι άλλες ομάδες δηλ), μπορεί να κάνω και λάθος, αυτό μου δείχνουν οι δηλώσεις τους όμως. Αλλά δεν έχει και σημασία τι νομίζω εγώ, προχωράμε και θα φανεί :-)
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
JarnoT έγραψε:Ως προς το τι θέλει ο ανταγωνισμός (οι άλλες ομάδες δηλ), μπορεί να κάνω και λάθος, αυτό μου δείχνουν οι δηλώσεις τους όμως. Αλλά δεν έχει και σημασία τι νομίζω εγώ, προχωράμε και θα φανεί :-)

Ποιο ειναι το νοημα της οποιας ποινης σ' οποιο αθλημα;

Να μην το ξανακανει αυτος που την εκανε ουτε κανεις αλλος.

Βλεπεις να ικανοποιειται αυτη η συνθηκη;

Γιατι αυριο να μην παραβιασουν ολοι το μπατζετ καπ;

Δεν εχει καμια σημασια το οφελος απο την υπερβαση. Μπορει να ηταν μισο δευτερο στον γυρο, μπορει 8 χαω τελικης, μπορει 0,1 δεκατο σε καθε στροφη, μπορει......
Σημασια εχει οτι κλεψανε, οτι αυτο που συμφωνησαν ολοι καποιος δεν το τηρησε.

Πρεπει να τιμωρηθει ετσι ωστε να μην ξαναγινει. ΝΑ μην συμφερει
Άβαταρ μέλους
By g8777
#790671 :s_howdy

( Το ξερα οτι η αναφορα στο Μεμπερς θα χτυπουσε ευαισθητες χορδες :shifty: , ολοι οι Ενωσιτες το κουβαλαμε μεσα μας αυτο :s_empathy )
Άβαταρ μέλους
By g8777
Νίκος Παππάς έγραψε:
JarnoT έγραψε:Ως προς το τι θέλει ο ανταγωνισμός (οι άλλες ομάδες δηλ), μπορεί να κάνω και λάθος, αυτό μου δείχνουν οι δηλώσεις τους όμως. Αλλά δεν έχει και σημασία τι νομίζω εγώ, προχωράμε και θα φανεί :-)

Ποιο ειναι το νοημα της οποιας ποινης σ οποιο αθλημα;

Να μην το ξανακανει αυτος που την εκανε ουτε κανεις αλλος.

Βλεπεις να ικανοποιειται αυτη η συνθηκη;

Γιατι αυριο να μην παραβιασουν ολοι το μπατζετ καπ;

Δεν εχει καμια σημασια το οφελος απο την υπερβαση. Μπορει να ηταν μισο δευτερο στον γυρο, μπορει 8 χαω τελικης, μπορει 0,1 δεκατο σεκαθε στροφη, μπορει......
Σημασια εχει οτι κλεψανε, οτι αυτο που συμφωνησαν ολοι καποιο δεν το τηρησε.

Πρεπει να τιμωρηθει ετσι ωστε να μην ξαναγινει

Επετρεψε μου να διαφωνησω, ο σκοπος της ποινης σε ενα πρωταθλημα τετοιου βεληνεκους δεν ειναι τοσο η αποτροπη μελλοντικων αποκλισεων οσο η διαβεβαιωση προς ολα τα εμπλεκομενα μερη (=ομαδες) οτι κανεις δεν ειναι υπερανω του αθληματος, καθοτι μακροπροθεσμα αυτο δινει αξια στο αθλημα.

Βλ πχ Premier League.

Η μαλλον οχι.

Τί γινεται σε αναλογες περιπτωσεις εκει που παιζονται ΣΟΒΑΡΑ ΛΕΦΤΑ :superman: :

Εικόνα

(Link)

NFL hits Cowboys, Redskins hard by docking salary cap space

Ουτε καφεδακια, ουτε ραντεβουδακια. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
g8777 έγραψε::s_howdy

( Το ξερα οτι η αναφορα στο Μεμπερς θα χτυπουσε ευαισθητες χορδες :shifty: , ολοι οι Ενωσιτες το κουβαλαμε μεσα μας αυτο :s_empathy )

:innocent: :s_yes
Άβαταρ μέλους
By ripper
#790718 Όπως έγραψα και παλιότερα, αν δεν έχεις τις ποινές προαποφασισμένες, είσαι είτε καφενείο είτε "μάγειρας".
Είναι προφανές ότι η FIA είναι και από τα δύο.

Τώρα σε μη προαποφασισμένες ποινές αν πούμε ότι μπορούμε να βρούμε κάτι δίκαιο αυτό προφανώς πρέπει να ξεκινάει με τουλάχιστον ισόποση μείωση του μπάτζετ με αυτό που έκλεψες.
Δεν είναι δυνατόν δηλαδή σε αυτή την περίπτωση να μην κόβουν 1.8Μ από το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς από την Red Bull.
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#790843 Max Verstappen boycotts Sky Sports after Ted Kravitz comments about 2021 title win
The reigning double world champion is unhappy at comments Kravitz made in his "Ted's Notebook" show after the U.S. Grand Prix in Austin, when he referred to Lewis Hamilton being "robbed" of the 2021 title.
:s_blush

Καλέ ποιος τα λέει αυτά; Τς τς τς σαδεντρέπονται.

Είπαμε Θεία Δίκη :rtfm:

:s_omg
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#790844 Καλα τους κάνει. Και άργησε μετά τον περσινό εμετο του Merry Christmas

Max Verstappen
Άβαταρ μέλους
By g8777
sparticle έγραψε:Max Verstappen boycotts Sky Sports after Ted Kravitz comments about 2021 title win
The reigning double world champion is unhappy at comments Kravitz made in his "Ted's Notebook" show after the U.S. Grand Prix in Austin, when he referred to Lewis Hamilton being "robbed" of the 2021 title.
:s_blush

Καλέ ποιος τα λέει αυτά; Τς τς τς σαδεντρέπονται.

Είπαμε Θεία Δίκη :rtfm:

:s_omg

Έχουμε χρόνια που το γράφουμε, τί ελπίδα να είχε το παιδάκι μέσα σε αυτό το οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον που ανατράφηκε.

Ούτε ο Ναντο δεν έφτασε σε τέτοια επίπεδα.