Νίκος Παππάς έγραψε:George_Prix έγραψε:markvag έγραψε:sknipper έγραψε:υπάρχει σαφώς ρατσιστική ρίζα από μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Το οποίο όμως πολύ πιο σπάνια και δύσκολα εκφράζεται ανοιχτά. Πχ δε θα πούν ότι απορρίψαμε τον Rishi επειδή είναι ινδικής καταγωγής θα πούνε κάτι άλλο. Αυτό συμβαίνει γιατί το political correctness έχει φτάσει σε ενοχλητικό σημείο, φοβάσαι να μιλήσεις μήπως κάτι εκληφθεί αλλιώς.
Αν αυτό που θέλεις να πεις (όχι εσύ) είναι ρατσιστικό, καλά θα κάνεις να φοβάσαι.
Το θεμα ειναι οτι φοβουνται να μιλησουν και οσοι δεν ειναι ρατσιστες!
Λεω για παραδειγμα "λαθος και αδικο για τις γυναικες να τρεχουν μαζι με τους αντρες στην Φ1" και σε μερικους ακουγεται κλισε "αντριλικι" και φυσικα εγω μισογυνης.
Ειπα σημερα οτι "δε γουσταρω να βλεπω μαυρους και γυναικες στο γκριντ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ" και φανταζομαι βαρεσανε μερικα καμπανακια ρατσισμου στο φορουμ, παροτι ξεκαθαρισα τη θεση μου.
Μην ξεχασω να πω οτι ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ να κανω χειραψια με μαυρο κι επισης οτι εχω πιει καμποσες μπυριτσες με ενα ωραιο τυπακι Αλβανο, που ειναι και ΓΑΜΑΤΟΣ μαστορας μαλιστα. Απλα μερικοι κανουν διαγωνισμο κορρεκτιλας και εχει παει στο αλλο ακρο η κατασταση...
Μα θα δεις γυναικες στο γκριντ μονο αν καταφερουν να κανουν παρομοιους χρονους με τους αλλους γιατι καμια ομαδα δεν θα πληρωνει εναν οδηγο που δεν θα "πηγαινει" το αμαξι της.
Οπως ειδες τον Χαμιλτον.
Στην τελικη υπηρξε μια Μισελ Μουτον που σε εποχες δυσκολες των ραλι τα καταφερε να ειναι στην κορυφη, με δυσκολα αυτοκινητα και ζορικους μεγαλους αγωνες. Αν τα καταφερε τοτε μια γυναικα γιατι οχι σημερα;
Δηλαδη μπορουν να πετανε μαχητικα αλλα δεν μπορουν μονοθεσιο;
Χαιρομαι που συμφωνουμε οτι πρεπει να μπουνε ΑΝ αξιζουν κι οχι νταιβερσιτυ με το στανιο!
Και μαχητικα μπορουνε να πεταξουν και προφανως μπορουν να οδηγησουν και μονοθεσια Φ1. Αλλα σε ενα αθλημα που 500 χιλιοστα του δευτερολεπτου ξεχωριζουν τον κορυφαιο απο τον "κουλο", μιλαμε πλεον για το ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ μπορουν να οδηγησουν. Προσωπικα οπως και στην Φ1, ετσι και στα μαχητικα αεροπλανα, ειμαι πεπεισμενος οτι ποτε μια γυναικα δε θα γινοταν η κορυφαια στον κοσμο.
Ή για να ειμαι πιο ακριβης, επειδη υπαρχει και μια Μισελ Μουτον (που ειναι η εξαιρεση της εξαιρεσης
) ο μεσος ορος των γυναικων, θα ειναι πισω απο το μεσο ορο των ανδρων σε αθληματα που παιζει ρολο ΚΑΙ η σωματικη δυναμη, τα πνευμονια, οι αντοχες και γιατι οχι το πιο αγριο/αλητικο ΝτιΕνΕι που εχουν οι αντρες.

) στα νιατα τους.