Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
Νίκος Παππάς έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Ποιος θα δώσει τόσα λεφτά για ΜΕΚ με ημερομηνία λήξης; Για να σε περνάνε τα ηλεκτρικά αθόρυβα και να γελάνε μαζί σου που παίζεις με το μοχλό των ταχυτήτων, λυσσομανώντας να τα φτάσεις, μέσα στη φασαρία και το καυσαέριο;

:hmmm:

Με το 100%! :s_thumbsup

Να πεις θα τα δωσεις για μια 911, μια Ferrari, Lambo, Pagani, κλπ ( καλα οχι 95Κ πολλα περισσοτερα ) να το καταλαβω

Scotch McScotch αλλο ενα μοντέλο στην θαλασσα των θερμικών που στα φανάρια λυσσάνε βρυχουνται ανακατεύουν ταχύτητες ενω εσυ τα αφηνεις πισω σαν φιατακια με κόστος 0.02σεντς

Εσύ; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:Ποιος θα δώσει τόσα λεφτά για ΜΕΚ με ημερομηνία λήξης; Για να σε περνάνε τα ηλεκτρικά αθόρυβα και να γελάνε μαζί σου που παίζεις με το μοχλό των ταχυτήτων, λυσσομανώντας να τα φτάσεις, μέσα στη φασαρία και το καυσαέριο;

Πρέπει να κάνεις αναμνηστική δόση εμβόλιο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
dimviii έγραψε:

Πρέπει να κάνεις αναμνηστική δόση εμβόλιο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Καλά καλά. Δες εδώ τις παρενέργειες όμως

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#790319 Τι να δω,κλασσικό πρόβλημα συχνοουριας.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#790320 Ποια είναι η ημερομηνία λήξης??? Πιστεύετε πραγματικά ότι θα απαγορευτούν όσο ζούμε???.
Ότι δεν πρέπει να αγοράζονται οχηματα καινούρια είναι γεγονός γιατί όρια, ίντερνετ, κλπ περιορίζουν τους προορισμούς.
Για διακοπές νοικιάζεις αυτό που θέλεις και όλα καλά.
Προσωπικά με επιλογές οικογενειακές που υπάρχουν εδώ και 10 χρόνια δεν βλεπω να αλλάζω οχηματα. Με καλύπτουν για την πόλη για την πίστα, για εκδρομή , για βραδινή ευχαρίστηση σε άδεια πόλη.

.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#790326 Α γι αυτό όποτε πετυχαίνω τεσλα εν κινήσει βλέπω τον οδηγό να χαζογελάει συνέχεια. Λoγικά θα είχε τσαγιάσει κανά Μ ή AMG λίγο πιο πριν στην Τσιμισκή.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#790327 Μ' αυτό το αμάξι, μέχρι και για κατούρημα που σταματάς, χαζογελάς.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#790331 Η αλήθεια είναι ότι προσφέρει πολύ γέλιο σε πωλητές, σε φαναρτζήδες , σε μέλη forum. Σκορπίζει γέλιο το tesla. Ελπίζω βέβαια να σκορπίζει μόνο αυτό.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#790333 Όλοι είναι ικανοποιημένοι και γελαστοί λοιπόν. Πού το κακό;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#790338 Το κακό πού είναι. Λοιπόν.

Τριήμερο έρχεται, θα βγούνε οι λεχτρικιτες παγανια (για να κάνουν τα 0-100 σε τρία εκατοστά του δευτερολέπτου και να κάψουν 4 λεπτά του ευρώ ).
Καλά ως εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι θέλουμε και εμείς να ψήσουμε κάνα τοστάκι στην τοστιέρα ή να μαγειρέψουμε κάνα ψτο :eat: οπότε ένα από τα δύο πρέπει να γίνει. :hmmm:

Ξέρω, ξέρω.

Να πάρω ψησταριά υγραερίου. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Chris

Ποιος θα τα δώσει; Όποιος είναι petrolhead. Καθρεφτακι
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#790343 Disclaimer προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Το εν λόγω σχόλιο προφανώς και δεν ήταν δικό μου. Ήμουν και θα είμαι petrolhead (πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά) και λάτρης του manual κιβωτίου ταχυτήτων.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#790344 Δεν καταλαβαίνω πού βρίσκεται η διαφωνία σας
Ο καθένας ας αγοράσει ότι θέλει, σε τελική αγοράσει και ηλεκτρικό και m2.

:s_dunno
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
g8777 έγραψε:σε τελική αγοράσει και ηλεκτρικό και m2.

Best of both worlds -->
Εικόνα

:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#790363 ^
Θέε μου πόσο wokeness ξοδεύεις σε ένα τζιφ :inlove:

Έχουμε δυναμική μπουρναζιώτικη είσοδο

και κάτι με λίγη ουσία παραπάνω

νομιζω οτι θα έπρεπε να γράψει λίγο παρακάτω αλλά με άρεσε έτσι κ αλλιώς :s_dunno