Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#786283 * Χαμηλές πτήσεις σ' αυτόν τον αγώνα. Ωστόσο υπήρξαν και χειρότερα μες στη σεζόν, Ίμολα και Σίλβερστοουν.
* 1η φετινή νίκη για STK και την Alfa του.
* Παραμένουν χωρίς νίκη 3 εκ των διεκδικητών των πρωταθλημάτων. Τελειώνουν οι αγώνες, άιντε!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#786284 Ας οψεται η παπαργια με τα καυσιμα , αλλιως θα σας ελεγα. Για μενα ειμαι ο ηθικος νικητης.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#786285 Κακό ΣΚ και στο διαγωνισμό και στην πραγματικότητα (για την Αλπινάρα)...

Κόρτο φρόντισε να έχεις ρίξει ρυθμό για το δώσεις στη φοράδι :x :x :x
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Ας οψεται η παπαργια με τα καυσιμα , αλλιως θα σας ελεγα. Για μενα ειμαι ο ηθικος νικητης.

Κι ο Ναντο απο οσους ποντους γραφουν τα βιβλια, υπολογιζει +60 στη δικια του την ηθικη σουμα :shifty:

Alonso says he's 'minus 60 points' in the championship after double DNF for Alpine in Singapore

https://www.formula1.com/en/latest/arti ... AXkUq.html
Άβαταρ μέλους
By cmarin
JarnoT έγραψε:* Παραμένουν χωρίς νίκη 3 εκ των διεκδικητών των πρωταθλημάτων. Τελειώνουν οι αγώνες, άιντε!

Αυτό είναι ευθεία σπόντα για την ομαδάρα μας...Είναι που παίζουμε τους κόκκινους για νίκη συνέχεια. Η καρδιά υπερισχύει της λογικής.
Το κατενάτσιο καλά κρατάει, πήραμε και τους περισσότερους βαθμούς ως ομάδα!

don't panic
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
George_Prix έγραψε:Κι ο Ναντο απο οσους ποντους γραφουν τα βιβλια, υπολογιζει +60 στη δικια του την ηθικη σουμα :shifty:
Alonso says he's 'minus 60 points' in the championship after double DNF for Alpine in Singapore

Ναι, αν όλα πήγαιναν πρίμα, να υπολογίσει και των αλλονών τις μη αναποδιές, να δούμε τι βγαίνει στο τέλος.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#787694 GP JAPAN - RESULTS

Q
Εικόνα

FL
zero :s_no

RACE
Εικόνα

STANDINGS
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#787698 * 3η νίκη για τον Corto Maltese, ο οποίος ισοφαρίζει τις 3 του g8777 και του JarnoT. Με αυτήν επανέρχεται στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος βαθμών, ανατρέπει την κορυφή στο Οδηγών και συντηρεί τη Haas στην 1η θέση.
* 2η pole για τον Νίκο Παππά, ενώ άλλος ένας ..αδιεκδίκητος ταχύτερος γύρος.

Μετά τους αγώνες Usa και Mexico, και πριν τους 2 τελευταίους back-to-back, θα αναρτηθούν και οι τρέχουσες "πραγματικές" κατατάξεις που προκύπτουν μετά την αφαίρεση του 1 χειρότερου αποτελέσματος.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#787701 Η ποινή στον Λεκλέρ μας έδωσε τη νίκη, αν είχε περάσει και ο άμπαλος ο Λούης τον Οκόν θα ήταν θρίαμβος.

Διαστημόπλοιο φέτος η Haas.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
diplomat έγραψε:Ήλπιζα να χτύπαγα FL, τόσο μακριά ήμουν;

Ήσουν ο μόνος που τόλμησε βρόχινο FL, αλλά περίπου 6,4sec μακριά από τον χρόνο, οπότε 5,4 από τους ελάχιστους βαθμούς από FL.
Θα ήθελα κάποτε να μετράει και μια πρόβλεψη πιο πικάντικη, πχ η δική μου ότι ο Sainz δε θα τερματίσει τον αγώνα :iconcool: Αλλά θα ήταν χαοτικό μετά.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
Corto Maltese έγραψε:αν είχε περάσει και ο άμπαλος ο Λούης τον Οκόν θα ήταν θρίαμβος.

Αν είχε περάσει και η Γριά τον Vettel, θα σας είχαμε καβαλήσει ο STK κι εγώ.
Ο Ocon δε θα έχανε μέχρι να ..τελειώσει η βροχή :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By cmarin
Corto Maltese έγραψε:Η ποινή στον Λεκλέρ μας έδωσε τη νίκη, αν είχε περάσει και ο άμπαλος ο Λούης τον Οκόν θα ήταν θρίαμβος.

Διαστημόπλοιο φέτος η Haas.

Αν είχε περάσει ο LW και χωρίς ποινή θα είχαμε άνετα νίκη....
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#790234 GP USA - RESULTS

Q
Εικόνα

FL
Εικόνα

RACE
Εικόνα

STANDINGS
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#790235 * 3η νίκη για ripper, 3η pole για mikeerfol, 2ο FL για STK.
* Και 3 αγώνες για τη λήξη. Μάχες και ανατροπές σε όλα τα πρωταθλήματα. Μετά το Μεξικό και εν όψει των 2 τελευταίων GP θα ανέβουν και οι "πραγματικές" βαθμολογίες αφαιρώντας τη χειρότερη επίδοση εκάστου.