Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By mirage
Dimsabas έγραψε:ΔΟΚΙΜΗ
Απίστευτα ολοκληρωμένο, είναι απλώς το καλύτερο αυτοκίνητο που έχουμε δοκιμάσει: 350 ίπποι στους τέσσερις τροχούς σε ένα εξαιρετικά καλοφτιαγμένο και προσεγμένο μοντέλο. Το Volvo V60 T6 Recharge θα έπρεπε να βρίσκεται στην κορυφή των εταιρικών πωλήσεων plyg-in hybrid!

https://cartalk.gr/volvo-v60-t6-awd-recharge/
519 λίτρα είναι ο χώρος αποσκευών.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#790128 H Volvo στην Ελλαδα βαζει 471, λάθος, εσύ γράφεις 481, παλι λάθος και η Volvo παντου δινει 519. (Πχ τυχαίο παράδειγμα
https://www.volvocars.com/fr-ch/cars/v60-hybrid/).
Το ωραιο ειναι βεβαια πως ούτε το λάθος δεν το αντέγραψες σωστα και σου φάνηκε και μικρός.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#790130 Δε λέω ότι είναι μικρός ο χώρος αποσκευών, λέω ότι είναι μπόλικος. Όσο για το ότι δεν πρέπει να αντιγράφω τα στοιχεία που δίνει η επίσημη αντιπροσωπεία, πρώτη φορά το ακούω. Δε θα μπαίνω σε όλους τους ευρωπαϊκούς configurators να συγκρίνω τεχνικά χαρακτηριστικά, να με συμπαθάς κιόλας. Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mirage
#790132 Τώρα που το έμαθες διορθωσε το.
Ο μόνος που δεν εντυπωσιάζει είναι ο χώρος αποσκευών στα 481 λίτρα αλλά απογειώνεται αν μαζέψετε την εταζέρα. Αν θέλετε να γκρινιάξετε για κάτι, αυτό ας είναι η έλλειψη ρεζέρβας, όλο και πιο κοινός τόπος τελευταία.]

Με δικά σου λόγια οχι δικά μου. Η πλάκα δε ειναι πως ακόμα και το "επίσημο" νούμερο το έχεις αντιγράψει λάθος.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#790134 Γιατί; Για να μπει μετά αυτός που ψήνεται να το αγοράσει και να δει άλλο νούμερο στο ελληνικό site και να με θεωρεί λάθος;
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#790146 Θα στείλω ένα μέιλ στην PR με την απορία μου για το τι ισχύει. Αν το διορθώσουν στο ελληνικό σάιτ, τότε το διορθώνω κι εγώ.

Σε άλλα νέα:

Ακόμα πιο LEGO εμφάνιση για τη νέα Μ2 χάρη στα εργοστασιακά αξεσουάρ!

https://cartalk.gr/performance-aksesoua ... -pio-lego/
Άβαταρ μέλους
By mirage
Dimsabas έγραψε:Γιατί; Για να μπει μετά αυτός που ψήνεται να το αγοράσει και να δει άλλο νούμερο στο ελληνικό site και να με θεωρεί λάθος;
LOL
Άβαταρ μέλους
By Zeus
Dimsabas έγραψε:Γιατί; Για να μπει μετά αυτός που ψήνεται να το αγοράσει και να δει άλλο νούμερο στο ελληνικό site και να με θεωρεί λάθος;

Ετσι κι αλλιως επειδη τα λιτρα που ανακοινωνει ο καθενας τελικα δεν ειναι αμεσα συγκρισιμα, οι πιο σοβαροι youtubers πλεον ειτε μετρανε διαστασεις ειτε ποσες βαλιτσες ιδιου μεγεθους χωρανε. Αν πραγματικα δεν θες να εισαι παπαγαλος, μπορεις να ακολουθησεις μια απο τις παραπανω πρακτικες, που τελικα θα ειναι και πιο χρησιμες για τον αγοραστη! :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#790181 Μα βάζω μέσα και φωτογραφίζω την κόρη μου για να υπάρχει σύγκριση. Μεγαλώνει βέβαια η άτιμη και σε λίγο δε θα βολεύει.

Αλλά ο όρος παπαγάλος χτυπάει υποτιμητικά για κάποιον που απλώς δημοσιεύει τα επίσημα στοιχεία της εισαγωγικής. Μήπως να κάνω και δυναμομέτρηση και crash test;
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#790186 Οπως ξερεις ειναι συνηθες να γινονται μετρησεις επιδοσεων. Αν καποιος αντιγραφει τα νουμερα του κατασκευαστη ειναι παλι φαουλ. Επισης τα crash test δεν ειναι των εταιριων αλλα ανεξαρτητου φορεα.

Γενικα η φαση με τα περιοδικα/site ειναι αντιγραφη των press kit...εξου και παπαγαλοι. Το θεμα ειναι να παρουσιαζεις κατι παραπανω. Η κορη σου ειναι φαση χαβαλες (μια χαρα I get it), αλλα αν θες να εισαι ακριβης στο θεμα χωρων και να βοηθησεις τον αναγνωστη/αγοραστη, δινε διαστασεις (ενα μετρο ειναι, δεν ειναι δα κανενας ακριβος εξοπλισμος οπως αυτος που απαιτειται για μετρησεις επιδοσεων-αν και draggy 150 ευρω κοστιζει) ή 5-6 ιδιες βαλιτσες (λιγα θα χωρανε παραπανω) ή κουτες οπως κανει ο Bjorn, απλως γιατι τα νουμερα των κατασκευαστων δεν ειναι αμεσα συγκρισιμα, και τελικα βλεπεις και ποσο ευχρηστος τελικα ειναι ο χωρος αποσκευων. Και δεν μπλεκεις με περιπτωσεις βολβο που ενω τα παρουσιαζει αναλυτικα (δες παρακατω), τελικα καθε εισαγωγικη τα μπερδευει χειροτερα...

V60 T8 MY22
Largest Luggage volume - First (Largest volume, Load height limited by the head lining, Front limited by vertical plane tangential to the rear side of the front seatback) (V214-1) Total (including V209) 1441 l

Largest Luggage volume - Second (Second seat up, Load height limited by the headlining, Front limited by vertical plane tangential to the rear side of the second seatback) (V214-2) Total (including V209) 658 l

Open Luggage Compartment - First (Second seat folded, Load height limited to upper edge of the front seatback or lower edge of the rear window) (V211-1) Total (including V209) 898 l

Open Luggage Compartment - Second (Second seat up, Load height limited to the upper edge of the second seatback or second window) (V211-2)Total (including V209) 529 l

Separate Storage Areas in Luggage Compartment (Closed storage areas located around the luggage compartments, behind wheel arches, under the floor, or any other area) (V209) - without rep kit and recess B420T3, B420T6, B420T2, B420T 57 l / 47 l

Separate Storage Areas in Luggage Compartment (Closed storage areas located around the luggage compartments, behind wheel arches, under the floor, or any other area) (V209) - rep kit B420T3, B420T6, B420T2, B420T 26 l / 23 l

Separate Storage Areas in Luggage Compartment (Closed storage areas located around the luggage compartments, behind wheel arches, under the floor, or any other area) (V209) - spare wheel B4204T46, B4204T45, B4204T34, B4204T48, B4204T35, B4204T28, B4204T39 6 l / 9 l
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#790202 Αν έχεις διαβάσει έστω μία δοκιμή, θα δεις ότι ξεχωρίζω από τον σωρό και τα χώνω σε όλους. Δε νιώθω διόλου παπαγάλος (προφανώς ΔΕΝ αναφέρομαι στα νέα που είναι Δελτία Τύπου κι είναι απλή αντιγραφή) αλλά συμφωνώ ότι οι πολλοί γράφουν μόνο τα θετικά. Από εκεί και πέρα, ένα μεγάλο μέσο μπορεί να κάνει τις δικές του μετρήσεις (επιδόσεων ή θορύβου ή πιο εξειδικευμένα πράγματα). Στη δική μου περίπτωση, η αναγραφή των επίσημων στοιχείων είναι επαρκής για τα δικά μου δεδομένα και δεν υπάρχει ευχέρεια για κάτι παραπάνω.
Αυτό με το μέτρο θα μπορούσε να βοηθήσει, αλλά από τη στιγμή που όλες οι εταιρίες ανακοινώνουν τέτοια νούμερα, δε νομίζω ότι έχει ιδιαίτερο νόημα. Η μικρή μου δείχνει το βάθος του χώρου αποσκευών, αν και σε κάνα χρόνο θα έχει μεγαλώσει πολύ, οπότε ναι, έχεις δίκιο, πιο πολύ χαβαλέ είναι η φάση. Εκεί ίσως ψαχτώ για τη διάδοχη κατάσταση.

Στην επικαιρότητα:
H Audi μπαίνει στην F1 μαζί με τη Sauber.

https://cartalk.gr/audi-epilegei-sauber ... ia-tin-f1/
Άβαταρ μέλους
By drdino
Dimsabas έγραψε:Μα βάζω μέσα και φωτογραφίζω την κόρη μου για να υπάρχει σύγκριση. Μεγαλώνει βέβαια η άτιμη και σε λίγο δε θα βολεύει.

Αλλά ο όρος παπαγάλος χτυπάει υποτιμητικά για κάποιον που απλώς δημοσιεύει τα επίσημα στοιχεία της εισαγωγικής. Μήπως να κάνω και δυναμομέτρηση και crash test;
Α ρε, 13 χρόνια μπροστά ήμουν με τον mirage όταν τα κάναμε αυτά στο περιοδικό
Εικόνα

Γενικά έχεις μια τάση να γίνεσαι φουλ αμυντικός όταν γίνονται σχόλια βελτίωσης, κάτι που δεν συνάδει με την ύπαρξη του συγκεκριμένου θέματος που προσφέρει συζήτηση με ένα μέρος των αναγνωστών σου.