Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
nikos έγραψε:
JarnoT έγραψε:Κανείς εδώ με Cosmote Neo? Ποιο είναι το catch?
Μου λήγει το ταπεινό καρτοσυμβόλαιο και σκέφτομαι με +4 ευρώ, στα 19 σύνολο, να περάσω στο digital Neo, με 10gb ανά μήνα και 500' προς όλους.
Είναι υπέρ-υπέρ-διπλάσια απ' όσα χρειάζομαι και όσα καταναλώνω τώρα, αλλά ζορίζομαι να ανανεώσω με χαμηλές παροχές για άλλα 2 χρόνια.
Whats up και καθαρίζεις με ένα 12 το μηνα

Θες 13,5€ για απεριοριστα τηλεφωνα, 1,5gb και 500sms. Με ηλεκτρονικη πληρωμη παιρνεις αλλα 500 mb για 5 μερες.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimsabas έγραψε:Αστείες παροχές. Με 15,25 έχω απεριόριστα σταθερά-κινητά, 6.000 sms και 12 Gb. Vodafone.

Μου ειναι απολυτως αχρηστα ολα αυτα. Πανω απο 100 λεπτα ομιλια δεν ξοδευω , SMS να στελνω 2 τον μηνα και πολλα λεω. Ολη μερα στο wi-fi τα δεδομενα δεν τελειωνουν. Αυτη τη στιγμη εχω περιπου 5,5gb καβαντζα και 1500+ λεπτα ομιλιας.
Λογω του cosmote one που δινει 1.000 τον μηνα σε 4 κινητα της οικογενειας και 1 σταθερο.

Βασικα το δικο μου πακετο δινει λιγοτερα απο τα παραπανω αλλα κοστιζει 9€. Ουτε αυτα χαλαω. Μονο στις διακοπες αλλα τοτε παιζουν κατι προσφορες για απεριοριστο ιντερνετ με 9€, οποτε μια χαρα ειμαι κι απο αυτο.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#790041 Οι 9 στους 10 που ξερω, εχουν δωρεαν τηλεφωνα και ΣΜΣ πολυ περισσοτερα απο οσα χρειαζονται καθε μηνα.

Ολο το παιχνιδι παιδες, παιζεται πλεον στα γκιγκαμπαι :s_wink
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#790048 Ολα απεριόριστα εγώ και η σύζυγος. 55 Vodafone. Να τα βράσω όμως. 4g απλά αστείο. Σύνταγμα μετρηση 20 down 30 up.
Διακοπές Κέρκυρα δεν άνοιγε το speedtest καν. Συμβόλαιο μέχρι 2024..H cosmote τα ίδια μου τα δίνει με 74.

Max Verstappen
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#790050 Οι περισσότεροι που ξέρω, απλώς ξοδεύουν εκεί λίγο πιο πάνω από 10€, άλλος 12€, άλλος 14€. Όλοι με κάρτα βέβαια, τα συμβόλαια παραμένουν ληστρικά. Εγώ είμαι από τους τυχερούς που το πληρώνει άλλος το μάρμαρο και δεν ασχολούμαι.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Geo f1 έγραψε:Ολα απεριόριστα εγώ και η σύζυγος. 55 Vodafone. Να τα βράσω όμως. 4g απλά αστείο. Σύνταγμα μετρηση 20 down 30 up.
Διακοπές Κέρκυρα δεν άνοιγε το speedtest καν. Συμβόλαιο μέχρι 2024..H cosmote τα ίδια μου τα δίνει με 74.

Max Verstappen

Ε οχι και 4G ρε Γκεακο. Gigaibit στο σπιτι και ματρακας στο κινητο;
5G με 900κατι στο κεντρο της Καλαματας, 450κατι στην παραλια σερφαροντας και 40 στο σπιτι που ειναι μακρια η κεραια
Άβαταρ μέλους
By markvag
#790053 Έχω κάνει δοκιμές και στις 3 εταιρείες εδώ πάνω, η Vodafone έχει καλό σήμα (όσο και η cosmote), αλλά ταχύτητες μισές παντού. Οπότε, όσο κι αν θέλαμε, παραμείναμε cosmote. Μιλάω για τη δουλειά και μιλάω τόσο μέσα στη Δράμα, όσο και στα κατσάβραχα, πάνω στο Φαλακρό όρος σε διάφορα σημεία. Για τη Wind ούτε το συζητάω, το σήμα της είναι τραγικό, τουλάχιστον στην περιοχή μας.

Στο σπίτι μου εντωμεταξύ πιάνω 5G (ας είναι καλά τα απεριόριστα δεδομένα στην εταιρική σύνδεση) και κάθε φορά που βλέπω download 500+ (έχω πιάσει μέχρι και 680mbps) ένα δάκρυ κυλάει από τη συγκίνηση... :lol: :inlove:

ΥΓ: 900mbps, μας έφαγαν οι Καταυλακιώτες! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#790054 Ειπαν θα ξαναπαρουν για καλυτερη προσφορα. Ειδαν οτι εκανα και 1gbps στο σταθερο και θα εκτιμηθει.
Παπαρια. Η βοντα θελει 150 για σπασιμο συμβολαιου.

Θα το αφησω προς ωρας

Ε οχι και 4G ρε Γκεακο. Gigaibit στο σπιτι και ματρακας στο κινητο;
5G με 900κατι στο κεντρο της Καλαματας, 450κατι στην παραλια σερφαροντας και 40 στο σπιτι που ειναι μακρια η κεραια

χαχαχααχ εχω κινητο μεχρι 4 ωρε..
Δεν πειραζει. Δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
Νίκος Παππάς έγραψε:
nikos έγραψε:
Μου λήγει το ταπεινό καρτοσυμβόλαιο και σκέφτομαι με +4 ευρώ, στα 19 σύνολο, να περάσω στο digital Neo, με 10gb ανά μήνα και 500' προς όλους.
Είναι υπέρ-υπέρ-διπλάσια απ' όσα χρειάζομαι και όσα καταναλώνω τώρα, αλλά ζορίζομαι να ανανεώσω με χαμηλές παροχές για άλλα 2 χρόνια.

Θες 13,5€ για απεριοριστα τηλεφωνα, 1,5gb και 500sms. Με ηλεκτρονικη πληρωμη παιρνεις αλλα 500 mb για 5 μερες.

Χμ, οκ, παραπάνω δε χρειάστηκα ποτέ. Νόμιζα είχε "πεθάνει" η σκέτη cosmokarta.
Για να δω αν μπορώ να το κάνω εκ νέου καρτοκινητο.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
JarnoT έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:
nikos έγραψε:

Χμ, οκ, παραπάνω δε χρειάστηκα ποτέ. Νόμιζα είχε "πεθάνει" η σκέτη cosmokarta.
Για να δω αν μπορώ να το κάνω εκ νέου καρτοκινητο.

Απλα εκανα λαθος, για 15 μερες παιρνεις τα 500mb

Θα σου πουν οτι θα μεινει ανενεργο το τηλεφωνο για 2 μερες για την μεταβαση. Παραμυθια.
Στα πεθερικα που τους τα εκανα καρτοκινητα προπερσι, μιση ωρα δεν εβρισκαν δικτυο
Άβαταρ μέλους
By nikos
Dimsabas έγραψε:Αστείες παροχές. Με 15,25 έχω απεριόριστα σταθερά-κινητά, 6.000 sms και 12 Gb. Vodafone.
Αστείες η όχι το θέμα είναι τι χρειάζεσαι. Με 20 ευρώ άλλος μπορεί να σου δίνει περισσότερα. Αν δε τα χρησιμοποιείς πληρώνεις έξτρα τη πλεονεξία σου. Δε πάει σε σένα αυτό αλλά γενικά μιλάω
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
Νίκος Παππάς έγραψε:Θα σου πουν οτι θα μεινει ανενεργο το τηλεφωνο για 2 μερες για την μεταβαση. Παραμυθια.
Στα πεθερικα που τους τα εκανα καρτοκινητα προπερσι, μιση ωρα δεν εβρισκαν δικτυο

Χα, τελικά, έπαιξε ανατροπή.
Αφότου έκανα τηλεφωνική αίτηση για ακύρωση καρτοσυμβολαίου και μετατροπή σε κάρτα, μετά από δύο ώρες έσκασε η προσφορά των απεριόριστων calls και 6γβ data και 59σμσ περίπου στην τιμή που είχα το φτηνό πακέτο.
Τα συμφωνήσαμε και γεια σας :-)

Μ' αρέσει που για να σε κρατήσουν ή για να αναβαθμίσουν παίρνει 5'. Αν είναι για υποβάθμιση ή ακύρωση θέλει "μερικές μέρες".
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Geo f1 έγραψε:Ολα απεριόριστα εγώ και η σύζυγος. 55 Vodafone. Να τα βράσω όμως. 4g απλά αστείο. Σύνταγμα μετρηση 20 down 30 up.

Max Verstappen
Cosmote 5G, Πυλαία Θεσσαλονίκης Εικόνα