George_Prix έγραψε:Οχι μονο γλυψιμο. Και μια πιπα δωρο του εκανε ο Λαντο του αφεντικου
George_Prix έγραψε:Οχι μονο γλυψιμο. Και μια πιπα δωρο του εκανε ο Λαντο του αφεντικου
Yugo_para_siempre έγραψε:Αν του το είχε κάνει ο Λούης ή ο Φέττελ ή ακόμα και ο Λεκλέρκ (δεν έχει νομίζω κάτι προσωπικό του, αλλά είναι οδηγός της Φοράδας) θα είχε ρίξει ό,τι καντήλι υπάρχει, στο team radio, στις δηλώσεις μετά...
Τώρα, τίμιος παμπόνηρος μύστης άρχισε τα ευγενικά...

Yugo_para_siempre έγραψε:George_Prix έγραψε:Οχι μονο γλυψιμο. Και μια πιπα δωρο του εκανε ο Λαντο του αφεντικου
Yugo_para_siempre έγραψε:Αν του το είχε κάνει ο Λούης ή ο Φέττελ ή ακόμα και ο Λεκλέρκ (δεν έχει νομίζω κάτι προσωπικό του, αλλά είναι οδηγός της Φοράδας) θα είχε ρίξει ό,τι καντήλι υπάρχει, στο team radio, στις δηλώσεις μετά...
g8777 έγραψε:Η αληθεια ειναι οτι εχει παρεξηγηθει η ενταση του Ναντο πανω στον αγωνα και το παθος του για ε-π-ι-π-ε-λ-ο-υ-ς![]()
ενα ανταγωνιστικο μονοθεσιο , το πρωτο μετα την εποχη του dial up Internet.
Geo f1 έγραψε:Yugo_para_siempre έγραψε:Αν του το είχε κάνει ο Λούης ή ο Φέττελ ή ακόμα και ο Λεκλέρκ (δεν έχει νομίζω κάτι προσωπικό του, αλλά είναι οδηγός της Φοράδας) θα είχε ρίξει ό,τι καντήλι υπάρχει, στο team radio, στις δηλώσεις μετά...
Απο που πηγαζει αυτη η βεβαιοτητα? Ποτε εχει ριξει καντηλια ο Ναντο? Καντηλια ξανα λεω. Οχι καυστικα team radio.
Εγω τον Φεττελ θυμαμαι να βριζει οποιον οδηγο δεν του ανοιγε με μπλε σημαια (Μεξικο 16 νομιζω) καθως και ενα ωραιοτατο καντηλι στον μακαριτη τον Τσαρλι.
Θυμαμαι λαθος?
Loser: Daniel Ricciardo
Daniel Ricciardo was at a loss to explain why he was so far off the pace in Sunday’s race, the Australian crossing the line 16th – over 36 seconds adrift of McLaren team mate Lando Norris in a race where there were two Safety Cars to neutralise the field.
The Australian has now scored just once in the last six Grands Prix, leaving him on 29 points, 80 adrift of Norris in the drivers’ championship.
The FIA has the right to black and orange flag a car during the race if they consider it unsafe and, on this occasion, they assessed the car and decided not to action the flag. Moreover, after the race, the FIA technical delegate considered the car legal.
The team also believes due to the protest being lodged 24 minutes past the specified deadline, it should not have been accepted and therefore the penalty should be considered as invalid.
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]