Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:Δε νομιζω οτι αισθανεται καποιος ασφαλης μεσα σε αυτο το καρυδοτσουφλο. Αλλα για την τιμη του, την ελαχιστη καταναλωση του και την ευκολια κινησης/παρκαρισματος, ειναι μια καλη επιλογη για την πολη.

Και χωρις να σημαινει οτι θα εμπαινα ποτε σε τουτο, το θεωρω γλυκουλι :inlove:

Eιναι 2,41 μετρα μηκος, 9 ολοκληρα εκατοστα μικροτερο απο το πρωτο smart! Το οποιο ειχε ειδικο κλωβο, ανεσεις, abs , esp, κλπ και ειναι και 12 εκατοστα στενοτερο!

Εγω κι ο g8777 δεν χωραμε μαζι σε ενα! θα ΓΚΝΤΑΝ οι ωμοι μας. :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#789836 Εγω παντως θα σε εβαζα μαζι με τον Γιωργη μεσα για να πεταχτειιτε μεχρι το περιπτερο να μου φερετε Καρελια Κασετινα τοΧρυσο.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Καρελια Κασετινα τοΧρυσο.

Σωστος ο παικτης!

ΤΟ ΜΟΝΟ γλυκισμα που καταφερε για 1-2 χρονια να με απομακρυνει απο τον καμπόι (ετσι τον ελεγε ο μακαριτης ο παππους μου ο Γιωργης :inlove: ) και τα αλογα του. Αλλα κατι ριχνουν μεσα ( :shifty: ) τα Αμερικανακια και με ξανακερδισαν για πελατη :s_cool

ΥΓ. Χρυση κασετινα την ελεγα και ξερανε οι ειδικοι τι να μου δωσουν :s_wink
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Εγω παντως θα σε εβαζα μαζι με τον Γιωργη

Εσενα να δω ποτε θα σε κανω καμια βολτα με το αμαξι, να σιαξεις και να γινεις ανθρωπος :x
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#789843 Ωρέ τραγωδίες παρπαδέλια... χόλπορν κίτρινο + ρίζλα γαλάζιο + σουάν ούλτρα σλιμ = :s_inlove
Άβαταρ μέλους
By Scotch
g8777 έγραψε:Θα το αγοραζες αν εβγαινε σε μεκιά (σηκ') ;

Patent pending :shifty:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
diplomat έγραψε:Ωρέ τραγωδίες παρπαδέλια... χόλπορν κίτρινο + ρίζλα γαλάζιο + σουάν ούλτρα σλιμ = :s_inlove
Για το κίτρινο, θες ένα εβδομαδιαίο μπάνιο να στρώσεις;

Για τα υπόλοιπα μετά το μπάνιο

Άκου κίτρινο... Είτε χαρτόνι είτε αυτό, μια η άλλη.
Άβαταρ μέλους
By otso
diplomat έγραψε:Ωρέ τραγωδίες παρπαδέλια... χόλπορν κίτρινο + ρίζλα γαλάζιο + σουάν ούλτρα σλιμ = :s_inlove

καπνο παραγωγου απ ταγρινιο το λαθραιο ριζλα πρασινο φιλτρο 80αρι σφιχτο πολυ το τσιγαρο να σβηνει και να χρειαζεται 10 αναπτηριες
Άβαταρ μέλους
By Chris
#789926 Καρελια αρωματικος οτι καλυτερο. Πολυ χαλαρα στριμμενο να φουντωνει. Με επιασαν τα αυτοκολλητα νικοτινης ομως και το κοψα το σπορ
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#790012 Εικόνα
Xpeng g7

Συμπαθητικό απέξω αλλά όταν έκατσα μέσα τα καθίσματα πίσω δε με έπεισαν , το κεφάλι οριακά χωράει με την ηλιοροφή , ίδιο πρόβλημα με το τεσλα που είχα δοκιμάσει . Δε μπορώ να φανταστώ να εμφανίσω τέτοιο αμαξι στα παιδιά και να τους βάλω να πάρουν για πάνω από μια ώρα (ο ένας με έχει περάσει σε ύψος και συνεχίζει )
Ο χωρος αποσκευών δεύτερο άκυρο όχι από μέγεθος τόσο αλλά το άνοιγμα είναι μικρό .
Ο πωλητής μου είπε ότι σε λίγους μήνες θα έρθει και το g9 που είναι σε SUV μορφή
Άβαταρ μέλους
By edmond
#790055 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ XPENG G7778 Γ@ΜΩ ΤΗΜΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ??

Σε τι κόζμο μεγαλώνουμε τα παιδιά μας; :s_hang
Άβαταρ μέλους
By Serf
KiloMeater έγραψε:Εικόνα
Xpeng g7

Συμπαθητικό απέξω αλλά όταν έκατσα μέσα τα καθίσματα πίσω δε με έπεισαν , το κεφάλι οριακά χωράει με την ηλιοροφή , ίδιο πρόβλημα με το τεσλα που είχα δοκιμάσει . Δε μπορώ να φανταστώ να εμφανίσω τέτοιο αμαξι στα παιδιά και να τους βάλω να πάρουν για πάνω από μια ώρα (ο ένας με έχει περάσει σε ύψος και συνεχίζει )
Ο χωρος αποσκευών δεύτερο άκυρο όχι από μέγεθος τόσο αλλά το άνοιγμα είναι μικρό .
Ο πωλητής μου είπε ότι σε λίγους μήνες θα έρθει και το g9 που είναι σε SUV μορφή

Τι ύψος έχεις και οριακά χωράει το κεφάλι σου σε Tesla;;; Μήπως είμαι μινιόν έκδοση του 1,95 και δε βρίσκω :)
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#790071 Για το 3 λέω που είναι συγκρίσιμο , στο Υ δεν έχω μπει
Το 3 πίσω από χώρους είναι αστείο , μέχρι 1.60 /50kgr άντε να αντέχεται