Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
Νίκος Παππάς έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Μια χαρά, αρκεί να μην έχει ζέστη. Στο ελληνικό καλοκαίρι, δεν θα την παλέψεις χωρίς A/C και με τα δικά του παράθυρα.

Αρκει να μην τρακαρεις, αρκει να μην βγεις στην Βεικου βραδυ, δεν λεω για Κηφισιας εκει θα ειναι επικινδυνο πραγματικα :lol: Εργαλειο αρκει να μην κανει ζεστη τους 5 μηνες του καλοκαιριου, να μην κανεις αποστασεις πανω απο 15 λεπτα γιατι ποναει το κωλαρακι το καθισμα :svivhaha:
Εργαλειο για να μπεις στο κεντρο της πολης, αλλα μακρια απο ανηφορες γιατι θα φας ξυλο

Ναι οκ, καποιοι θα το παρουν για παιδια τους να πηγαινουν στο κολλεγιο :iconcool: μονα τους αντι να παρουν μηχανακι. Καποιοι ακομα θα το εχουν ως 3ο οχημα γιατι ρολο 2ου δεν μπορει να παιξει, αλλ δεν νομιζω οτι αυτες οι "αναγκες" το κανουν εργαλειο :s_dunno

πιθανως και να μην ειχαν την Ελλαδα σαν την ιδανικη αγορα, αυτο δεν το κανει κουβα
μπορω ανετα να σκεφτω μερη όπου
>δεν υπαρχουν ανηφορες
>δεν υπαρχει ελληνικο καλοκαιρι
>δεν κανεις αποστασεις πανω απο 15-20 λεπτα
>δεν πας πανω απο 50 πουθενα μεσα στην πόλη
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
KiloMeater έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Μια χαρά, αρκεί να μην έχει ζέστη. Στο ελληνικό καλοκαίρι, δεν θα την παλέψεις χωρίς A/C και με τα δικά του παράθυρα.

Αρκει να μην τρακαρεις, αρκει να μην βγεις στην Βεικου βραδυ, δεν λεω για Κηφισιας εκει θα ειναι επικινδυνο πραγματικα :lol: Εργαλειο αρκει να μην κανει ζεστη τους 5 μηνες του καλοκαιριου, να μην κανεις αποστασεις πανω απο 15 λεπτα γιατι ποναει το κωλαρακι το καθισμα :svivhaha:
Εργαλειο για να μπεις στο κεντρο της πολης, αλλα μακρια απο ανηφορες γιατι θα φας ξυλο

Ναι οκ, καποιοι θα το παρουν για παιδια τους να πηγαινουν στο κολλεγιο :iconcool: μονα τους αντι να παρουν μηχανακι. Καποιοι ακομα θα το εχουν ως 3ο οχημα γιατι ρολο 2ου δεν μπορει να παιξει, αλλ δεν νομιζω οτι αυτες οι "αναγκες" το κανουν εργαλειο :s_dunno

πιθανως και να μην ειχαν την Ελλαδα σαν την ιδανικη αγορα, αυτο δεν το κανει κουβα
>δεν υπαρχουν ανηφορες

Στην Ελλαδα ζω, για την Ελλαδα σχολιαζω. Πιθανον για αλλου να ειναι ΟΚ.

Αν και νομιζω οτι σιγα σιγα και εξω η φιλοσοφια ειναι εξω τα ΙΧ απο τις πολεις, ολα τα ΙΧ.

Σε καθε περιπτωση παντως ενα οχημα που δεν εχει περασει απο euro ncap για crash test, που δεν εχει στοιχειωδη εξοπλισμο ασφαλειας οπως ABS, που δεν εχει AC για ανεση, που δεν ανοιγουν τα παραθυρα εκτος απο το μισο οπως παλια στα τρολει, δεν ειναι ενα οχημα που εγω θα επελεγα ειτε για εμενα ειτε για να πηγαινει σχολειο ο γιος μου.

Δεν μπορω να δεχθω τετοιες εκπτωσεις σε οποια τιμη οταν καθομαι και κοιταζω τι και ποσο εξοπλισμο παρεχει το Χ οικογενειακο και θα τον αγνοησω για ενα οχημα που θα περναω ολα τα αστικα μου χιλιομετρα
Άβαταρ μέλους
By g8777
KiloMeater έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

>δεν υπαρχουν ανηφορες

Αυτή η αγορά που περιγράφεις δεν έχει ανάγκη από μεταφορικά μέσα. Μια χαρά πας παντού με τα πόδια. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Chris
g8777 έγραψε:Αυτή η αγορά που περιγράφεις δεν έχει ανάγκη από μεταφορικά μέσα. Μια χαρά πας παντού με ποδηλατο . :lol:

fify
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
Νίκος Παππάς έγραψε:

Στην Ελλαδα ζω, για την Ελλαδα σχολιαζω.

Σωστά, και θα ήταν μια καθόλου άστοχη/κοντόφθαλμη κριτική αν αφορούσε ένα προϊόν της ελληνικής αγοράς αποκλειστικά και όχι ένα προϊόν που πωλείται το ίδιο πανευρωπαϊκά , η αν η διατύπωση ήταν ‘ κουβάς για την γειτονιά μου, τις ορέξεις μου , το πορτοφόλι μου , το ύψος μου κτλ ‘ αντί απόλυτα
Άβαταρ μέλους
By g8777
Chris έγραψε:
g8777 έγραψε:Αυτή η αγορά που περιγράφεις δεν έχει ανάγκη από μεταφορικά μέσα. Μια χαρά πας παντού με ποδηλατο . :lol:

fify

Ποδηλατο μονο αν πετυχεις καμια ανηφοριτσα :rtfm:

Σπανιο βεβαια αλλα μπορει να τυχει

KiloMeater έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

Σωστά, και θα ήταν μια καθόλου άστοχη/κοντόφθαλμη κριτική αν αφορούσε ένα προϊόν της ελληνικής αγοράς αποκλειστικά και όχι ένα προϊόν που πωλείται το ίδιο πανευρωπαϊκά , η αν η διατύπωση ήταν ‘ κουβάς για την γειτονιά μου, τις ορέξεις μου , το πορτοφόλι μου , το ύψος μου κτλ ‘ αντί απόλυτα

Πανευρωπαικα δλδ θα υπαρχουν αρκετα μερη ιδανικα για Αμι.

Σωστο.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
KiloMeater έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

Εγραψα πουθενα απολυτα; :hmmm:
Καθε ενας μας εδω δεν κατεχει την μοναδικη αληθεια, την γνωμη μας λεμε. Στην περιπτωση μας για ενα προιον που πωλειται και στην Ελλαδα, αρα σε αυτην αναφερομαστε.

Εσυ δηλαδη θα το αγοραζες; Ταιριαζει στα δικα σου θελω; Θα εβαζες μεσα το ενα παιδι σου, γιατι δεν χωραει αλλο, να το πας καπου; Ή ακομα θα του το εδινες να παει στο σχολειο του οταν γινοταν 16 ετων;

Αλλωστε για να το βγαλει η Σιτροεν κατι ειδε, καποια αγορα στοχευσε.

Επειδη ομως το ειδα στον δρομο και το Fiat εμοιαζε με Escalade διπλα του, λεω πως δεν ταιριαζει στην δικη μας. :s_smile
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#789811 Πάντως οι πωλήσεις του πάνε εξαιρετικά, άρα υποθέτω πως τα παιδιά κάποιων μπαίνουν μέσα.
https://www.panorica.com/business/sales ... doing-well
Σκεφτείτε βέβαια πως αυτοί είναι γνωστοί ασυνείδητοι βάζουν τα παιδιά τους πάνω σε ποδήλατα και τα πάνε σχολείο, μην κοιτάτε εμάς εδώ...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#789817 Καμια αντιρρηση, και εγω θα τα εβαζα τα παιδια τους μεσα. Και ας μην εχει και ολα τα συστηματα ασφαλειας :s_dunno , ειναι λεχτρικο . :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#789818 Υποθέτω πως σε σχέση με ένα ποδήλατο, είναι ασφαλέστερο. Και επειδή υπάρχουν πολλά παιδιά στην Ευρώπη που μένουν μακριά, είναι μια εναλλακτική.
https://www.dw.com/en/citroen-ami-the-c ... o-59116221
Άβαταρ μέλους
By g8777
#789821 Εγω υποθετω οτι τα ποδια μας ειναι ακομα ασφαλεστερα, κριμα που δεν εχουν μια υποδοχη σουκου για να τα αποθεωσουμε και αυτα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#789829 Δε νομιζω οτι αισθανεται καποιος ασφαλης μεσα σε αυτο το καρυδοτσουφλο. Αλλα για την τιμη του, την ελαχιστη καταναλωση του και την ευκολια κινησης/παρκαρισματος, ειναι μια καλη επιλογη για την πολη.

Και χωρις να σημαινει οτι θα εμπαινα ποτε σε τουτο, το θεωρω γλυκουλι :inlove:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Θα το αγοραζες αν εβγαινε σε μεκιά (σηκ') ;

Δεν ειναι αντρικο οχημα αυτο Τζι μου, που θα 'λεγε κι ο Τακαρος :shifty: