Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

3
43%
0
N/A
1
14%
0
N/A
1
14%
0
N/A
1
14%
1
14%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By sparticle
Yugo_para_siempre έγραψε:Η Ρεντ Μπουλ είναι σε άλλο λέβελ ειδικά μετά το καλοκαίρι.
Εντελώς συμπτωματικά την ίδια εποχή με την εφαρμογή της τεχνικής ντιρεκτίβας από την FIA.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#789743 Ρε το μαλακισμενο, με εβαλε να βλαστημησω τα θεια πριν τον υπνο. Και ειναι και περασμενη η ωρα και πιανει για την αυριανη τη μερα το χαμενο κανονακι :rant:

‘I left him plenty of room :dizzy: ’ – Stroll explains defensive driving after high-speed clash with Alonso at COTA

https://www.formula1.com/en/latest/arti ... cLxcz.html
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#789744 τερμάτισε ο Alonso μετά από αυτό και δε μπόρεσε να συνεχίσει ο Σάϊνθ ??? πλαστικές είναι οι φεράρι ;;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#789747 Εφαγε ποινη 30 δευτερολεπτων ο Αλονσο τελικα :x
https://www.formula1.com/en/latest/arti ... c9R9V.html

Yugo_para_siempre έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Get in there Lewis.

ΠΑΡΑΛΙΓΟ....

Απογοητευτικό σχόλιο για πολλοστή φορά.

Τουλάχιστον ο άλλος Γιώργης, ο φίλος μου ο Πριξ, νομίζω θα έριξε 5 κουταλιές σήμερα με το ξεζούμισμα του Λούη, χωρίς τα παραπάνω τρυφερά...

:hmmm: :hmmm: Μονο αυτο το σχολιο σε ολο το νημα σε απογοητευσε? :vava: Ολα τα αλλα απο τους λογαριασμους πυροτεχνηματα σε αφησαν αταραχο? :hmmm: :hmmm:

Στη τελικη εγω δεν εγραψα κατι κακο.
Παραλιγο να ακουγαμε το get in there Lewis.. φοβερο ε?

Stk σε ευχαριστω για τον κανονισμο της 4ης στροφης. Πες μας βεβαια και γιατι μετα ειπαν στον Χαμ να σταματησει να παταει εκει :roll:
Καρμα για τα χθεσινα τρακ λιμιτς λοιπον που γκρινιαζε ο αλλος και εκανε ακριβως το ιδιο :iconcool:
:s_bye
Άβαταρ μέλους
By g8777
#789753 Ρε τον φουκαρα τον Ναντο. :s_empathy

Όπου φτωχός και η μοίρα του θα μου πεις;
Κάρμα θα μου πεις;

Δίκιο θα έχεις.

Αν κάποια στιγμη ερωτηθω "Παππού G, τί είναι αυτός ο Αλόνσο που τρέχει ακόμα; Μούμια;
'

Θα απαντήσω με τον χτεσινό αγώνα

(
Κάποιος που περπάταγε στο νερό εντός πίστας. Και στα σκατα εκτός της
). :s_roses
Κακώς βέβαια δεν ανακοινώθηκε η ποινή ενώ έτρεχε, χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για το Νετφλιξ. Και το giphy.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
Honestly, when you see the thing on the TV, I think it’s a racing incident to be honest,” said Alonso, who was given a post-race 30-second penalty which dropped him from seventh to 15th after a Haas protest which Alpine is appealing.

“We move basically at the same time to the left, and that was the trigger of everything. So I think it was a very unfortunate moment for everyone.”

https://www.autosport.com/f1/news/alons ... /10389687/

Εικόνα

Ολα κιολα.

Και εγω με τετοιο αφεντικο δεν θα εβγαζα αχνα.

Μιλαμε για σοβαρο μαδαφακα ετσι; Του νου σου Ναντο. :vava:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#789781 Ελεος ρε Ναντο. Που ειναι ο Σαμουραι που ξερουμε????
Εκτος αν εχει...σχεδιο μελλοντικο :shifty:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#789786 Οχι μονο γλυψιμο. Και μια πιπα δωρο του εκανε ο Ναντο του αφεντικου :lol:
Τελευταία επεξεργασία από George_Prix και 24 Οκτ 2022, 12:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#789788 Αν του το είχε κάνει ο Λούης ή ο Φέττελ ή ακόμα και ο Λεκλέρκ (δεν έχει νομίζω κάτι προσωπικό του, αλλά είναι οδηγός της Φοράδας) θα είχε ρίξει ό,τι καντήλι υπάρχει, στο team radio, στις δηλώσεις μετά...

Τώρα, τίμιος παμπόνηρος μύστης άρχισε τα ευγενικά...