Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

3
43%
0
N/A
1
14%
0
N/A
1
14%
0
N/A
1
14%
1
14%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#789682 Μπραβο για την ποινη στον Gasly που αποδοθηκε ελαχιστα λεπτα μετα την παραβαση. Για να θυμομαστε ποσο καλπικη και χαρισμενη ηταν η νικη του Perez στη Σιγκαπουρη.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#789683 Σοβαρα ξεστόμισε οδηγός που δέχτηκε προσπέρασμα από άλλον, να του δώσει πίσω την θέση επειδή....έτσι?
Μισό λίγο...
Σοβαρα ξεστόμισε οδηγός της RB που δεχτ......
Α, έτσι λίγο καλύτερα.
Γκεάκο, τι λένε ρε συ??
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#789690 Ρε αληταρά Μεξικανέ στον προηγούμενο γύρο που πήγε ο Λεκλέρκ από την εξωτερική, φρέναρες μουτζαχεντίν με μπλοκάρισμα χωρίς να δώσεις καθόλου χώρο στην εξωτερική.
Ο Λεκλέρκ το είδε από νωρίς ότι αν το προσπαθούσε εντός πίστας θα τον έκανες σουβλάκι και βγήκε ευγενικά εκτός πίστας για να αποφύγει την αμυντική βούτα σου και έμεινε πίσω σου.

Στον επόμενο γύρο ο Λεκλέρκ πήρε τελευταία στιγμή την εσωτερική και απαιτητικά δε σου έδωσε χώρο στην εξωτερική, όπως εσύ έκανες στον προηγούμενο γύρο και μάλιστα χωρίς τόσο απεγνωσμένη βούτα.
Μετά βγαίνεις στο ράδιο και θες τη θέση πίσω...
Τελευταία επεξεργασία από Yugo_para_siempre και 23 Οκτ 2022, 23:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#789695 Τί να λέμε απόψε, τον ξεφτυλιζει μπροστά στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό κοινό της υφηλίου.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#789697
g8777 έγραψε:Τί να λέμε απόψε, τον ξεφτυλιζει μπροστά στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό κοινό της υφηλίου.
Τον έφαγε σαν σαρδέλα στην επόμενη στροφή. Έφτυσε και το κόκκαλο αν προσεξες.